Κόσμος

O ISIS έστειλε τρεις γυναίκες στον Ουζμπέκο τρομοκράτη ως δώρο για το μακελειό στο Ρέινα

Μια διαφορετική ιδιότητα φαίνεται ότι είχαν οι τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν μαζί με τον Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ, τον τρομοκράτη που αιματοκύλισε το κλαμπ Ρέινα λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου στην Κωνσταντινούπολη.

Ενώ μέχρι πρότινος η βασική πληροφορία ήταν ότι ο Μασαρίποφ της χρησιμοποιούσε ως προκάλυμμα για να μην τραβάει την προσοχή, σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ οι γυναίκες αυτές είχαν σταλεί στον Ουζμπέκο ως... δώρο για το μακελειό!

Δύο από τις γυναίκες που συνελήφθησαν με τον τρομοκράτη

Όπως σημειώνει η εφημερίδα το δώρο αυτό εστάλη στη λογική των αποσπασμάτων του Κορανίου που λένε ότι όποιος πεθάνει στο όνομα του Θεού θα δεχθεί ως δώρο 72 παρθένες όταν φτάσει στον ουρανό.

Οι γυναίκες αυτές, ωστόσο, αποδείχθηκαν και η αχίλλειος πτέρνα του Μασαρίποφ καθώς η πρώτη του γυναίκα όταν έμαθε ότι παντρεύτηκε μια από αυτές παρείχε στις αρχές τις απαραίτητες πληροφορίες που οδήγησαν στη σύλληψή του.

Την ίδια ώρα η Χουριέτ υποστηρίζει, επίσης, επικαλούμενη πηγές από τις αρχές ασφαλείας ότι ο μακελάρης είχε πάρει εντολές κατευθείαν από τη Ράκα, την «πρωτεύουσα» του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, για να χτυπήσει την πλατεία Ταξίμ αλλά λόγω των μέτρων ασφαλείας ο Μασαρίποφ κατευθύνθηκε τελικά στο κλαμπ Ρέινα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...