Αρχείο

Μας προετοιμάζουν - Έκθεση μυστικών υπηρεσιών ΗΠΑ: «Τα επόμενα πέντε χρόνια ο ψυχρός πόλεμος θα μετατραπεί σε παγκόσμια πολεμική σύγκρουση»

Μας ετοιμάζουν πόλεμο και μάλιστα παγκόσμιο κάτι όμως που έχει γίνει γνωστό εδώ και μεγάλο διάστημα. Τώρα όμως τα «ίδια κέντρα» μας προσδιορίζουν και την χρονική περίοδο επισημαίνοντας  ότι τα επόμενα πέντε χρόνια θα γίνει ότι έχουν «αυτοί» προετοιμάσει να γίνει....ενημερώνοντας έτσι τα εκατομμύρια των μαζών στον πλανήτη.

maxresdefault

Αμερικανοί εμπειρογνώμονες που εργάζονται στην ανάλυση πληροφοριών από το (εθνικό συμβούλιο πληροφοριών, NIC) προβλέπουν ότι μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια θα αυξηθεί κατακόρυφα ο κίνδυνος των συγκρούσεων  μεταξύ πολλών και διαφορετικών χωρών.

«Αυτές οι τάσεις θα τείνουν προς ένα σημείο με  ένα απίστευτα πρωτοφανές ποσοστό, το οποίο θα περιπλέκει την διαχείριση και την συνεργασία και θα αλλάξει τη φύση της εξουσίας, αλλάζοντας ριζικά το παγκόσμιο τοπίο», αναφέρεται στην έκθεση του Συμβουλίου με τίτλο «Παγκόσμιες τάσεις: το παράδοξο της προόδου» .

Οι αναλυτές εκτιμούν έχοντας βέβαια χιλιάδες πληροφορίες στην διάθεση τους ότι,  η απειλή της παγκόσμιας τρομοκρατίας μέσα στα επόμενα λίγα χρόνια θα αυξηθεί στο πλαίσιο «μικρών ομάδων και ατόμων» εμπλουτισμένη με  «νέες τεχνολογίες,  ιδέες και  σχέσεις.

Επιπλέον, οι συντάκτες της έκθεσης θεωρούν ότι η αβεβαιότητα της θέσης των ΗΠΑ, «επικεντρώνεται στην ίδια τη Δύση», ενώ η αποδυνάμωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τα διεθνή πρότυπα για την πρόληψη των συγκρούσεων μπορεί να ενθαρρύνουν  την Κίνα και τη Ρωσία να αμφισβητήσουν  την επιρροή των ΗΠΑ .

Αυτές οι αντιφάσεις «δεν θα υπερβαίνουν  το όριο του ενός θερμού πολέμου, αλλά μπορεί να οδηγήσουν  σε σημαντικό κίνδυνο λανθασμένων εκτιμήσεων». Ωστόσο, ο κίνδυνος των περιφερειακών και διακρατικών  συγκρούσεων θα  αυξηθεί «σε ένα πρωτόγνωρο επίπεδο που δεν έχει παρατηρηθεί από τον περίοδο του ψυχρού πολέμου ».

Το διοικητικό συμβούλιο της αμερικανικής Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (NSA)  περιλαμβάνει αναλυτές υψηλού επιπέδου νοημοσύνης που ειδικεύονται σε ορισμένους τομείς και θέματα. Οι άνθρωποι αυτοί  περιγράφουν επίσης τις τάσεις στο πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό τομέα, οι οποίες, σύμφωνα με τις προβλέψεις τους, μπορεί να επηρεάσει την κατάσταση στον κόσμο μέχρι το 2035.

Οι εκθέσεις αυτές της παντοδύναμης εντός των ΗΠΑ , και της αμερικανικής ηπείρου και Ευρώπης «κοινότητας των μυστικών υπηρεσιών» έχουν στόχο να προετοιμάσουν το «παγκόσμιο ποίμνιο» για την σφαγή που του ετοιμάζουν και την οποία έχουν προετοιμάσει και πολλά χρόνια κάποιοι εγκέφαλοι πριν από αυτούς.

polemos

Υπενθυμίζουμε ότι σε παλαιότερο άρθρο μας με τίτλο (Σοκ: Η Βασίλισσα Ελισάβετ μίλησε για παγκόσμιο πόλεμο και «έσχατους καιρούς»: «Nα πείτε αντίο σε όσους αγαπάτε»), είχαμε αναφέρει ότι  η βασίλισσα Ελισσάβετ κατά την συνάντησή της με τον Ρώσο πατριάρχη Κύριλο και τον Αρχιεπίσκοπο του Canterbury τον Οκτώβριο του 2016 τους είπε ότι επίκειται ένας φοβερός παγκόσμιος πόλεμος που θα φέρει τους «έσχατους καιρούς για την Ανθρωπότητα» ακριβώς όπως έχει προβλεφθεί στις Γραφές

Στην συνάντηση φέρεται να είπε «ένα άτομο θα πρέπει να κάνει πλέον τις απαραίτητες προετοιμασίες για να πει αντίο στου αγαπημένους του καθώς κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πλέον ποιοι θα ζήσουν ή ποιοι θα πεθάνουν. Πολλοί θα πεθάνουν αυτές τις ημέρες»

«Η αγαπημένη μου χώρα πρόκειται να εισέλθει στην σκοτεινότερη περίοδο τους επόμενους μήνες καθώς ένας βάρβαρος και αποκαλυπτικός πόλεμος θα ξεκινήσει στην Ανατολή»

«Δεν με απασχολούν οι τυπικότητες για τον εορτασμό των Χριστουγέννων είμαι ανήσυχη με τις τρομερές συνέπειες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε καθώς τα τύμπανα του πολέμου ηχούν δυνατότερα» κατέληξε η ίδια η οποία σίγουρα γνωρίζει πολλά.

https://youtu.be/tXeJdrUcy5k?t=39

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...