Εξέλιξη-βόμβα: Κοινή συνεδρίαση Αλβανικού Υπουργικού Συμβουλίου με τον πρέσβη των ΗΠΑ: «Mενού» η αλλαγή συνόρων και η Ελλάδα – «Ο βέβαιος θάνατος περιμένει τους Έλληνες»

Δημοσίευση: 13 Φεβρουαρίου 2017, 11:07 μμ | Ανανέωση: Φεβρουάριος 13, 2017 στις 11:16 μμ

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στα Βαλκάνια τις επόμενες ώρες καθώς υπήρξε κοινή συνεδρίαση στα Τίρανα μεταξύ του αλβανικού υπουργικού συμβουλίου και του πρέσβη των ΗΠΑ, Ντόναλντ Λου, διάρκειας 45 λεπτών. Κύριο θέμα οι Αλβανοί, η αναδιάταξη των Βαλκανικών συνόρων και στο βάθος το «μενού» είχε Ελλάδα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν υπουργοί της αλβανικής κυβέρνησης, όπως ο υπουργός Εσωτερικών, Άμυνας, Οικονομίας, ο διοικητής της Τράπεζας της Αλβανίας, Γκέντ Σέϊκο και ο πρωθυπουργός, Ε.Ράμα.

Tαυτόχρονα, όπως έγινε γνωστό οι Αλβανοί συγκεντρώνουν χρήματα για  την αγορά στρατιωτικού εξοπλισμού και όπλων για την έναρξη επιχειρήσεων με σκοπό τη δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας».


Από την ίδρυση του φασιστικού αλβανικού  κόμματος τον Ιούλιο του 2016, ο ηγέτης του κόμματος Shqipëri të Bashkuar (LSHB) (Κίνημα για μια Ενωμένη Αλβανία), Ταχίρ Βελίου, προωθεί  ενεργά τον ανθελληνισμό  και την αποσταθεροποίηση των Βαλκανίων.

Ο Βελίου  έχει την ανοιχτή  ενθάρρυνση ξένων κέντρων με στόχο την  προσέλκυση νεαρών Αλβανών που ζουν στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια και σε όλο τον κόσμο για να σχηματίσουν συνδεδεμένες πολιτικές οργανώσεις, ενώ τους ζητά να  συμμετέχουν στη συγκέντρωση κεφαλαίων για την αγορά στρατιωτικού εξοπλισμού και όπλων για την ένοπλη πτέρυγα της πολιτοφυλακής του κόμματος.

Η ένοπλη πολιτοφυλακή θα  δημιουργηθεί για τους απώτατους σκοπούς του LSHB, που είναι η  δημιουργία της  «Μεγάλης Αλβανίας», η οποία περιλαμβάνει όχι μόνο κυρίαρχο ελληνικό έδαφος, αλλά και εδάφη από το Μαυροβούνιο, την Σερβία και την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Επιπλέον ο  Βέλιου έχει δημοσιεύσει ένα βιβλίο που αναφέρει λεπτομερώς την ιδεολογική πλατφόρμα του  κόμματος, το οποίο καλεί τους Αλβανούς να ξεσηκωθούν και να απαιτήσουν την δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας» .

«Με μια ένοπλη πολιτοφυλακή έτοιμη , μόνο ο βέβαιος θάνατος περιμένει τους Έλληνες και τους υπηκόους των Βαλκανίων που στέκονται στο δρόμο του σχεδίου του Βελίου», αναφέρουν αλβανικές  πηγές .

Το βιβλίο πωλείται τώρα μέσω του Amazon, eBay σε  άλλες τις διεθνείς online αγορές.

Παρά το γεγονός ότι του απαγορεύτηκε η είσοδο σε Ελλάδα και Σερβία, είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι τον  ηγέτη του αλβανικού φασιστικού  κόμματος , του επετράπη να εισέλθει στις ΗΠΑ  στις 28 Ιανουαρίου  2017,  από τις αρχές των ΗΠΑ.

Ο Βελίου ήταν τόσο εκστασιασμένος από τις τελωνειακές διατυπώσεις των ΗΠΑ για το ταξίδι του στη Νέα Υόρκη (προκειμένου να ιδρύσει  οργάνωση στην πόλη), και για αυτό δημοσίευσε σχετική φωτογραφία στο Facebook με την  σφραγίδα της αμερικανικής Εσωτερικής Ασφάλειας στο διαβατήριό του για να τις δουν όλοι,  μαζί με ένα μήνυμα σαρκαστικό για την  Ελλάδα:

«Δίνω  στην Ελλάδα με φασιστικό χαιρετισμό την αγάπη μου από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

».

Στην  Νέα Υόρκη, ο Ταχίρ  Βέλιου συναντήθηκε και πόζαρε  φωτογραφίες με τους τοπικούς ηγέτες της αλβανικής κοινότητας, ενώ  ξεδίπλωσαν και μια σημαία της παραστρατιωτικής οργάνωσης UCK (γνωστή ως KLA στα αγγλικά).

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα και την σελίδα του κόμματος στα social media΄, υπάρχουν διασυνδέσεις  σε  Καναδά και  Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία περαιτέρω ένδειξη των επιχειρησιακών ομάδων στη Δυτική Ευρώπη, την Αυστραλία ή αλλού.

«Το κόμμα υποστηρίζει, ωστόσο  επιχειρησιακές ομάδες στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, που είναι έτοιμα να ξεκινήσουν τη μάχη για λογαριασμό του Βελίου», αναφέρεται στα ΜΜΕ .

Παράλληλα, παρουσίασαν  γελοιογραφία, η οποία προωθήθηκε από τον ηγέτη του κόμματος Shqipëri të Bashkuar (LSHB) (Κίνημα για μια Ενωμένη Αλβανία), Ταχίρ Βελίου, η οποία απεικονίζει τους εθνικούς μας ήρωες , Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και Μάρκο Μπότσαρη, να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό .

Ο μακεδονικός σύνδεσμος  καταδίκασε την γελοιογραφία που  κυκλοφόρησε  το νεοσύστατο αλβανικό κόμμα Lëvizja per Shqipëri të Bashkuar (LSHB).

Η ιστορία όμως είναι ότι η γελοιογραφία  έχει ιστορικό υπόβαθρο διότι οι Αλβανοί θεωρούν σήμερα τον Κολοκοτρώνη και τον Μπότσαρη ως «Αλβανούς» χριστιανούς , οι οποίοι πολέμησαν κατά των Τούρκων απίστων το 1821.

«Γιάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Λούρος, Πάργα, Φιλιάτες, χαρακτηρίζονται αλβανικές πόλεις. Οι Σουλιώτες  ήρωες της ελληνικής επανάστασης του 1821 «βαφτίζονται» εν μια νυκτί ως Αλβανοί.

Άλλοι ήρωες του 1821, όπως ο Γεώργιος Καραϊσκάκης, η Μπουμπουλίνα, ο ηγέτης της ελληνικής επανάστασης Θεοδωράκης Κολοκοτρώνης, ο Μάρκος Μπότσαρης  κ.λπ. θεωρούνται Αλβανοί ήρωες, σε βιβλία, συλλόγους αλλά και αλλού.

Γαλουχούν μια ολόκληρη γενιά οι Τουρκοαλβανοί με σκοπό κάποια στιγμή να επιτεθεί και να υφαρπάξει ελληνικό έδαφος,  το οποίο πριν «τους το είχαμε αρπάξει εμείς»…έτσι γράφουν τα μαθητικά βιβλία που διαβάζουν οι νεαροί Αλβανοί .   

Οι Τσάμηδες την ίδια στιγμή αναζητούν εναγωνίως τις ανύπαρκτες περιουσίες τους στη Θεσπρωτία.

Πρόκειται σαφέστατα για σχέδιο και  εντολές  αλλότριων κέντρων εξουσίας, μες στόχο  να εξαφανιστεί ο Ελληνισμός από προσώπου της γης , και  να εξαφανιστεί η ελληνική ιστορία, αρχαία , βυζαντινή και νέα.  

Τίποτα δεν είναι τυχαίο και όλα κινούνται βάσει οργανωμένου σχεδίου.  

Σύμφωνα με άρθρο μας με τίτλο (Οι Τουρκαλβανοί ετοιμάζουν την ρεβάνς τους με τον Γ’ Βαλκανικό πόλεμο επιβεβαιώνοντας παλαιότερο άρθρο του pentapostagma.gr), τονίζαμε ότι οι δηλώσεις πολλών διπλωματικών και στρατιωτικών αξιωματούχων  νυν και εν ενεργεία μας «προειδοποιούν» για επερχόμενο βαλκανικό πόλεμο, τον τρίτο μετά το μακρινό 1912-13  με «σπόνσορα» φυσικά την Τουρκία και «σπίθα» τον αλβανικό εθνικισμό.

Έγκυρα γεωπολιτικά ινστιτούτα , Thinks Tanks, αναλύσεις μυστικών υπηρεσιών όπως της CIA , της σερβικής BIA, αλλά και της ρωσικής GRU, αναφέρουν για ενδεχόμενη ανάφλεξη σε Κοσσυφοπέδιο, Βοσνία, και φυσικά ΠΓΔΜ, λόγω ακριβώς των σχεδίων Τουρκίας και Αλβανίας.

Σύμφωνα με αναλυτές , η δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια. «Αρωγός» σε αυτό το σενάριο είναι η Άγκυρα η οποία « σπονσονάρει» την εκάστοτε αλβανική κυβέρνηση και κοινωνία τόσο στον πολιτικό και στρατιωτικό τομέα , όσο και στον θρησκευτικό.

Η Άγκυρα επιδιώκει την δημιουργία ενός μουσουλμανικού άξονα με την συμμέτοχη της Αλβανίας, της Βοσνίας,  του δυτικού μέρους της ΠΓΔΜ, μέρους του Μαυροβουνίου , με σκοπό  να ξαναεπιστρέψει στα Βαλκάνια μετά από 100 χρόνια .

 Η έτερος «παίκτης» στην περιοχή είναι η Γερμανία η οποία έχει έννομο συμφέρον στην περιοχή, και ο οποίος μας έχει «απασχολημένους» με αλλεπάλληλα  μνημόνια και προαπαιτούμενα , τυχαίο ;  ……δεν νομίζουμε.

Φωτογραφία του χρήστη Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar.

Φωτογραφία του χρήστη Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar.

Φωτογραφία του χρήστη Tahir Veliu.

 

 • Θεσσαλονικιός

  Ελάτε τηγανοκέφαλοι … ευκαιρία να εξαληφθεί η συνομοταξία σας από το ζωικό βασίλειο!!!

 • ιωαννης

  η σφαγη που ξεκιναει θα μηνει ανεπαναληπτη…..
  ελεγε ο εριμητης του παγγαιου
  «οοοολους αυτους που σημερα σας βασανιζουν θα τους δειτε νεκρους στις τηλεωρασεις σας»

 • Κων. Νεμέσιος

  Χωρὶς τὴν ὑποστήριξη τῶν ΗΠΑ καμμία τύχη ! Στὸ Κοσσυφοπέδιο κυριάρχησαν χάρις στὸν Κλίντον καὶ στὸ ἀμερικανικὸ κατεστημένο , ἀφοῦ τὸτε -τὸ 1999-2000- ἡ Ῥωσσία τοῦ Γέλτσιν ἦταν σὲ κατάσταση χάους ….Ὅσο γιὰ ἐμᾶς , εἴμαστε οἱ μόνοι στὸν κόσμο ποὺ στηρίζουν τὴν οἰκονομία μιᾶς ἐχθρικῆς χώρας καὶ ὄχι μόνο αὐτὸ ….Ἤδη τὴν Ἐλληνικὴ Μειονότητα τῆς Β. Ἠπείρου τὴν ἔχουμε ἐγκαταλείψει καὶ μὲ τὶς ἀθρόες ἑλληνοποιήσεις δημιουργοῦμε τὶς προϋποθέσεις γιὰ δημιουργία ἀλβανικῆς κοινότητας ( καὶ ἄς ἀφήσουμε τοὺς ἀριστεροὺς νὰ φαντασιώνονται πὼς θὰ » ἐνσωματωθοῦν » οἱ ἑλληνοποιημένοι ἀλβανοὶ στὴν Ἑλληνικὴ κοινωνία )

 • Ανδρεας Παπαδοπουλος

  Ήρθαν στην Ελλάδα οι σκιπιταριδες και δεν άνοιξε ρουθούνι τους δώσαμε δουλειά τους ταισαμε πήραν γυναίκες Ελληνίδες πήραν Έλληνες ((άνδρες)) άντε τώρα να τους διώξουμε καληνύχτα Ελλάδα.

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.


  «ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν ὅτι κλαύσετε καὶ θρηνήσετε ὑμεῖς, ὁ δὲ κόσμος χαρήσεται·
  ὑμεῖς δὲ λυπηθήσεσθε, ἀλλ’ ἡ λύπη ὑμῶν εἰς χαρὰν γενήσεται·
  Ἡ γυνὴ ὅταν τίκτη, λύπην ἔχει, ὅτι ἦλθεν ἡ ὥρα αὐτῆς.
  Ὅταν δὲ γεννήση τὸ παιδίον, οὐκέτι μνημονεύει τῆς θλίψεως,
  διὰ τὴν χαρὰν ὅτι ἐγεννήθη ἄνθρωπος εἰς τὸν κόσμον.
  Καὶ ὑμεῖς οὖν λύπην μὲν νῦν ἔχετε· πάλιν δὲ ὄψομαι ὑμᾶς,
  καὶ χαρήσεται ὑμῶν ἡ καρδία καὶ τὴν χαρὰν ὑμῶν oὐδείς αἴρει ἀφ’ ὑμῶν.»
  (Ἰω. ΙΣΤ’. 20-22).
  Tῷ Θεῷ Δόξα πάντων ἕνεκεν.

  «Ἐμεῖς θ’ ἀναστήσουμε μία Πατρίδα πού κεφάλι θἄχη τὸ Χριστό.
  Κι ὄχι ἀνθρώπους».
  (Θ.Κολοκοτρώνης)

  †…«Ἡ Ῥωμανία Νικᾶ»…†

 • ασβκικλουοβ

  δεν φοβομαστε τιποτε καθομαστε σταυροποδι δεν παταμε εκκλησια δεν εξομολογουμαστε και ειμαστε σιγουροι οτι θα μας σωσει ο Θεος επειδη ειμαστε μαγκες και ωραιοι

 • ασβκικλουοβ

  καθομαστε αραχτοι στον καναπε δεν διαμαρτυρομαστε για τιποτε και για κανεναν και περιμενουμε την εκπληρωση των προφητειων,κλασικοι ελληνες δηλαδη

 • VLAD the impaler

  Για σας υπαρχουν οι ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ!!
  ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ….

  • ασβκικλουοβ

   δεν χρειαζεται να κανουμε τιποτε φιλε,θα πεσει φωτια απ τον ουρανο θα καψει τον τσιπρα και μετα θα πεφτουν 500ευρα απ τον ουρανο,αραξε μην αγχωνεσαι θα γινουν ολα μονα τους

   • VLAD the impaler

    Στα φρυδια μας τι θα πεσει απ τον ουρανο!
    Στα φρυδια μας επισης κ τα 500ρικα..
    Αλλα αλβανικο ρουθουνι ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!

    • ασβκικλουοβ

     τιποτε δεν θα γινει θα συνεχισουν να παχαινουν και μεις να αδυνατιζουμε μην τρως παραμυθι

     • VLAD the impaler

      το ΠΑΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ;

     • ασβκικλουοβ

      τι στοιχημα να παω ρε φιλε δεν βλεπεις τι γινεται?ολοι οι ελληνες αλβανους εχουν στην δουλεια στ σπιτια τους στους μπαξεδες τι λες τωρα?τετοια ζωα ειμαστε

     • VLAD the impaler

      ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΦΙΛΟΣ….
      Κ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ…ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ!

     • ασβκικλουοβ

      δεν ξερω τι θα γινει με τους αλβανους αν και δεν βλεπω να γινεται κατι αλλα το σιγουρο ειναι οτι αγορασαν σπιτια στην ελλαδα καναν παιδια πανε στα σχολεια και δεν φευγουν απο δω οσο συνεχιζουμε να τους ταιζουμε

     • VLAD the impaler

      Οι αλβανοι ειναι η μπροστατζα κ η ασπιδα των νατοικων….ΓΙΑ ΞΟΔΕΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ…για να ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ….
      που μαλλον…χρειαστηκε!

     • ασβκικλουοβ

      γνωστο

     • VLAD the impaler

      αρα; τι δε σου καθεται καλα;
      οπως βλεπεις…οτι «γνωριζες» ΙΣΧΥΕΙ.

 • /Νώντας/

  Καλά, μη φάτε σας έχουμε γλαρόσουπα!

 • Θαλασσόλυκος

  Βρωμ ό σκυλα αλβανοί κατεβείτε προς τα κάτω. Θα πέσει ξεκοίλιασμα όλο δικό σας. Κατεβείτε στον δικό μας τον Λούρο στην Αιτωλία να δείτε τι εστί κοκό. Ακόμα μετανιώνω τη στιγμή που είδα στο Ρίο – Αντίρριο ένα αλβανόπουλο με σημαία αλβανική στη μπλούζα και δεν το πέταξα στη θάλασσα.

  • ασβκικλουοβ

   τι να κατεβουν?διπλα σ τα σπιτια μας και σε μερικα ειναι και μεσα,χαχχαχααχ

   • Θαλασσόλυκος

    Άστοχο το σχόλιό σου. Μιλάμε για οργανωμένους του UCC που διεκδικούν. Τα σκπτάρια εδώ τριών ημερών δουλειά έτσι και κουνηθούν.

    • ασβκικλουοβ

     ε καλα μην πιστευεις και οτι γραφεται,καθε μερα και απο ενα παγκοσμιο πολεμο εχουμε

     • Θαλασσόλυκος

      Έτσι και κουνηθούν μόνο΄. Δε μπορώ να βλέπω τη σημαία του Έθνους σκισμένη από έναν αλβαναραίο.

     • Θαλασσόλυκος

      ΤΑΧΙΡ ΒΕΛΙΟΥ ΓΜ ΤΜΝ ΤΣ ΜΝΣ Σ

     • ασβκικλουοβ

      ρε φιλε εγω ξερεις τι βλεπω?οτι ειμαστε ολοι στα τετοια μας,γκρινιαζουμε κλαιγομαστε σαν τις μυροφορες και για φασαρια κανεις,ολοι καθομαστε και την τρωμε,φοβομαστε μην τραυματιστουμε τα καημενα σε καμια συμπλοκη η να μην μας πανε κανα βραδυ στο κρατητηριο,θελουμε να λεγομαστε και απογονοι των αρχαιων ελληνων μετα, καλα που δεν ζουνε οι προγονοι μας σημερα να μας φτυνουν

     • Θαλασσόλυκος

      Βγήκαμε και στους δρόμους φίλε και ξύλο φάγαμε και δακρυγόνα και μας σκότωσαν στη Μαρφίν. Είδε ο Έλληνας ότι δε βγαίνει τίποτα έτσι, όχι για μας φταίνε οι ξένοι, που ως γνωστόν είναι προδότες των Ελλήνων, αλλά γιατί μας φταίνε οι δικοί μας που τσέπωσαν τα λεφτά.

     • ασβκικλουοβ

      και τωρα καθομαστε ε?τι περιμενουμε?τον θανατο μας μαλλον

     • Θαλασσόλυκος

      Πλέον είμαστε μπροστά στον Θεό και δίνουμε πνευματικές εξετάσεις. Δες τι είπε ο γέρων Πορφύριος.

     • ασβκικλουοβ

      χαχααχα,πλακα κανεις ε?οι ενοριες αδειες ειναι ρε μεγαλε

     • Θαλασσόλυκος

      Ο καθένας δίνει τον δικό του αγώνα πλέον φίλε.

     • VLAD the impaler

      στη συρια μπριτζ παιζουν;
      Στην ουκρανια;
      Στο κουρδισταν;
      Στο ΙΡΑΚ;
      ΣΤΙΣ ΗΠΑ;
      Στο κοσσοβο;
      ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Κ Τ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ……ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ!

     • ασβκικλουοβ

      αρα αραζουμε και περιμενουμε

     • VLAD the impaler

      τους ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ Κ ΒΟΥΤΑΜΕ ΤΟ ΜΕΖΕ….ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!

     • VLAD the impaler

      Ωωωωπα…..
      ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ;
      ΝΙΓΗΡΙΑ;
      Β.ΚΟΡΕΑ;

 • /Νώντας/

  «Άλλοι ήρωες του 1821, όπως ο Γεώργιος Καραϊσκάκης, η Μπουμπουλίνα, ο ηγέτης της ελληνικής επανάστασης Θεοδωράκης Κολοκοτρώνης, ο Μάρκος Μπότσαρης κ.λπ. θεωρούνται Αλβανοί ήρωες, σε βιβλία, συλλόγους αλλά και αλλού.»

  Θερίζει η βλακεία φαίνεται στη γειτονιά μας… βρε ανιστόρητοι άνθρωποι, ο πατέρας του Κολοκοτρώνη εξολόθρευσε χιλιάδες αλβανούς που είχαν γίνει η μάστιγα του ελληνικού πληθυσμού στην Πελοπόνησσο!

  Ανοίξτε κανένα βιβλίο, δεν κάνει κακό… πώς ήταν δυνατόν να ήταν αλβανός;

  ο Γεώργιος Καραισκάκης αρχιστράτηγος Ρούμελης, μιλούσε ελληνικά, πίστευε στον Χριστό και πέθανε για την Ελλάδα, θα ήταν και αυτός αλβανός;

  και άλλοι «σκοπιανοί» ξεφύτρωσαν φαίνεται… ρε τι γίνεται στον κόσμο

 • ΚΩΝΚΑΡ
 • VLAD the impaler

  Οι συμμαχιες στηνονται σιγα σιγα κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ;;

  • VLAD the impaler

   στη ρωσια…
   καλα σαραντα λοιπον στους σχετιζομενους….Κ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ!

 • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

  Μάθανε πώς γ@μιόμαστε πλακώσανε κι οι αλβανοί. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα (σας) μλάκες.

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  – Οὐχά, κιοτῆδες, σταθεῖτε ὠρὲ νὰ πολεμήσετε!
  – Ποιὸς εἶσαι ἐσὺ ὠρέ, πού θὰ μᾶς πεῖς κιοτῆδες;
  – Εἶμαι ὁ γιὸς τῆς καλογριᾶς καὶ σᾶς χέζω!
  – Ἐμᾶς, γκιαούρη, χέζεις;
  – Ἐσᾶς μεμέτηδες!
  – Περίμενε, μπάσταρδε, νὰ σὲ πιάσουμε, νὰ σὲ σουβλίσουμε καὶ
  τότες βλέπεις τί θὰ κρένει ὁ πισινός σου!
  – Ἐμένα, ὠρέ, θὰ σουβλίσετε;
  – Ἐσένα, ὠρέ, Καραϊσκάκη!
  – Ἂμ τότες σταθῆτε ν’ ἀκούσετε ἀπὸ τώρα τί κρένει ὁ πισινός μου!
  – νὰ ὠρὲ Τοῦρκοι…!

  Καλὸ ξημέρωμα

  Σύμμαχός μας Kραταιὸς ἔστω ὁ Θεός.

  †…Ὑπεραγία Θεοτόκε σῶσον ἡμᾶς.

  ,,,ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΞΕΙΣ ΕΠΤΑΛΟΦΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,,,

  • /Νώντας/

   δεν χάριζε κάστανα ο γιος της Καλογριάς… παλικάρι από τα λίγα που έβγαλε ο τόπος αυτός…

   όταν τον καθαίρεσαν οι Μαυροκορδάτοι και σία, περνούσε με φορείο και πήγαινε στην εξορία και ο κόσμος έφευγε από τα σπίτια του και τον ακολουθούσε.. «ξεκινήσαμε 10 και στο τέλος γίναμε χιλιάδες» έγραφε ο Αινιάν για τον Καραισκάκη

   τέτοια αγάπη του είχε ο κόσμος!

   • Εὐάγγελος Χ.Ο.

    «Tὸ φόβητρον τῶν Τούρκων καὶ τῶν Ἑλλήνων τὸ περιτείχισμα» (Περραιβός).
    Ὁ ἠρωικῶς ἀθλήσας,
    «Ἀχιλλέας τῆς Ῥωμηοσύνης» κατὰ τὸν Παλαμά.

    • /Νώντας/

     πολύ σωστά το λέει ο Παλαμάς, ο Αχιλλέας της Ρωμηοσύνης!

     Αρχιστράτηγος Γ. Καραισκάκης

  • VLAD the impaler

   ΑΜ ΠΩΣ!!!
   Τους επερνε τη ψυχη, ΟΧΙ ΜΟΙΡΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ….
   ΑΛΛΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΟΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ!!
   Αυτα ειναι ΓΟΥΣΤΑ!

 • ασβκικλουοβ

  εγω το πηρα αποφαση και 50 ευρω τον μηνα μισθο να παιρνω δεν αντιδραω με τιποτε,καποια στιγμη θα βγουνε οι προφητειες που θα παει

  • /Νώντας/

   είσαι συνειδητοποιημένος.. εύγε

   • ασβκικλουοβ

    ολοι αυτο δεν κανουμε?απλως καθομαστε και κλαιμε στις καφετεριες με το φραπε στα χερια

    • Θαλασσόλυκος

     Ναι όλοι είμαστε στην καφετέρια από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έλα να δεις.

  • Θαλασσόλυκος

   Άνευ εμού, ού δύνασθε ποιείν ουδέν.
   Καλό σας βράδυ!
   ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ

  • VLAD the impaler

   οταν επαιρνες 2000 ομως;;
   ΤΟΥΜΠΕΚΑ!!
   ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΙΣ ΘΥΕΛΛΕΣ, ΕΧΤΙΖΑΝ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ….
   Παντως ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ….

 • ασβκικλουοβ

  μαλλον για ελλαδα βαζουν 10πλη δοση ψεκασμου τα αεροπλανα,ποιο αποβλακωμενος λαος δεν υπαρχει απο μας,

 • Κυρ Μέντιος

  Το τερματισατε πάλι…
  Τι λέει ο τίτλος τι το κείμενο…
  Τη μια χαστούκια στην Αλβανία, την άλλη ο θάνατος της Ελλάδας….ποιητής Αυγερινός ένα πράμα…
  Ασοβαροτητα στο κόκκινο.

 • Ανδρεας Παπαδοπουλος

  Το P.O.S το βάλατε;

  • VLAD the impaler

   εχεις καρτα κ αγχωνεσαι;

 • Spyros Spyropoulos

  Τι γελοιοτητες ειναι αυτες? Τιποτα απο αυτα δεν προκειται να γινουν!

  • VLAD the impaler

   κ τωρα τι ακριβως γινετε μας λες;
   ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΕΣΥ ΜΙΑ «ΛΟΓΙΚΗ» ΕΞΗΓΗΣΗ;

 • Rory -4-Salonika

  ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΚΑΠΟΤΕ: ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ
  ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΣΗΜΕΡΑ: ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
  ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΝΚΔΟΤΟ ΑΥΡΙΟ: ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  Αντε καληνυχτα σας κυριες και κυριοι.

 • Lalakis – εν εέλδωρ

  Τι εχασα;

  • Κων. Νεμέσιος

   Ἔχασες τὴν προσπάθεια νὰ μεταστοιχειώσουμε ἕναν κατσαπλιὰ σὲ κανονικὸ ἄνθρωπο -προσγειωμένο , ἀλλὰ μάταιος κόπος ! Καλὸ ξημέρωμα ….

  • /Νώντας/

   τίποτα ιδιαίτερο, σαν να λέμε το Λιχνεστάιν απειλεί τη Ρωσία να την κατακτήσει..

   • al

    έγραψες..!

 • Θεσσαλονικιός

  Χρόνια Πολλά στην αφεντομουτσουνάρα μου !!!
  (Και μην τολμήσει κανένας να πεί ότι γεννήθηκα του Αγ.Βαλεντίνου γιατί τον/την έφαγα… )

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΟ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ?

   • Θεσσαλονικιός

    Δεν μου αρέσουν οι καρδούλες ούτε τα κεριά γιατί χαλάνε την τούρτα …

 • ΘΗΣΕΑΣ

  το μπλοκ του κλιντον και ομπαμα ηθελαν μια μεγαλη αλβανια, ως ενα αντιδοτο για την σερβια, η οποια βεβαιως ειχε και εχει την υποστηριξη της ρωσιας. να θυμησω οτι εσπευσαν οι αλβανοι να καταστρεψουν το αγαλμα που ειχαν στησει με τον κλιντον κακην κακως? η να θυμισω οτι οι σερβοι τους περιμενουν στην γωνια για να τους εξηγησουν το ονειρο, γιατι παιξαν πολυ ασχημο παιχνιδι με αυτους…
  ασχετα εαν αμερικανος αξιωματουχος ελεγε να διαλυθουν τα σκοπια, μπορει να τους δωσουν καποια εδαφη απο εκει , αλλα μεχρι εκει. οποτε το αρθρο το βρισκω λιγο υπερβολικο, εαν δεν συνηθιζω να υποτιμω κανεναν. αυτα τα εδαφη απο τη αρχαιοτητα ηταν ΕΛΛΗΝΙΚΑ , και αλβανια δεν υπηρχε τοτε, δεν μπορουν τωρα μεταναστες απο τα …νοτια της χαζαριας, να ζηταν και τα ρεστα.
  απο την αλλη δεν νομιζω οτι ο τραμπ εχει συμφερων να αποδυναμωσει την ΕΛΛΑΔΑ, η να εχει κατι μαζι της. νομιζω το αντιθετο οτι τον συμφερει μια δυνατη ΕΛΛΑΔΑ και σταθερος συμμαχος της απο την ΕΛΛΗΝΙΚΗ επανασταση μεχρι σημερα, διοτι απο την αλλη εαν θελει και κοντινει τον σουλτανο, τοτε μονο μια ισχυρη ΕΛΛΑΣ θα του ειναι χρησιμη, και επισης ο πουτιν θελει μια ΕΛΛΑΔΑ συμμαχο του, αφου προοριζει να κανει την ΕΛΛΑΔΑ ενεργιακο κομβο.

  ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ…ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ, ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

 • Lalakis – εν εέλδωρ

  Κακως εδειξα το tor σε καποια ψυχη και το χρησιμοποιει για ΚΑΚΟ. Τι ψυχη θα παραδώσεις;

  • Θεσσαλονικιός

   Δεν το έπιασα … για κάντο μου λιανά …

   • Lalakis – εν εέλδωρ

    δεν ειναι για εσενα.

    • Θεσσαλονικιός

     Δεν είπα ότι είναι για εμένα, το «tor» δεν κατάλαβα ….

  • Ταξίαρχος

   εμ…

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   TOR M1?

  • Αθηνά

   Τι κακό μπορεί να κάνει ενας browser?Μπορεί να κάνει hacking?

   • Lalakis – εν εέλδωρ

    η κακοβουλη χρηση καθε εργαλειου δεν περιλαμβανεται στα code of ethics των hacker.

    • Αθηνά

     δεν ξέρω γι αυτό ρωτάω να μάθω

 • VLAD the impaler

  Θελω να ρωτησω ΤΟΥΣ «ΛΟΓΙΚΟΥΣ»…
  ΠΟΣΑ ΕΧΑΣΑΝ ΑΠ ΤΑ PSI κ τα ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ…ΠΟΣΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑΝ Κ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΟΣΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ …..Κ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΛΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ Κ ΕΦΤΑΣΑΝ ΩΣ ΕΔΩ;;

  • VLAD the impaler

   ΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ κι ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ.
   ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΑΦΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ….
   ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ Κ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ,ΑΛΛΑ Ο ΜΑΜΩΝΑΣ (ΧΡΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ)ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ Κ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΞΑΝΑ….
   ΣΑΣ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗ ΨΑΘΑ!!
   Συνεχιστε λοιπον να ΤΟΥΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ….ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΛΟΥΤΙΣΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ!!

   • VLAD the impaler

    οι «διαβασμενοι» ομως;;;
    ΤΩΡΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ!!
    Οταν οι ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΑ ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ ΣΕ ΧΑΡΤΟΥΡΑ Κ «ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ», καποιοι διαβασμενοι «ΠΡΟΦΗΤΕΣ»»σηκωναν ΟΤΙ ΜΠΑΚΙΡΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ Κ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΒΑΤΖΕΣ…
    Η μαγκια η μεγαλη τους ομως ηταν πως ….ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΜΙΑ.
    Γιατι…»ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ»

 • Ταξίαρχος

  Ντάξει ψαρώσαμε

  • Θεσσαλονικιός

   Τι θέλεις να πείς, δεν φοβάσαι τους τηγανοκέφαλους με τα «μπορντό μπουρδελι» ;;;;

   • Ταξίαρχος

    μονο μη παθω τιποτα απ την πιεση φοβαμαι

   • A B

    Τα μπορντό μπουρδελί γίνανε ροζουλί μπουρδελί.

 • Γαργαντούας

  1 στους 7 φαντάρους του Ελληνικού Στρατού είναι αλβανικής καταγωγής. Αυτό ας εκτιμηθεί ανάλογα.

  • Monkeydonia

   απο που το γνωρίζεις αυτό γιατί 1 στους 7 μου φαίνεται υπερβολικό

   • Γαργαντούας

    Όταν έγινε το περιστατικό με τον «δικέφαλο αετό» που έκαναν το διάβασα, είναι 12.000 στους 86.000 που υπηρετούν τη θητεία τους.
    Έχουν πάρει υπηκοότητα και ψηφίζουν πλέον οι αλβανοι, αυτοί βγάζουν κυβερνήσεις πια.

 • al

  παρατραβηγμένες και αντίθετες με την πλειοψηφία των άρθρων σας για τα διεθνή θέματα οι ερμηνείες και τα συμπεράσματα στο παραπάνω άρθρο..

  μπορεί οι συντάκτες να είστε διαφορετικοί, το αναγνωστικό κοινό όμως είναι το ίδιο, οπότε καλα ειναι να ρίχνετε μια ματια στο τι γράφουν οι άλλοι και γενικώς να υπάρξει ένας συντονισμός το λιγότερο στους τίτλους που προσπαθείτε κακώς να τους κάνετε «πιασάρικους» αντί για ενδεικτικούς-ανντιπροσωπευτικούς των κειμένων..

 • Proud to be Greek

  Συνεδρίαση υπουργικού συμβουλίου 45 λεπτά είναι πολύ λίγος χρόνος.
  Η Αλβανία εχει πιο φλέγοντα θέματα που πιθανότατα γι΄αυτά συζήτησαν και είναι η Σερβία – Κόσοβο.

  Σε αντίθεση τη περιπτωση η αμερικανκή πολιτική απέναντι μας είναι αντιφατική.

 • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ
 • Monkeydonia

  μην στεναχωριέστε βρε χτες διάβασα σ’ αυτό το σαιτ για τον καλό Τραμπ και τους ορθόδοξους παίκτες του, θα καθαρίσουν αυτοί για την Ελλάδα θα μας στηρίξουν, τίποτα δεν θα πάθουμε!

  • Ταξίαρχος

   καλως τον φιλο μου

   • Monkeydonia

    γεια σου φιλαράκι

   • Lalakis – εν εέλδωρ

    κι αυτος φιλος σου ειναι;

    • Monkeydonia

     μην μου πεις κ εσύ φίλος του είσαι;

 • JOHN SYROS

  ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΤΙΣ ΘΕΛΗΣΕΙΣ & ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ Η.Π.Α.

  ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ, ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ, ΤΗΝ ΒΟΡΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ & ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ την ΟΥΤΙΔΑΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟ &ΕΜΠΟΡΟ-ΝΑΡΚΩΤΙΚΟΦΑΡΑ & ΚΑΤΣΙΚΟ-ΚΛΕΠΤΟΦΑΡΑ, ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ;;;

  ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΗ ΑΛΛΕΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΟΤΕ «ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ», ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ την ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.-

  • Alpha Kappa13

   «Παραηωγό και έμπορο-Ναρκωτικοφάρα και κατσικό-κλεπτοφάρα»
   Για τους Κρητικούς λες αδερφέ?

 • JOHN SYROS

  ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ & ΑΨΟΓΟΣ !!!!

 • Steve Nichols

  Δεν ειναι ευκολα να γινουν αυτα τα πραγματα… οδηγει με βεβαιότητα σε Αξονα Σερβια Ελλαδα, Βουλγαρια, Τα μισά Σκοπια, Μαυροβουνιο, Σερβοι Βοσνιας… και με τις πλατες της Μοσχας…
  Επισης η Ελλαδα μεσα στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ εχει ΒΕΤΟ..! Μπορει να το διχάσει ανα πασα στιγμή, αν τα εθνικα σύνορα της και συμφεροντα της φτάσουν στο μη παρέκει…

 • Ανώνυμος

  Κρατείστε ημερολόγιο με σημειώσεις…πως αυτοί που τώρα «υψώνονται» και κοκορεύονται…πως σε λίγο καιρό θα κρύβονται από τις κατραπακιές που θα αρχίσουν…»Έχουν γνώση οι φύλακες» και σας έχουν στο στόχαστρο…κάθε μέρα…κάθε νύχτα…24 ώρες το 24ωρο…σας περιμένουμε…

  • Ελληνας

   Θα ερθει η μέρα που θα ζητάνε έλεος.

   • HardHawk

    νομιζεις θα ζησουν αρκετα να εχουν αυτη την ευκαιρια?

 • Θεσσαλονικιός

  Μερσί μικρέ !!

 • HardHawk

  τα ονειρα και οι λαφαζανιες του καθε αδεσποτου μονο με χιουμορ και οικτο μπορουν να αντιμετωπιστουν επειδη δεν μπορεις να πετας πετρες.. στο καθε σκυλι που γαυγιζη.

  Τωρα ΑΝ και ΟΤΑΝ οι ιδιοι πιστεψουν τις φανφαρονιες τους και αποφασισουν να κανουν πραξη τα λογια τους και ελευθερωθουν τα οπλα τοτε …………………….. Για την ωρα τους σταματαμε πριν ερθουν,στα μονοπατια των κοντραπατζιδων και κατσικοκλεφτων, με ιδιωτικες πρωτοβουλιες.

 • JOHN SYROS

  ΕΧΟΥΣΙΝ ΓΝΩΣΙΝ ΟΙ ΦύΛΑΚΕΣ !!!

  ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΡΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ στα αλβανά, ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ & ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ…..

 • Ανώνυμος

  Αδελφέ μην απορείς..κάποια στιγμή τα γεγονότα είχαν «κολλήσει», τώρα από ότι φαίνεται άρχισαν πάλι να «τρέχουν»…

  Η σύγχυση προέρχεται γιατί άλλες πληροφορίες έχουμε στο προσκήνιο και άλλες στο παρασκήνιο.. Π.χ ο Ρώσος υποτίθεται ότι είναι φίλος και σύμμαχος με τον Τούρκο αλλά στο παρασκήνιο ο Ρώσος ετοιμάζει «παστέλι» για τον Τούρκο….

  Τα γεγονότα τρέχουν πλέον σε όλα τα επίπεδα…Γεωπολιτικής, Γεωστρατηγικής και Προφητειών…

  Πολλά γεγονότα γίνονται ταυτόχρονα και όλα αλλάζουν εν ριπή οφθαλμού, σύμφωνα με τις εκάστοτε κινήσεις συμμάχων ή εχθρών…

  Την σταθερότητα πλέον ως όρο, όσον αφορά γεωπολιτικά, γεωστρατηγικά και οικονομία, πρέπει να την ξεχάσουμε…

  Όλα τρέχουν και αλλάζουν γρήγορα πλέον…όλοι προσπαθούν να προλάβουν τον άλλον…

 • JOHN SYROS

  ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΡΕΞΗ αλβανο-ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ……

  ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΑΑΛά, ΟΥΤΙΔΑΝΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ-ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ & ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ-ΠΛΗΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΝΗΜΠΟΡΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ……

 • Κωνσταντινος Χατζης

  Το μονο που ειναι βεβαιο,ειναι οτι 1)Η Αλβανια επιδιωκει την ιρυση την Μ.Αλβανι.2)Οτι η Τουρκια επιδιωκει με καθε τροπο την περικυκλωσει της Ελλαδος και τον ελεγχον των Βαλκανιων απο αυτην μεσω δορυφορων της ειναι γεγονος.3) Το οτι οι πολιτικοι μας ειναι μειωπες οι εντολοδοχοι ξενων συμφεροντων που με τετοι ηλιθιοτητα εκτος του οτι επετρεψαν ανεξελεκτη εισοδο των Αλβανων στρην Ελλαδα τους δινουν κι την Ελληνικη Ιθγενει και τους εντσσουν και στις Στρατιωτικες Μονδες αλλα κι σε αλλες ενδεχομενως Υπηρεσιες. και 4) Δεν νομιζω οι Αμερικνοι να προτιμουν την Αλβανια απο την Ελλαδα ως φιλη η ως συμμχο,Το Οτι οι Γερμανοι φιλοι,συμμαχοι αυτων και των Τουρκων καμια αμφιβολια ως επισης καμια αμφιβολια δεν υπαρχει οτι μερος των Ανθελληνικων συμπεριφορων των Αλβανων προωθουντε και απο Γερμανους και Τουρκους εκμεταλλευομενοι την ανυπαρκτη ντιδρση ντων μεχρι τωρα απο την μεταπολιτευση Ελληνικων Κυβερνησεων που σκοπος τους ητο μονο η αρπαγη της εξουσιας γιαυτο τοσο τα οικονομικα οσο και τα Εθνικα θεματ της Ελλαδος βρισκονται στο χειροτερο ιστορικον τους σημειο.
  Να γιατι οι Ελληνες εχουν ανγκη απο Εθνικο Κυβερνητη και οχι να βγαζουν απο τον εν αχρηστο στον αλλο..
  Εχει να μας πει τιποτα η ΝΔ που πρωτη ανοιξε τον δρομο των Αλβανων προς την Ελλαδα με τον τοτεΥπουρ,Εξετερικων και μετεπειτα ανδρεικελο πρωθυπουργο της Μερκελ και της ΝΤΠ.;

 • Dorian Londo

  I am Albanian and half this article is lies and exaggeration.
  1. There is no branch in Alberta, Canada like the flags above suggest.
  2. Maybe only 1% of Albanians want to create issues and fight wars with their neighbors…but i am sure there is 1% or even more in Greece (Golden Dawn for example)…….
  3. Albanians biggest concern is to have jobs in their country and live a peaceful life.
  4. Its common practice in Greece for the media to create fear, invent lies about Albanians, Turks and anyone else they dont like. Newspapers and televisions want to sell stories that people will read so they can keep their channels and newspapers open…….

  Its best we all live in peace and stop talking shit about each other. I would tell the reporter to write at least half the truth.