Κοινωνία

Tρόμος στην Ιταλία: Η πρόβλεψη-σοκ για το μεγάλο χιονιά που επιβεβαιώθηκε και η… ανατριχιαστική συνέχεια!

Στην Ιταλία επικρατεί τρόμος σε ένα ποσοστό του πληθυσμού που πιστεύει στις «προφητείες» του Ιταλού «Νοστράδαμου», ή κατά κόσμο Ματέο Ταφούρι, ο οποίος είχε προβλέψει τον μεγάλο χιονιά που πλήττει την Ευρώπη εδώ και λίγες ημέρες και συγκεκριμένα, το διήμερο της χιονόπτωσης στη μικρή ιταλική πόλη Puglia.

Ο Ιταλός Νοστράδαμος, όπως τον αποκαλούν έζησε μεταξύ του 1492 και του 1582 και όπως αναφέρεται στις προφητείες του, είχε προβλέψει το διήμερο της χιονόπτωσης στο Σαλέντο, πριν ξεκινήσει ο Αρμαγεδδών για τον κόσμο!

«Το Σαλέντο με τους φοίνικες και τους ήπιους νότιους ανέμους, θα ντυθεί στο χιόνι όπως ποτέ άλλοτε. Δύο ημέρες χιονιού, δύο λάμψεις από τον ουρανό, θα ξέρουμε ότι το τέλος πλησιάζει, αλλά δεν θα το θέλει κανείς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτά τουλάχιστον υποστηρίζουν αρκετοί στην Ιταλία και προσπαθούν να συνδέσουν τις προφητείες με τα καιρικά φαινόμενα.

Το ημερολόγιο με τις σημειώσεις του Ταφούρι ανακαλύφθηκε από ερευνητές πριν αρκετά χρόνια. Μεγάλα τμήματα της Ιταλίας έχουν καλυφθεί από χιόνι εξαιτίας της σφοδρότατης κακοκαιρίας, με αποτέλεσμα ένα ικανό ποσοστό του πληθυσμού, οι οποίοι πιστεύουν στις προφητείες και είναι προληπτικοί, έχουν αρχίσει να διαδίδουν ότι το τέλος του κόσμου πλησιάζει, τρομοκρατώντας τον υπόλοιπο πληθυσμό στη γειτονική χώρα.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, τα «σημάδια» αυτά συνδέονται με την εμφάνιση μίας εικόνας της Παρθένου Μαρίας στα Σκόπια, η οποία φαίνεται να «δάκρυσε», γεγονός που επίσης «μεταφράστηκε» ως σημάδι για το τέλος του κόσμου.

Το... τελευταίο δάκρυ της εικόνας εμφανίστηκε στην Πρωτοχρονιά, μία εβδομάδα ακριβώς πριν οι Ορθόδοξοι γιορτάσουν τη μεγάλη γιορτή του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...