Στρατιώτης πολεμούσε στο μέτωπο και η γυναίκα του τον απάτησε με 60 άνδρες – Πως την εκδικήθηκε

Δημοσίευση: 17 Φεβρουαρίου 2017, 6:03 μμ

Viral έχει γίνει η ιστορία ενός στρατιώτη, ο οποίος περιέγραψε στους διαδικτυακούς φίλους του στον ιστότοπο Reddit το πως εκδικήθηκε την πρώην γυναίκα του, η οποία τον κεράτωσε όχι με ένα, αλλά με 60 άντρες.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών και παντρεύτηκε γρήγορα, ώστε να μπορούν να περνούν περισσότερες ώρες μαζί, καθώς η ίδια υπέφερε από κρίσεις επιληψίας.

Επίσης, ο στρατιώτης έστελνε μία επιταγή στην γυναίκα του ώστε να μπορεί να καλύπτει τις ιατρικές της ανάγκες, ενώ εκείνος πολεμούσε για την πατρίδα, πιστεύοντας όμως πως όλα πάνε καλά μεταξύ τους.

  • Οι υποψίες

Ο στρατιώτης ξεκίνησε να έχει υποψίες όταν η γυναίκα του ξεκίνησε να λείπει πολλές ώρες από το σπίτι, ώστε να πηγαίνει την μητέρα της στο νοσοκομείο, ενώ μερικές φορές έκανε και ταξίδια εκτός πόλης.

Η οικογένειά της ήταν αυτή όμως που αποκάλυψε στον στρατιώτη την απιστία της, καθώς ο ίδιος έμαθε πως η ίδια είχε κοιμηθεί με 60 διαφορετικούς άντρες, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν στρατιώτες.

  • Η απιστία

Η ίδια δεν άργησε να παραδεχθεί την απιστία της, λέγοντάς του όμως πως είχε πάει μόνο με ένα άντρα και πως αυτός την είχε αφήσει έγκυο.

Ο κόμπος στο χτένι έφτασε όταν ο απατημένος άνδρας πήγε στο σπίτι του για να πάρει τα πράγματα του και κατάλαβε πως αυτό και το αμάξι του χρησιμοποιούνταν κανονικά από τον εραστή της γυναίκας του.

Έχοντας στην κατοχή του στοιχεία που αποδείκνυαν πως η ίδια είχε συλλάβει όταν εκείνος ήταν εκτός πόλης και πως ο πατέρας του μωρού ήταν άλλης εθνικότητας και χρώματος, κατάφερε να την κάνει να παραδεχθεί πως το διαζύγιό τους έγινε λόγω μοιχείας.

Ωστόσο, το σοκαριστικό είναι πως η γυναίκα του δεν δίστασε καν να πει ενώπιον του δικαστή, πως ο άντρας της ήταν ομοφυλόφιλος και πως είχε συνάψει σχέση με τον 18χρονη ανιψιό της.

  • Η στιγμή της εκδίκησης

Εν τέλει, τα λόγια της δεν ήταν πιστευτά , με αποτέλεσμα η απόφαση να ήταν αυτό που ήθελε να ακούσει ο στρατιώτης. Συγκεκριμένα το δικαστήριο όχι μόνο έδινε όλη την περιουσία στον άντρα, αλλά της έδωσε διορία μόνο 30 μέρες, ώστε να διευθετήσει το θέμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έγραψε στο Reddit, ο ίδιος δεν την λυπήθηκε ούτε όταν γύρισε στο δικαστήριο και του είπε «Και που θα πάω; Πως θα ζήσω;»

Γιατί πάντα η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και στην περίπτωση της… παγωμένο.

bovary.gr

  • Έρχος

    Ότι έκανες και πριν….

  • Assurbanibal

    Σιγά την εκδίκηση ρε παιδιά…