Αρχείο

H Ρωσία αλλάζει όλη την Ευρώπη: Έρχονται δραματικές εξελίξεις σε Γαλλία-Γερμανία-Ολλανδία - Ταξίδι αστραπή της Μαρί Λε Πεν στον πύργο Τραμπ στην Νέα Υόρκη (βίντεο)

Γαλλία, Ολλανδία και Γερμανία μπορούν να αλλάξουν "σφαίρα επιρροής"; Ναι σύμφωνα με τις Υπηρεσίες Πληροφοριών του Μ.Ομπάμα ο οποίος απέστειλε προειδοποίηση σε όλους τους Ευρωπαίους συμμάχους των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ, αναφέροντας περί «επιτάχυνσης» της "ρωσικής παρέμβασης" στις εθνικές εκλογές που θα γίνουν στην Ευρώπη τους επόμενους  μήνες! Στο πλαίσιο αυτό να επισημάνουμε πως η Μαρίν Λε Πεν πραγματοποίησε ταξίδι-αστραπή στις ΗΠΑ και στον πύργο Τραμπ όπου είχε σημαντικές συναντήσεις πιθανότατα και με τον ίδιο τον Ν.Τραμπ... 

H Μαρίν Λεπέν είχε στο πλευρό της ένα πανίσχυρο πρώην στέλεχος του "Εθνικού Μετώπου" με διασυνδέσεις στην υπερσυντηρητική πτέρυγα των ΗΠΑ και πρώην εκπρόσωπο της Γαλλίας στην σέκτα "Εκκλησία της Ενοποίησης".

Η επικεφαλής του "Εθνικού Μετώπου" συνοδευόταν από τον ασπρομάλλη Πιερ Σεϊράκ, πρώην βουλευτή του κόμματος. Το ταξίδι της Λεπέν έγινε υπό άκρα μυστικότητα με την ίδια να ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις προεδρικές εκλογές της άνοιξης, το γεγονός όμως ότι στην παρέα της εθεάθη ο Σεϊράκ, σημαίνει πολλά.

Ο φακός την απαθανάτισε στον "Πύργο του Τραμπ", αν και η ίδια, όπως έσπευσε να διευκρινίσει, δεν συνάντησε τον ιδιοκτήτη του και 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η Λεπέν εθεάθη σ΄ένα καφέ στο ισόγειο του "Πύργου Tραμπ" με τρεις άνδρες: τον σύντροφό της και υπ' αριθμόν 2 του κόμματος Λουί Αλιό, τον Ιταλό επιχειρηματία Γκίντο Λομπάρντι και τον 70χρονο Πιερ Σεϊράκ. Πρόκειται για τον ανιψιό του Φρανσουά Σεϊράκ, πρώην προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου των Γάλλων Εργοδοτών ο οποίος διατηρεί καλές σχέσεις με την οικογένεια Λεπέν.

Ο Σεϊράκ είναι πρώην εκπρόσωπος της χώρας στην θρησκευτική σέκτα "Εκκλησία της Ενοποίησης ". Η εκκλησία αυτή θεμελιώθηκε από τον Sun Myun Moon το 1954 στη Σεούλ και απαριθμεί συνολικά 7 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο. Τα μέλη της θεωρούν ότι ο Μoon επιλέχθηκε από τον Χριστό για να αναλάβει την τέλεια βασιλεία του θεού.

Την περασμένη εβδομάδα, έκθεση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών ανέφερε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είχε οργανώσει  εκστρατεία, συμπεριλαμβανομένων των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο, για να βλάψει την την υποψηφιότητα της  Χίλαρι Κλίντον και να ενισχύσει τον Τραμπ .

Λες και οι αμερικανικές υπηρεσίες δεν έκαναν ακριβώς το ίδιο την περίοδο των τελευταίων εκλογών στην Ρωσία στις οποίες ο Πούτιν νίκησε με «κομμουνιστικό ποσοστό»(85%), προωθώντας την ρωσική δυτικόφιλη αντιπολίτευση .

Τώρα ο Ομπάμα επεκτείνει την ποινική δίωξη των ρωσικών ινστιτούτων και ενδεχομένως διπλωματών από τις ΗΠΑ στην Ευρώπη,  θέλοντας να εφαρμοστεί η ίδια ακριβώς πολιτική, σαν να μην  αναμένεται η ανάληψη των καθηκόντων του  Τραμπ σε λίγες ημέρες .

«Παρήγγειλα αυτή την έκθεση όχι για διαπιστώσω  τι συνέβη κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, αλλά μάλλον για να βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνουμε ότι ο  Πούτιν ετοιμάζει κάτι  εδώ και αρκετό καιρό και στην Ευρώπη. Αρχικά, στα πρώην κομουνιστικά  κράτη όπου υπάρχουν πολλοί  Ρωσόφωνοι , αλλά και σε όλες τις ευρωπαϊκές δημοκρατίες ... «, δήλωσε ο Ομπάμα σε τηλεοπτική συνέντευξη.

«Ετοιμάζεται ρωσική παρέμβαση σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες στην Ευρώπη σε χώρες του ΝΑΤΟ και πρέπει να δώσουμε την  προσοχή μας», είπε ο απερχόμενος πρόεδρος. «Προσδοκώ ότι αυτό το είδος των κυβερνοεπιθέσεων θα συμβεί και πάλι εδώ. Και έτσι εκτός από την έκθεση αξιολόγησης του τι ακριβώς συνέβη, σε συνεργασία με το υπουργείο εσωτερικής ασφάλειας και ομάδες ειδικών εργαζόμαστε  με  διάφορα κράτη  που έχουν εκλογές για τον σκοπό  αυτόν», συνέχισε ο Ομπάμα.

Εκλογές θα  διεξαχθούν στην Ολλανδία στις 15 Μαρτίου για να εκλέξουν τα 150 μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολλανδός πολιτικός Geert Wilders έχει δεσμευθεί να προχωρήσει μετά από αυτές σε αποχώρηση  από την ΕΕ εφόσον τις κερδίσει .

Προεδρικές εκλογές θα διεξαχθούν στη Γαλλία  Απρίλιο-Μάιο, στις οποίες η υποψήφια του Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λε Πεν αναμένεται να περάσει στο  δεύτερο γύρο. Το λαϊκό  κόμμα πιστεύεται ότι έχει  λάβει σημαντική χρηματοδότηση από τη Ρωσία.

Το γαλλικό Εθνικό Μέτωπο έχει προκαλέσει διαμάχη τόσο στη Γαλλία όσο και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τη λήψη σημαντικών δανείων από ρωσική τράπεζα.

Η υπόθεση αποκαλύπτει την προθυμία της Marine Le Pen να συσφίξει τις σχέσεις της χώρας με την Ρωσία, που την  βλέπει ως ένα μοντέλο προς μίμηση.

Τον  φθινόπωρο στην Γερμανία θα διεξαχθούν ομοσπονδιακές εκλογές. Αν και οι πιθανότητες για την Άνγκελα Μέρκελ  να κερδίσει και τέταρτη φορά είναι σημαντικές, η υπηρεσία πληροφοριών της Γερμανίας ανέφερε την εντυπωσιακή αύξηση της ρωσικής  προπαγάνδας και παραπληροφόρησης  με στόχο την αποσταθεροποίηση της γερμανικής κοινωνίας, με στοχευμένες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο εναντίον πολιτικών κομμάτων.

"Η Ρωσία φέρεται να ευνοεί τα λαϊκά κόμματα , όπως το κόμμα «εναλλακτική για την Γερμανία», το οποίο έχει σχέσεις με την Μόσχα" , αναφέρουν οι Γερμανοί υιοθετώντας πλήρως την αμερικανική ατζέντα για την Ρωσία.

Αυτό όμως που δεν κατανοούν ή δεν θέλουν να κατανοήσουν Αμερικανοί και Ευρωπαίοι είναι ότι η διαμορφωθείσα κατάσταση στην ΕΕ με την άκρατη λιτότητα, την ανεργία , τους χιλιάδες μουσουλμάνους μετανάστες που εισέβαλαν απρόκλητα , έχει  αλλάξει την ζωή του μέσου πολίτη  δραματικά προς το χειρότερο.

Η Ρωσία του Β.Πούτιν είναι όντως μια ορθή εναλλακτική λύση δια πάσαν νόσον και ασθένεια της νέας τάξης πραγμάτων.

https://youtu.be/AeOgtM1lVQk

https://youtu.be/UM2UKKmX8do

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ