Οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια την Ελλάδα σε πτώχευση – Πως θα έρθουν όμως να πάρουν τα χρωστούμενα;

Δημοσίευση: 17 Φεβρουαρίου 2017, 1:10 μμ

Η Ελλάδα συνεχίζει να υποφέρει φρικτά από την σκληρή και ατέρμονη λιτότητα που της έχουν επιβάλει οι Ευρωπαίοι πιστωτές οι οποίοι προσποιούνται ότι τα δυσβάστακτα χρέη της χώρας μπορούν…να καταβληθούν.

Το ΔΝΤ σε έκθεση του για την  βιωσιμότητα του ελληνικούς χρέους σημείωσε  ότι ακόμη και αν η Ελλάδα κάνει ό, τι της ζητηθεί , η ανάπτυξη της θα είναι πολύ χαμηλή για να είναι σε θέση να διαχειριστεί το χρέος της σε μακροπρόθεσμη βάση.

Αυτό σημαίνει ότι το ΔΝΤ στο πλαίσιο των δικών του  κανόνων  δεν θα πρέπει να παράσχει περαιτέρω κεφάλια εκτός εάν μέρος του χρέους διαγραφεί άμεσα .


Ωστόσο, όπως θα εξηγήσουμε πιο κάτω, αυτό είναι κάτι που οι Ευρωπαίοι δανειστές που δίνουν το μεγαλύτερο μέρος της χρηματοδότησης  δεν το δεχτούν ποτέ.

Το περασμένο καλοκαίρι, το ΔΝΤ  άρχισε να φωνάζει για την παρωδία με την χρηματοδότηση και τις μελλοντικές ελληνικές διασώσεις.

Το ταμείο αναγνώρισε  ότι η τυπική «συνταγή» δεν έχει πολλές πιθανότητες  για την Ελλάδα , διότι η  χώρα δεν μπορεί να υποτιμήσει το νόμισμά της για να πάρει  ώθηση των εξαγωγών, και από την  συμβατική ανάλυση των δεδομένων καταδείχθηκε  ότι η Ελλάδα είναι και παραμένει σε απελπιστική κατάσταση .

Ο λόγος που η Ελλάδα έχει γίνει μια τόσο  σημαντική υπόθεση για το ΔΝΤ είναι ότι η χώρα είναι μακράν ο μεγαλύτερος δανειολήπτης του ταμείου . Το ΔΝΤ  υποτίθεται ότι δεν συμμετέχει σε προγράμματα διασώσεων  πραγματικά  προηγμένων  οικονομιών.

Θεωρητικά το διεθνές ταμείο ασχολείται με τις αναδυόμενες χώρες που έχουν νομισματικές κρίσεις. Έτσι, οι αναπτυσσόμενες οικονομίες που απαρτίζουν σχεδόν το ήμισυ των ψήφων στο διοικητικό συμβούλιο του ΔΝΤ, είναι πολύ δυσαρεστημένες με την ενασχόληση  του ΔΝΤ με την Ελλάδα.

Επιπλέον, το ταμείο , μετά την πτώχευση της Αργεντινής στις αρχές της δεκαετίας του 2000, δεν συμμετάσχει  σε μια χώρα της οποίας το πρόγραμμα δεν θα οδηγήσει σε βιωσιμότητα του χρέους.

Το κρίσιμο σημείο στην Ελλάδα είναι ότι τα ευρωπαϊκά κράτη-μέλη που  παρέχουν  το μεγαλύτερο μέρος της χρηματοδότησης στις διαδοχικές  διασώσεις, έχουν «φτάσει» στα όρια τους .

Δίνοντας στην Ελλάδα κάποια ελάφρυνση του χρέους με τη μορφή της μείωσης των επιτοκίων και την παράταση της λήξης του χρέους, δεν θα υπάρξει  μεγάλο αντίκτυπο στη μείωση του πραγματικού βάρους του χρέους.

Από το 2015, το ΔΝΤ,  ζητά μεγαλύτερη ελάφρυνση του ελληνικού χρέους για να καταστεί αυτό πιο εύχρηστο. Αλλά αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο για τις χώρες που δανείζουν την Ελλάδα, με επικεφαλής της Γερμανία.

Σύμφωνα με τους κανόνες του προϋπολογισμού τους, οι μειώσεις επιτοκίου και παράτασης των προθεσμιών λήξης, δεν αναγνωρίζονται ως απώλειες. Αντίθετα, αν μειωθεί κατευθείαν το  κεφάλαιο αυτό δεν θα γίνει δεκτό στα κοινοβούλια .

Σύμφωνα με τους κανόνες Μάαστριχτ, τα μέλη θα πρέπει περαιτέρω να αυξήσουν  τους φόρους για να χρηματοδοτήσουν  την απώλεια, η οποία θα είναι  εξαιρετικά αντιδημοφιλής.

Η συζήτηση καθιστά σαφές ότι η ομάδα του ΔΝΤ είναι απογοητευμένη  από το γεγονός ότι οι Βρυξέλλες, δηλαδή  η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι προσκολλημένη στο δημοσιονομικό πλεόνασμα με στόχους που για την  Ελλάδα  το διεθνές ταμείο  θεωρεί ως μη ρεαλιστικούς , κάτι που ερμηνεύεται ι ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος η Ελλάδα να μπορεί να επιτύχει αυτούς τους στόχους …( δηλαδή φαλίρισμα).

Ως εκ τούτου μας ετοιμάζουν μια ωραία πτώχευση την οποία θα την περιτυλίξουν , ενδεχομένως  δεν είναι σίγουρο, με κάποιο δημοσιονομικό όρο , και στην συνέχεια θα μας γυρίσουν στην δραχμή.

Αυτό είναι κάτι που συνεχώς ακούμε και από ότι φαίνεται θα γίνει πραγματικότητα , το κύριο ερώτημα όμως είναι τι θα γίνει όταν φαλιρίσει πραγματικά και επίσημα η Ελλάδα και οι Γερμανοί και λοιποί…θελήσουν να τους δώσουμε αυτά που υπέγραψαν κάποιοι πολιτικοί στην Ελλάδα ;

Τι πρόκειται να πράξουν τότε όλοι αυτοί εναντίον της Ελλάδος ;  

Η απάντηση βρίσκεται στις προφητείες των Αγίων της Ορθοδοξίας μας και μόνο εκεί πουθενά αλλού.

 • Μανος Ελλανιος

  οπως και να ερθει, με το καλο…

  • Spyros Spyropoulos

   Ειμαστε συνειδητοποιημενοι και αποφασισμενοι!

 • Στελιος

  Τι εννοεις?οτι δεν εχουμε πτωχευσει εδω και 7 χρονια και μας πανε οι ευρωπαιοι???τι αλλο να παρουν???δεν εχουν κατασχεσει ολη την Ελλαδα???βρες κατι αλλο να μας πεις.

 • Στελιος

  Λεφτα ΥΠΑΡΧΟΥΝ…τοπε και ο Γιωργακης….ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ????

 • 3arth

  Πως θα ερθουν να τα παρουν ?
  -με την οπισθεν…

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ…

  • Spyros Spyropoulos

   …….και μας χρωστανε ΠΟΛΛΑ!

 • SPARTIATIS301

 • Στελιος

  Σωστα πηγε ο Τσιπρας να τα παρει αλλλα τους ΛΥΠΗΘΗΚΕ….

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  …«Θὰ σᾶς ἐπιβάλουν μεγάλο καὶ δυσβάστακτο φόρο,
  ἀλλὰ δὲν θὰ προφθάσουν»…

  †Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλός

  Τώρα πρόσφατα…πρὶν 250 χρόνια.

  Nαὶ Ἅγιέ μας…δὲν θὰ προφθάσουν.

  Σύμμαχός μας Kραταιὸς ἔστω ὁ Θεός.
  †…Ὑπεραγία Θεοτόκε σῶσον ἡμᾶς.

  • Μανος Ελλανιος

   σχολιο φιλης εδω σημερα..

   «Τα γραμμένα άγραφα δεν γίνονται»

 • Θεσσαλονικιός

  Θα τους πούμε να πάρουν από ένα πιρούνι, και να τσιμπήσουν μία «μάντρα»…….

 • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

  εκκαθαριστικο ΣΥΝΨΗΦΙΣΜΟ ΜΕ ΔΝΤ και αποχωρηση απο ΔΝΤ !! καθοτι αυτα που δανεισε ειναι ελαχιστα σε σχεση με αυτα που λαμβανε ως καταθεσεις απο το 1945!!!!

 • ΦΟΙΝΙΞ

  ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥ….ΡΑΔΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΛΑΤΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΣΙΡΙΖΟΘΑΣΟΚ Η ΤΟΝ ΓΚΟΥΡΛΟ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ

 • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

  παντως , ειτε ευρω ειτε δραχμη αν δεν απαλλαγουμε απο τον αντιπροσωπευτισμο(θρονισμο) και τους αυλικους του τιποτα δεν θα διορθωθει!!!

  • Agent_007

   Σωστό μου ακούγεται αυτό .. )

 • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

  παντως αργει ο 3ος παγκοσμιος για να ξεβρωμισουμε απο τους αυλικους και οσο πιο πολυ αργει τοσο πιο πιθανος ειναι να ερθει ο χειροτερος αυτου, δηλαδη ο 1 παγκοσμιος εμφυλιος πολεμος!!!!

  • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

   Όλοι εναντίων όλων σύντροφε. Με τίμημα τον ένα και μοναδικό θρόνο. Πώς το βλέπεις ;

   • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

    η αθρονια(δημοκρατια) θα ερθει ,,, το θεμα ειναι με πιο τιμημα για τους αυλικους!! επειδη οι αυλικοι λογω φυσεως τους δεν θα δεχτουν να μετανοησουν εμπρακτα , θα πρεπει ή να κανουν χαρακιρι μεσω πολεμου ή θα εκσπορευτουν μεσω εμφυλιου πολεμου(αυτοι και οι γονοι τους)!!!!!

    • Agent_007

     Χωρίς θρόνο θα χάσω την δουλειά μου ….
     χάρη στην Αυτού Μεγαλιώτητα της Αγγλίας πληρώνομαι … )))

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      γιαυτο και τις μελλοντικες αποδοχες θα τις λαμβανεις στον αδη!! το τιμημα του θρονου !!!

  • Agent_007

   Εγώ λέω να αρχίσεις να εξασκήσαι στο War Thunder … για να μπεις στο κλίμα … ))

 • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

  Κάποιος πρέπει να έχει πολύ κακή αίσθηση του χιούμορ για να γράψει αυτή τη «βαρυσήμαντη» μλακία που είναι κενή περιεχομένου και κλείνει με ολίγη από ορθοδοξία και προφητείες. Φίλτατοι αν δεν υπάρχουν νέα, δεν πειράζει να μείνουμε σ’ ένα άρθρο λίγο περισσότερο. Είναι προτιμότερο από το να μας σερβίρετε γελοιότητες.

  • ΦΟΙΝΙΞ

   ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΣΑΙ

   • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

    Αν εσένα σου αρέσει να σε δουλεύουν , δικαίωμα σου. Επέτρεψε μου όμως να έχω διαφορετική άποψη. Δύο μέρες πριν έγραφαν οι φωστήρες ότι επίκειται διαγραφή χρέους στο 90%. Μετά μας είπαν ότι ο Τράμπ θα μας «υιοθετήσει» και θα μας βάλει υπό τη σκέπη του δολαρίου. Τώρα μα λεν ότι θα χρεοκοπήσουμε. Αν σου αρέσει αυτή η «ενημέρωση» , είναι όλη δική σου φίλε μου.

    • Lalakis – εν εέλδωρ

     μην παιρνεις τοις μετρητοις τα λογια των ξενων ουτε των κυβερνωντων.
     αλλο οι ανακοινωσεις, αλλο η πραξη.

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Εγώ δεν παίρνω τίποτα τοις μετρητοίς. Οι φίλτατοι αρθρογράφοι όμως τα παίρνουν.

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      just take it with a pinch of salt :-)

    • Ε-Κ-Α

     συμφωνω απολυτα μαζι σου

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Σ’ ευχαριστώ φίλε μου. Κάποιοι όμως επειδή ο αρθρογράφος αναφέρθηκε σε προφητείες , θα πάρουν το σχόλιο μου ως αντιχριστιανικό. Σε τέτοιο μεσαίωνα ζούμε αλλα κατά τ’ άλλα θέλουμε την Πόλη στο πιάτο.

     • ΦΟΙΝΙΞ

      ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ

      ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑ….ΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΧΡΕΟΥΣ Κ.Τ.Λ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ
      ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΥΠΙΟΥΣ
      ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΟΛΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΕΣΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Αν είμαστε όπως λες χρεοκοπημένοι, γιατί με κατηγορείς ότι τα ισοπεδώνω όλα ; Το άρθρο γράφει π@παριές και δεν προσφαίρει καμία γνώση. Μήπως εσύ τελικά δεν ξέρεις τι γράφεις και τι λες ; Αν δεν είσαι σε θέση να καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις, ζήτα διευκρίνιση πριν αρχίσεις τους χαρακτηρισμούς.

     • ΦΟΙΝΙΞ

      »και κλείνει με ολίγη από ορθοδοξία και προφητείες. Φίλτατοι αν δεν
      υπάρχουν νέα, δεν πειράζει να μείνουμε σ’ ένα άρθρο λίγο περισσότερο.
      Είναι προτιμότερο από το να μας σερβίρετε γελοιότητες.» ΑΥΤΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΒΓΑΖΕΙ

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Συγνώμη αλλά δεν πρόκειται να το συνεχίσω. Είναι εμφανές ότι δεν καταλαβαίνεις ούτε τι διαβάζεις την πρώτη φορά ούτε και την διευκρίνιση. Προφανώς αυτοπροσδιορίζεται ως χριστιανός και όχι ως Έλληνας πολίτης. Δικαίωμα σου αλλά σε παρακαλω μην ξανα ασχοληθείς μαζί μου.

     • ΦΟΙΝΙΞ

      ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΙΟ ΣΤΡΑΒΟ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΚΑΛΩΣ

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Εσένα το πρόβλημα σου είναι να μην θίξουμε τους γεροντάδες εμένα όμως είναι το μέλλον της χώρας μου. Το «νύχτα μέρα» είναι δική σου εκτίμηση και δυστυχώς με τις εκτιμήσεις αποδεδειγμένα δεν τα πας και τόσο καλά. Καλή σου νύχτα φιλαράκι και καλή τύχη.

     • ΦΟΙΝΙΞ

      ΑΙΝΤΕ ΠΑΝΕ ΠΑΙΞΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟ ΑΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΟΥΜΕ

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Έτσι «χριστιανέ» μου. Εκδηλώσου. Μην καταπιέζεις τα συναισθήματα σου γιατί μπορεί να σε οδηγήσουν σε περίεργα μονοπάτια. Ρε τι πλάκα έχετε μερικοί.

     • Ε-Κ-Α

      οι προφητειες ειναι αλλο. και αναβαλονται, και ελαχιστα μπορουνε να τροποποιηθουνε ,αναλογα της μετανοιας. αλλα τα σαιτ εχουν καταντησει 10 φορες χειροτερα απο ενα ας πουμε σοβαρο καναλι ..ναι λοιπον ο ant1 kai mega ειναι πολυ καλυτερα και σοβαροτερα ως ενημερωση και δε πιστευα οτι θα υποστηριξω τα σιωνοκαναλα αλλα λυπαμαι ετσι ειναι .ετσι οπως βλεπουμε τους τιτλους προκαλουνε περα απο εκνευρισμο ανασφαλεια αλλα ειδικα μισος…κατι που μαλλον επιδιωκεται

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Αυτό ακριβώς έθιξα. Μας έχουν τρελάνει στα έκτακτα και στα άρθρα που το ένα αντικρούει το άλλο. Τρομολαγνικοί τίτλοι για να τσιμπήσουν πέντε κλικ παραπάνω. Η προσωποποίηση της παρακμής είμαστε.

     • Ε-Κ-Α

      ακριβως παρακμη παντου φιλε μ

 • Agent_007

  Θα σας χρεώσουν μέχρι και τα παράθυρα .. αλλά δεν θα προλάβουν να τα πάρουν ….

 • Ελληνας Ορθοδοξος

  χαχαχχαχαχχαχαχ σας ειπε κανενας ρε ΓΙΟΥΦΤΟΙ ευρωπαιοι πως εχουμε ΗΔΗ γινει ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ???

 • ιωαννης

  οταν οι γερμανοι με τους αλλους ναζι φθασουν στην ελλαδα , τοτε θα συναντησουν κινεζους ρωσους και αμερικανους.
  απο αυτους τους 3 οι 2 εχουν αναστολες ….η ρωσια διοτι εχει την γερμανια καλητερο πελατη , η ηπα γιατι την εχει για τις οικονομικες βρομοδουλιες τις και απατες …..αλλα με την κινα τα πραγματα ειναι αλλιως πολυυυυυυ αλλιως…διοτι η κινα ΔΕΝ εχει ενεργειακα αποθεματα σαν την ρωσια και ηπα και ΔΕΝ εχει κανενα συμφερων απο την υπαρξη της γερμανιας σαν παγκοσμιο ανταγωνηστη της!!!

  γεροντας ερημητης παγγαιου …πριν 20 χρονια ελεγε (και εγω δεν καταλαβενα…τοτε)
  Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

 • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

  παγκοσμιος πολεμος και αρα μαχες σε πεδια μαχων (δυνατη η χρηση οπλικων συστηματων) ή παγκοσμιος εμφυλιος και αρα μαχες στις γειτονιες και οπουδηποτε(ακαρπη η χρηση οπλικων συστηματων)???

 • Agent_007

  Το πραγματικό χρέος της χώρας είναι περίπου 20-25% του τρέχοντος ..
  δηλαδή γύρω στα 75=80 δις .. τα υπόλοιπα μονομερής διαγραφή και στον κάδο …

  • Lalakis – εν εέλδωρ

   Μεσω του ESM που μας εφερε το Αλεξις, τα παιρνουν ολα νομοτυπα σε 1 κλικ.

   • Agent_007

    Κακά τα ψέματα … για να έχει αποτέλεσμα η προσπάθεια μας θα πρέπει
    να ρίξουμε στην φυλακή τους Κωστάκη, Γιωργάκη, Αντωνάκη, Αλεξάκη,
    Παπαδήμο, Στουρνάρα .. και πολλούς άλλους …

    • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

     και να φερουμε αθρονια , γιατι αν συνεχισουν να υφιστανται οι θρονοι θα υπαρχει συνοχη διαδοχικοτητας και θα ειναι δυσκολο να μην αναγνωριστουν οι προδοτικες υπογραφες των προηγουμενων θρονισμενων!!

     • Agent_007

      Για ποια αθρονία μιλάς συνεχώς βρε φίλε ?
      Έχουμε Βασιλιά και δεν το γνωρίζω ?

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      301 βασιλιαδες εχεις!!!

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      τα κομμστοσκυλλα δεν ειναι σε θρονο;

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      τα κομματοσκυλα ειναι αυλικοι των θρονων!!

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      με την λογικη σου δεν διαχωριζεται η ασκηση εξουσιας ομως.
      και τα κομματοσκυλλα διοικουν.

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      σαφως και πανε πακετο , γιατι διχως αυλικους θρονοι και ενθρονισμενοι δεν θα υπαρχουν! δεν τους διαχωριζω καθοτι διαφερουν μονο ως προς τους ρολους!!

     • Γιώργος fs

      Τα κοκομματόσκυλα τρώνε περισσότερο.😄😄😄

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      θελωωωωωωω!

    • Lalakis – εν εέλδωρ

     φυλακη περιπου 3000 και εξοστρακισμο σε 30.000 (εκτιμηση μου)

   • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

    ο αλεξις υπεγραψε , οχι ο ελληνικος λαος!!!

    • Γιώργος fs

     Ο ελληνικός λαός δεν υπογράφει ποτέ!!!

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      θα υπογραφει στην δημοκρατια(αθρονια) , γιατι σε αυτην ειναι νομοθετης(κυριαρχος) δηλαδη μετεχει σε εκλογες για να ψηφισει νομους-θεσμους-διαταγματα-πολεμους-συμμαχιες-σχεσεις κλπ

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

   και αυτα που μας χρωστουν δεν θα πρεπει να συνψηφιστουν? αρα για ποσο πλεονασμα θα μιλαμε αν ολα βγουν στην διαφανεια(δημοσιοποιηθουν) και αρχιζουν να λογιζονται?

   • Agent_007

    Πρώτα εκκαθάριση και μετά πάμε στα χρωστούμενα …
    Τι να συμψηφίσουμε ? το μούφα χρέος με το πραγματικό που μας οφείλουν ?

    • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

     μα οταν μιλαω για απολυτη(αναλυτικη) διαφανεια και δημοσιοποιηση των λογιστικων πραξεων-πρακτικων , γινεται να αναφερομαι σε μουφα χρεος?

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

  Μουζάλας: 8.000 ΔΩΡΕΑΝ διαμερίσματα με πληρωμένα ΟΛΑ τα εξοδα, συν 400 ευρώ το άτομο ΧΩΡΙΣ φόρους για λαθρομετανάστες…

  • Γιώργος fs

   Να γίνω λαθρομετανάστης;;

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ/ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ

    • Γιώργος fs

     Στον τόπο μας; ;

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΠΑΛΙΑ ¨ΜΑΣ¨.

     • Γιώργος fs

      Μπορεί οι πολιτικοί να θέλουν να πουλήσουν τα πάντα ,όμως δεν θα τους περάσει !!
      Το κυνήγι που τους περιμένει είναι κοντά.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΚΑΛΑ, ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ.

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Πες τα σύντροφε κι εσύ που ο λόγος σου μετράει αλλιώς γιατί εγώ είμαι ο κακός του μαγαζιού και δεν με πιστεύουν.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ

     • Γιώργος fs

      Μια χαρά τα λες και είσαι καλό παιδί !!!

     • Αθηνά

      ολοι καλα παιδιά είστε

     • Γιώργος fs

      Ευχαριστούμε Αθηνά .
      Μερικές φορές ξεφεύγουμε όμως ,αλλά όχι κακοπροαιρετα !!

     • Αθηνά

      Ο αναμάρτητος να βάλει πρώτος την πέτρα!

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      όχι καί κακός! Προσωπικά συμφωνώ μαζί σου.Αλλά κι ο άλλος φίλος έχει τά δίκια του.Μάλλον περί παρεξήγησης πρόκειται.Πάνω-κάτω τά ίδια λέτε.

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      και να πουλησουν , αμα ο λαος εξουσιασει ακομα και το ιδιοκτησιακο θα αλλαξει!!! ολες οι σημερινες αγοροπολησιες ειναι ρευστες γιατι πατουν σε αιωρες βασεις-αρχες , στις αρχες-βασεις των θρονων!!δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο πανισχυρη θα ειναι η αθρονια(δημοκρατια) οταν ξαναεπιστρεψει και ποσο ευκολα θα διαλυσει το χαος και την αναρχια !!!

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ

   Αισχος, ντροπη, με τοσα λιγα θα τους πεισουμε να ερθουν να εποικισουν την μπανανια μας;

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΛΙΓΑ

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  Η ΕΛΛΑΣ δεύτερη π α γ κ ο σ μ ί ω ς στην διατήρηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ! (Με πρώτη την ΟΥΓΓΑΡΙΑ!)

  ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ οπωσδήποτε Ο Λ Ο …

  ΗΤΑΝ
  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΛΙΒΕΡΟ! ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ – έξωθεν
  εντολοδόχοι – ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ 43
  ‘ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ’ ΧΡΟΝΙΑ …ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ‘ΑΜΑΧΗΤΙ’ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ!

  Η
  αντεθνική προπαγάνδα, η απαξίωση και η διακωμώδιση κάθε Εθνικού και
  ωφελίμου στοιχείου, οι αξίες και οι ιερές παραδόσεις του αιματοβαμμένου
  τόπου μας, οι οποίες ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ εκπονούνται και μέσα από θεσμικά πλαίσια,
  «πριονίζουν» νυχθημερόν τον κορμό του Έθνους μας!

  Και
  όμως! Η Εθνική Ταυτότης παραμένει ισχυρή στην συνείδηση των Ελλήνων! Σε
  μια εποχή όπου η καλολαδωμένη άρα καλοπληρωμένη προπαγάνδα της
  παγκοσμιοποιήσεως και της ‘νέας τάξεως’, έχει καταφέρει να αμβλύνει
  ΒΑΘΙΑ σ’ άλλες ευρωπαϊκές χώρες το εθνικό αίσθημα, η Ελλάς αποτελεί μία
  ΔΥΝΑΜΙΚΗ θετική εξαίρεση.

  Έρευνα
  του ‘Pew Research Center’, για τα κριτήρια που θέτει ο κάθε λαός, ως
  προς τον ορισμό της εθνικής του ταυτότητος, καταδεικνύει ότι οι Έλληνες
  αποτελούμε την εξαίρεση.

  Οι περισσότερες χώρες δεν φαίνεται να πολυνοιάζονται για το πού έχει γεννηθεί κάποιος ώστε να θεωρείται νόμιμος πολίτης…

  Μόλις το 13% των Αυστραλών, το 21% των Καναδών, το 32% των Αμερικανών κρίνουν πολύ σημαντικό το πού έχει γεννηθεί κανείς.

  Δύο
  μόνο χώρες διαφοροποιούνται, μάλιστα ΑΙΣΘΗΤΩΣ, ήτοι … η Ελλάδα, όπου
  το ποσοστό είναι 50% και η (έχουσα ισχυρότατη εθνικιστική κυβέρνηση,
  μοναδική στην Ευρώπη!) Ουγγαρία με 52%!

  Στην
  κορυφή της λίστας με τις χώρες, που θεωρούν τα ήθη και τα έθιμα
  ουσιαστικό παράγοντα, για να έχει κάποιος την Εθνική Ταυτότητα της
  χώρας, είναι ΞΑΝΑ η Ουγγαρία και η Ελλάδα, δηλαδή χώρες που έχουν πληγεί
  αρκετά από την μεταναστευτική κρίση.

  Στην
  Ελλάδα το 66% και στην Ουγγαρία το 68% αξιολογεί την πολιτισμική
  παράδοση, με αρκετή ευαισθησία. Αυτό δεν ισχύει στην Γερμανία και την
  Σουηδία, προορισμό εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων, όπου τα αντίστοιχα
  ποσοστά είναι 29% και 26% αντίστοιχα.

  Ο μέσος όρος εκείνων που απήντησαν, ότι το κριτήριο της πίστεως είναι καθοριστικό για την Εθνική Ταυτότητα κυμάνθηκε στο 15%.

  Στην κορυφή όμως της λίστας των χωρών αυτών βρίσκουμε ξανά την Ελλάδα, με σχεδόν τετραπλάσιο ποσοστό, ένα εντυπωσιακό 54%.

  ΕΛΛΗΝΕΣ
  ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΔΩ! ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΤΟΥ 2013, Ο (ΠΡΩΗΝ …ΜΑΟΪΚΟΣ!) ΜΠΑΡΟΖΟ,
  ΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΝ ΟΥΓΓΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ. ΕΝΩ
  ΟΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΚΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑ, Ο ΒΙΚΤΩΡ ΟΡΜΠΑΝ, ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΝΑ
  ΞΕΔΙΠΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΛΟΝ ‘ΚΑΚΟΤΥΛΙΓΜΕΝΗ’ ΟΥΓΓΡΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝ
  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ;;; Κ Α Ν Ε Ι Σ ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ
  ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ…(‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’-«ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ»)

  Ο
  ΟΥΓΓΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΡΩΤΑ ΞΕΔΙΠΛΩΣΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
  ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ …ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
  ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;;;(‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’-«ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ»)

  Η
  ρωμαιοκαθολική Πολωνία* είναι δεύτερη, με μεγάλη διαφορά, 34%, έκπληξη
  αποτελούν οι ΗΠΑ, όπου η ανεξιθρησκία προστατεύεται από το Σύνταγμα, με
  το ποσοστό να είναι 32%, και έπονται η Ιταλία (30%), η Ουγγαρία (29%), η
  Βρετανία (18%), ο Καναδάς (15%), η Αυστραλία (13%), η Γερμανία (11%), η
  Γαλλία (10%), η Ισπανία (9%), η Ολλανδία (8%) και η Σουηδία, με μόλις
  7%…

  Από
  τα παραπάνω αποτελέσματα είναι προφανές τόσο το ισχυρό εθνικό φρόνημα
  του Ελληνικού Λαού, όσο και το για ποιους λόγους οι διάφοροι ακόλουθοι
  της – πέραν του Ατλαντικού εκπορευομένης απο τα «γνωστά κέντρα»… –
  παγκοσμιοποιήσεως και του εθνομηδενισμού επιθυμούν και επιχειρούν να
  μετατρέψουν τον Ομοιογενή Λαό της Ελλάδος μας, σε ετερόκλητο άρα
  ‘ισοπεδωμένο’ πληθυσμό.

  [*
  Η σημερινή «ρωμαιοκαθολική» Πολωνία, σας τονίζουμε με έμφαση εμείς της
  ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΣΤV’, δεν ήταν ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ ρωμαιοκαθολική, προ ολίγων μόλις
  αιώνων, αλλά υπήρξε καθαρώς Ο Ρ Θ Ο Δ Ο Ξ Η !

  Άν
  …»άνοιγαν» τα ε π τ α σ φ ρ ά γ ι σ τ α στόματά τους, το πλείστον
  των θεολόγων, ΑΛΛΑ και του κλήρου μας(…), όλων των βαθμίδων(…), θα
  μαθαίναμε οι απύθμενα ΣΥ-ΣΚΟ-ΤΙ-ΣΜΕ-ΝΟΙ Έλληνες Χριστιανοί, πώς οι
  Παπικοί ‘δια πυρός και σιδήρου’, με ποταμούς αίματος, ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ με το
  ‘στανιό’ την αιρετική τους «πίστη» στους ανέκαθεν δοκιμαζομένους και
  πρώην ορθοδόξους Πολωνούς…

  Σήμερα, είναι μόλις περί τους 30.000 οι ορθόδοξοι Πολωνοί…]

  «ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’

  Το διαβάσαμε από το: Η ΕΛΛΑΣ δεύτερη π α γ κ ο σ μ ί ω ς στην διατήρηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ! (Με πρώτη την ΟΥΓΓΑΡΙΑ!) http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/02/blog-post_963.html#ixzz4YwZUFpP4

  • Μανος Ελλανιος

   Απο τους λιγους που την παρακολουθεις αυτην την σελιδα, ωραιος…τα τελευταια 4-5 χρονια την εχω απο κοντα εγω. ;)

 • ΚΩΝΚΑΡ
 • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

  ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΕΓΧΥΤΗΣ ΒΟΟΕΙΔΩΝ

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   ξέρεις τί φράγκα οικονομάνε γιά τίς σπερματεγχύσεις; Μόνο πού είναι βρώμικη δουλειά.

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΑΓΙΟΥΒΕΡΔΑ

    • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

     Προτιμώ Ταντρικού μασάζ. Άλλη φάση 😜

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΑΡΕΣΕΙ

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      ΕΣΧΟΖ

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      χαχαχαχαχαχα ντροπη ρε.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      Ε ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΖΕΙ Ο ΑΙΜΑΣ, ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Η ΑΛΛΗ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΣΑΖ.
      ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ?
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      απολυτως σωστος! προτιμω να το σκεφτομαι οτι τωρα εχω τον χρονο να το απολαυσω και να αποβαλω το οποιον αγχος.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ ΓΕΡΟΝΤΑ

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      γεροντας εισαι και φαινεσαι, εγω ειμαι ώριμος ! :-))

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ

     • Αθηνά

      αχαχαχαχα

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΓΕΛΑΣ, Ε?

     • Αθηνά

      ,μόνο ώριμοι υπάρχουν!

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΕΣΧΩΣ

     • ΕΥ ΑΓΓΕΛΙΑ

      Σωστά! Τα πνεύματα δεν γερνάνε ;) :P

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      ειδικα τα οξεῖα.

     • ΦΟΙΝΙΞ

      ΛΑΛΑΚΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΡΑΓΙΝΕ

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      την ειδα την συνομιλια και καταλαβα τι λες.
      παντως, επειδη παλια ειχα τσακωθει μαζι του, καταλαβα οτι απλα τα εκφραζει δραματικα στον γραπτο λογο. Κατα βαση εχουμε ολοι τις ιδιες αποψεις. 100% δεν μπορει να εκφραζονται το ιδιο ολοι. Δωσε λιγο χρονο και θα δεις.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΚΑΙ ΣΥ?
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

     • ΦΟΙΝΙΞ

      ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΟΥΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ

     • Αθηνά

      Δώσε χρόνο,είναι καλός άνθρωπος.

 • LuckyLuke

  Το επαναλαμβανω , οσοι νομιζουν οτι θα μας σωσουν ξανθα γενη ,τραμπες και δεν ξερω εγω
  ποιος , και εμεις θα καθομαστε αραχτοι και λαιτ στον καναπε με φραπεδια , πλανωνται πλανην
  οικτραν ..

  • Lalakis – εν εέλδωρ

   εχει εξηγηθει (απο εμενα)
   δεν θα ερθουν να σωσουν ΕΜΑΣ, αλλα στην διαδικασια της φαγωμαρας θα σωθουμε εμεις.

   • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

    αν σωθουμε εμεις λαλακη , θα σωθουνε και ολοι οι λαοι! γιατι θα σωθουμε επειδη θα φερουμε αθρονια και ολοι οι αλλοι θα μας αντιγραψουν!!

    • LuckyLuke

     «Η δημοκρατια ειναι το καταφυγιο των απανταχου καθαρματων «

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      γιαυτο δεν εχουμε δημοκρατια(αθρονια)? επειδη παγκοσμιως εξουσιαζουν οι εναρετοι ?

     • LuckyLuke

      Το » σου» σε καποιον αλλον , οχι σε μενα ..

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      ε τοτε μη μιλας για δημοκρατια νοωντας τους 300 ! γιατι δημιουγεις συνχυση !!!και βγαζω το «σου»…οκ?

     • LuckyLuke

      Ακου να δεις φιλε μου , τα πραγματα ειναι απλα ,η δημοκρατια ειναι το
      χειροτερο πολιτευμα οταν αυτοι που συμμετεχουν ειναι αμορφωτοι
      απαιδευτοι και ιδιοτελεις …

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      αυτοι οι κατ’εσενα αμορφωτοι-απαιδευτοι βγαλαν οχι στο δημοψηφισμα υπο τρομερες απειλες και πιεσεις υπερ του ναι , τις οποιες καποιοι αποκαλουμενοι γραματιζουμενοι τις προκαλουσαν!!! μην σε ψηνουν τα λεγομενα των πολιτικαντηδων περι νοητικης ανικανοτητας του λαου, γιατι αποδεικτηκε πως δεν ισχυει!!

     • LuckyLuke

      Οι ιδιοι που στηριζαν συνταγματικο τοξο 40 χρονια τωρα …

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      40 χρονια ειναι 2 νεες γενιες που ηρθαν και 2 παλιες που απεβιωσαν!!!! , στο σημερα αναφερομαστε ειδαλως να το πιασουμε και απο νωριτερα 1821, 1453 και προ χριστου αμα λαχει

    • Lalakis – εν εέλδωρ

     ετσι θα γινει.

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

  καί μόνο η εξαγγελία τόσων προσλήψεων στό δημόσιο,μέ κάνει νά αναμένω συντόμως εκλογές.

  • Γιώργος fs

   Να δούμε πως θα πληρωθούν αυτούς που διορίζουν!!!

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

  Η συμμετοχή μας στην Ευρωζώνη και
  συνολικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση -αυτό είναι που πρέπει να πούμε θαρρετά
  και καθαρά- δεν έχει πια κανένα χαρακτηριστικό ισότιμης συμμετοχής
  ανεξάρτητου κράτους-μέλους σε διεθνή οργανισμό. Η Ελλάδα πρέπει να
  φύγει από το ευρώ, που δεν είναι νόμισμα αλλά εργαλείο υποταγής και
  επιβολής. Απαιτείται γενική ανυπακοή με στόχο την κατακρήμνιση του
  καθεστώτος αλλά και σχέδιο για την επόμενη μέρα».
  ζωή κωνσταντοπούλου- http://www.ο χαφιές

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ.

 • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ
  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΝΑΙ

   • Lalakis – εν εέλδωρ

    ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟ ΛΟΜΠΥ ΤΩΝ NRA ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      εμεις θα το αλλαξουμε αυτο! μονοι μας. Εχε πιστη,

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      μ`αρεσει η λεξη «suspect» στο βιντεο… χαχαχα πιο αμερικανια δεν γινεται.

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

  Mια συγκλονιστική προειδοποίηση που προκαλεί ανατριχίλα έκανε
  ο γνωστός ηθοποιός Ντίνος Καρύδης πριν λίγες ώρες μέσα από τον
  προσωπικό λογαριασμό του στο twitter.

  «Αν στις 28/2 κοπεί κι άλλο η συνταξη, εχω 2 κουτιά υπνοσεντον, Μένα
  ποτήρι νερό θα τα πιω όλα καί να σας ζητήσω συγγνώμη. Ξέρετε γιατί …»
  είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός

  • Γιώργος fs

   Νομίζω πως αυτός παρακινούσε τον κόσμο να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!!

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    ναί,αλλά αυτό τόν κάνει περισσότερο δυστυχισμένο γιά τήν σημερινή του κατάσταση.Έτσι δέν είναι;

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
   ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    ξερεις πόσοι συνταξιούχοι σκέφτονται τό ίδιο;

    • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      γιατί ρέ φίλε;

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΤΙΜΩΡΙΑ

  • Assurbanibal
 • Αθηνά

  Είναι ο καιρος που ότι ακούμε δεν θα πρέπει να το πιστεύουμε!
  Έχουμε τον πίνακα,έχουμε τα χρώματα,μπορούμε να ζωγραφίσουμε την Ελλάδα μας ελεύθερη από δανειστές κι από επικυρίαρχους και εποικιστές.
  Όπλο μας η ΠΙΣΤΗ,ο έχων ΠΙΣΤΗ αληθινη εξ όλης της καρδίας του και της διανοίας του μπορεί να μετακινησει βουνά.
  Η ΕΛΛΑΔΑ είναι ο τόπος του Θεου,το ΦΩΣ του σύμπαντος και προορίζεται για ΜΕΓΑΛΕΙΑ.
  ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΣΕΤΑΙ.
  Καλησπέρα σας,αγαπητοί συσχολιαστές!

  • Γιώργος fs

   Καλησπέρα αγαπητή Αθηνά!

   • Αθηνά

    Καλησπέρα Γιώργο

   • Αθηνά

    Έρχεται η ώρα που θα δείξουμε πόση ΠΙΣΤΗ έχουμε

    • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

     Και πόσο Έλληνες είμαστε. Η πίστη είναι πίστη αλλά το «σφάξε με αγά ν’ αγιάσω» δεν ήταν ποτέ Ελληνικό

     • Αθηνά

      Η ΠΙΣΤΗ η αληθινή η ακλόνητη θα μας ΟΠΛΙΣΕΙ

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ?

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      αυτα ειναι παιδικες σφεντονες μπροστα σε αυτα που εχουμε ;-)

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΝΤΑΞΕΙ, ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΤΕΝΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 30ΡΙΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      σωστο κι αυτο, δεν λεω!

     • Αθηνά

      έχουμε αντιαρματικά πάρα πολλά λέει στο σαιτ του στρατού.
      η ΝΟΗΣΗ και η ΓΝΩΣΗ είναι τα πρώτα μας όπλα,τα άλλα είναι ΜΥΣΤΙΚΑ.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΚΑΛΑ, ΑΣ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΚΑΜΙΑ 30ΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ

     • Αθηνά

      Σωστα Λαλάκη!Είμαστε υπερδύναμη.ΥΠΕΡΝΟΥΣ και με ΥΠΕΡΟΠΛΑ.

     • Αθηνά

      Ότι χρειαζόμαστε,μην ξεχνας τον Εχετλαίο!

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      καλα το πας Αθηνα!

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΕΙ Ο ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ

     • Αθηνά

      Όλα στην ωρα τους!

     • Γιώργος fs

      Η Ελλάδα μας θέλει ζωντανούς και δυνατούς.

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Και με καθαρό μυαλό.

     • Γιώργος fs

      Σωστός ,γιατί χωρίς καθαρό μυαλό….κάνουμε λάθη !!

     • Αθηνά

      Με όλα τα εφόδια για να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον πόλεμο

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΟΤΕ?
   ΠΑΕΙ.

   • Αθηνά

    ερχεται

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

   σαφως , απο γυπες και γυπαετους και ορνεα θα επανελθουμε στον δωδεκακτινο ηλιο και στον ανθρωπισμο που εκπροσωπευει και θα φωτιζουμε ξανα ολη την γαια -ολη την ανθρωποτητα!!!

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ

    • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

     ???

    • Αθηνά

     κι εγώ προτιμώ τους ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ του πατρός Διός

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      αθηνα δεν παει το μυαλο σου γιατι αναφερομαι σε δωδεκακτινο ηλιο !!! αν και λιγο πολυ το εχω εξηγησει , ειναι διεπιπεδη εξαλφα(πνευματος-σωματος) δηλαδη διεπιπεδη ζευξη ζευμενων ανεστραμενων πυραμιδων (νοητικων και εμπραγματων αξιων) με κεντρο τον ανθρωπο!!!

     • Αθηνά

      Πάει το μυαλό μου,αλλά απάντησα σε άλλο ποστ

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      ισως λανθασμενα να σε εξελαβα πως οπως ο πανικος ομοια και εσυ με σατηριζες!!

     • Αθηνά

      δεν ειναι έτσι,ποτέ δεν κοροϊδεύω κανέναν,ειναι θέμα χαρακτήρα.

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

  ν.θ

 • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

  κυριοι οταν η ελλας απελευθερωθει ως το πρωτο ιδρυουμενο κρατος(αθρονια-κυριαρχια λαου) παγκοσμιως θα αλλαξει και εμβληματα και θα γυρισει στον δωδεκακτινο ηλιο «της ολυμπιαδος»(προηγηθηκε του δεκαεξακτινου που βρηκαν στην βεργινα) ,,, δηλαδη στην δωδεκαλφα δηλαδη διεπιπεδη εξαλφα!!!λεγεται πως ακομη και ο χριστιανισμος στις απαρχες του το ειχε ως κυριο εμβλημα τον δωδεκακτινο ηλιο!!! κλπκλπ

 • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

  το να συγκρινετε την ισχυ της αθρονιας(δημοκρατια) με την ισχυ των θρονικων πολιτευματων ειναι σαν να συγκινετε το διαμαντι(δομημενος ανθρακας) με το καρβουνο(αδομητος ανθρακας)!!!

 • fok

  σχολιάζω σαν 182 ος , αυτή την ανάρτηση και κανείς δεν σχολιάζει την ουσία ! την απάντηση δηλαδή στο τέλος του άρθρου » Τι πρόκειται να πράξουν τότε όλοι αυτοί εναντίον της Ελλάδος ;
  Η απάντηση βρίσκεται στις προφητείες των Αγίων της Ορθοδοξίας μας και μόνο εκεί πουθενά αλλού.»
  και αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ ! Είμαστε λοιπόν μέσα στα γεγονότα που δεν μπορούμε όμως να τα εξηγήσουμε με τη λογικήμας για αυτό μας έχει ενημερώσει ο Κύριος μεσω των προρρήσεων των Αγίων του και μας έδωσε τα σημεία των καιρών για να τα ερμηνεύουμε ,να ξέρουμε τι ακολουθεί και να εντείνουμε τον αγώνα μας ! Μετα λοιπόν το πραξικόπημα στην Τουρκία ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ που γνωρίζουμε μας λένε για την Ελλάδα ότι θα γίνει ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ , απόσυρση του διεθνούς κεφαλαίου και πτώχευση της Ελλάδος .Στην ακυβερνησία αυτή θα βρούν ευκαιρία οι Τούρκοι να μας επιτεθούν .Οι Τούρκοι θα ξέρουν το μυστικό 3 ημέρες νωρίτερα και θα προηγηθεί το κλείσιμο των Πρεσβειών σε Αθήνα και Αγκυρα, Επισης θα πρέπει να ακούσουμε στη τηλεόραση να μιλάνε για τα εξαμίλια και την ΑΟΖ .Τα γεγονότα αυτά θα είναι εν γνώσει της οποιας Ελληνικής κυβέρνησης (υπαρχουν ήδη τέτοια πολιτικο -οικονομικά σενάρια στα ΜΜΕ, ισως να έχουμε διπλωματική εμπλοκή για το άσυλο των 8 Τουρκων ή κάτι άλλο στημένο .που θα είναι τα ..δώρα των Αμερικανών στην Ελλάδα και το τυράκι στην φάκα για τους Τούρκους να επιτεθούν στην Ελλάδα ,να κλείσουν τα στενά και να έχουμε την εμπλοκή των Ρώσων και τη διάλυση της Τουρκίας ) . Ταυτόχρονα & παράλληλα όμως με τα δικά μας γεγονότα θα πρέπει να έχουμε και κάποιο άλλο μεγάλο παγκόσμιο φυσικό ή πολεμικό ή τρομοκρατικό γεγονός με χιλιάδες νεκρούς ή/και κατάρρευση των χρηματιστηρίων … για να ξεκινήσει ο ΓΠΠ. Ο νόμος για τις νέες ταυτότητες και οι κατασχέσεις ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΦΘΑΣΟΥΝ να υλοποιηθούν , άρα είμαστε πολύ κοντά !!! Υπομονή , Προσευχή ,ΜΕΤΑΝΟΙΑ και Θεία Κοινωνία και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα , Ει Θεός μεθ ημών ,ουδείς καθ ημών !ΦΟΚ

  • Κουβάς

   Δεν νομιζω οι Τουρκοι να κλεισουν τα στενα,δεν τους συμφερει και τοξερουν.Εκτος και
   αν ο Σουλτάνος …

 • Anna cy

  Σύμφωνα με δημοσίευμα του Γερμανικού Spiergelτο ΔΝΤ αναμένεται να συμμετάσχει στο τρίτο πακέτο διάσωσης μόνο με 5 δις ευρώ πολύ χαμηλότερο από ότι αρχικά συμφωνήθηκε

 • Δημήτριος Χατζηνικολάου

  Ἐρωτᾶτε: «Πῶς θά ἔρθουν ὅμως νά πάρουν τά χρωστούμενα;»

  Μά, γιατί νομίζετε ὅτι ἔβαλαν (μέσῳ τῆς προπαγάνδας τῶν Μέσων Μαζικοῦ Ἐξανδραποδισμοῦ) ἐπί τόσα χρόνια νά μᾶς κυβερνοῦν Προδόται, οἱ ὁποῖοι ξεπουλοῦν τά πάντα γιά πενταροδεκάρες στ’ ἀφεντικά τους (Σιωνισταί);