Αρχείο

Η Μόσχα έδωσε βίντεο στη δημοσιότητα με ενεργοποιημένη την αντιβαλλιστική ομπρέλα και μεταφέρει Στρατό στα σύνορα με Ουκρανία - Δηλώσεις Σ.Σοιγκού και Σ.Λαβρόφ

Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στην Ουκρανία με την Ρωσία για πρώτη φορά να είναι αποφασισμένη να μπει για να προστατέψει τον πληθυσμό της Νέας Ρωσίας. Από χτες το βράδυ όπως μετέδωσε το pentapostagma.gr φαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλά στην ευρύτερη περιοχή με τον Β.Πούτιν να δίνει ξαφνική διαταγή στρατιωτικής κινητοποίησης.

Οι δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας, Σ.Σοιγκού, και του Υπουργού Εξωτερικών, Σ.Λαβρόφ "τα λένε όλα" καθώς για πρώτη φορά μίλησαν για την ανάγκη ενίσχυσης του Στρατού στα σύνορα με Ουκρανία ενώ σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα βίντεο με ενεργοποιημένη την αντιβαλλιστική ομπρέλα της Μόσχας, A-135 "Cupid" η οποία καλύπτει την Μόσχα και την κεντρική βιομηχανική περιοχή από Bryansk μέχρι Kostroma,486 χιλ τετ. χλμ.

Ελάχιστες πληροφορίες για το σύστημα αυτό είναι γνωστές πέρα από το ραντάρ "Don-2NP".

Θεωρείται άκρως απόρρητο όπλο.

Στα περίχωρα της Μόσχας έχουν μεταφερθεί επίσης και α/α συστήματα S-400 Triumf σε μια στρατιωτική ανάπτυξη πριν λίγο καιρό η οποία είχε κινήσεις αρκετές υποψίες....

Συγκεκριμένα το Υπουργείο Άμυνας της χώρας τόνισε ότι πρέπει να ενισχυθεί περαιτέρω η Νότια Στρατιωτική Περιφέρεια λόγω της κατάστασης στην ΝΑ Ουκρανία!

Αυτό ανακοίνωσε επίσημα ο Υπουργούς Άμυνας, Σ.Σοιγκού για πρώτη φορά.

https://www.youtube.com/watch?v=AkEEBnCD7lk

"Η κατάσταση στην περιοχή παραμένει ασταθής.  Κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι αναγκαίο να να ενισχύσουμε τα στρατεύματα της περιοχής, να αυξήσουμε την στρατολόγηση, τον εξοπλισμό των στρατιωτών μας με νέα οπλικά συστήματα και στρατιωτικά οχήματα  καθώς και την ανάπτυξη των στρατιωτικών υποδομών".

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Σ.Λαβρόφ ο οποίος κατά τη διάρκεια ομιλίας στη Δούμα κατηγόρησε το Κίεβο για απροθυμία να συμμορφωθεί με την Συμφωνία του Μίνσκ και τόνισε ότι η Ουκρανία συνεχίζει τις ένοπλες προκλήσεις στο Ντονμπάς.

"Το Κίεβο συνεχίζει να οργανώνει ένοπλες προκλήσεις στη γραμμή επαφής και δεν σταματά την ρεβανσιστική ρητορική"

"Υπάρχει μεγάλη απροθυμία εκ μέρους της Ουκρανίας. Δεν εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις της".

Όλα αυτά τη στιγμή που Διοικητής του Ουκρανικού Στρατού μεταφέρθηκε στον νότιο τομέα στην περιοχή της Μαριούπολης με 800 ναζί και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τις προκλήσεις.

Τα εγκλήματα των Ουκρανών συνεχίζονται. Ανατίναξαν αυτοκίνητο γεμάτο πολίτες με αντιαρματικό πύραυλο.

Πάντως ο OSCE αναγκάστηκε να δει τα αποτέλεσμα της επίθεσης των Ουκρανών στο Kirovsk.

https://www.youtube.com/watch?v=0REcjfyN6Ak

https://www.youtube.com/watch?v=zeUmME_tMPY

https://www.youtube.com/watch?v=RnejQ-8iSv0

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ