EKTAKTO – Κυπριακή Δημοκρατία τέλος! Απίστευτη πρόκληση Άϊντα με τον Αναστασιάδη να φέρει μεγάλη ευθύνη – Περνάει το σχέδιο Ερντογάν

Δημοσίευση: 10 Ιανουαρίου 2017, 9:43 μμ

Σε μια προκλητική ενέργεια προχώρησε ο ειδικός σύμβουλος του ΟΗΕ για το Κυπριακό Εσπεν Άιντα, καθώς ομολόγησε δημοσίως ότι η Κυπριακή Δημοκρατία δεν εχει προσκληθεί στην Διάσκεψη.

Ο κ. Άϊντα ανακοίνωσε ότι οι «συμμετέχοντες στην Διάσκεψη είναι φυσικά οι Κύπριοι κ. Αναστασιάδης και κ. Ακιντζι και οι εγγυήτριες δυνάμεις Τουρκία -Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο». Ο κ. Άϊντα ρωτήθηκε συγκεκριμένα αν προσκλήθηκε η Κυπριακή Δημοκρατία και η απάντηση του όχι μόνο ήταν απαράδεκτη αλλά ήταν και προσβλητική για την Κυπριακή Δημοκρατία.

«Έκανα ήδη αναφορά στο γεγονός ότι είναι οι κ. Αναστασιάδης και Ακιντζι που αποφάσισαν αυτές τις συναντήσεις. Αυτοί είναι εδώ και είναι οι πλευρές, τα μέρη σε αυτή την Διάσκεψη και υπάρχουν εναλλακτικές ερμηνείες για το τι σημαίνει. Δεν προσκαλούμε τους εαυτούς μας. Ούτε εγώ δεν κάλεσα ούτε τον έναν ούτε τον άλλο. Οι κ. Αναστασιάδης και Ακιντζι αποφάσισαν από κοινού με εμένα να διεξαχθεί αυτή η Διάσκεψη. Ετσι προσκαλέσαμε φυσικά άλλους ανθρώπους. Είναι ακριβώς όμως όταν εσύ και η σύζυγος σου έχεις ένα dinner, δεν προσκαλείς τον εαυτό σου…».


Ο ισχυρισμός του κ. Άϊντα είναι ανακριβής, καθώς είναι προφανές ότι δεν προσκάλεσαν στην Ελβετία οι δυο ηγέτες, αλλά την πρωτοβουλία των συνομιλιών εχει ο ΟΗΕ. Είναι επίσης σαφές ότι εξαφανίζει την ιδιότητα του Νίκου Αναστασιάδη ως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, εξομοιώνοντας τον με τον κατοχικό ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζι.

Όμως ο κ. Άϊντα κατέφυγε και σε συγκαλυμμένες απειλές που δεν ταιριάζουν φυσικά σε εκπρόσωπο του ΟΗΕ που η αποστολή του είναι η εφαρμογή των αποφάσεων του ΣΑ και όχι οι αυτοσχεδιασμοί και οι εκβιασμοί. Στο απομαγνητοφωνημενο κείμενο των δηλώσεων του που δημοσιοποίησε η αρμόδια υπηρεσία ενημέρωσης του ΟΗΕ, ο κ. Άϊντα ανέφερε τα εξής:

«Μπορεί να μιλάμε για μια ευρωπαϊκή χώρα στο απώτατο άκρο της Ανατολικής Μεσογείου μόλις εκατό χιλιόμετρα από την Συρία και πολύ κοντά σε αυτά τα γεγονότα και σε όλο το δράμα που συμβαίνει εκεί… Και παρά το ότι η Κύπρος εχει το Κυπριακό πρόβλημα εδώ και μισό αιώνα εχει μείνει ανεπηρέαστη από το περιφερειακό δράμα το οποίο εμπλέκει σχεδόν όλους. Και όπως έχω δηλώσει δεν μπορείς να πάρεις για δεδομένο ότι οι παγωμένες συγκρούσεις, θα παραμένουν παγωμένες για πάντα, εάν δεν προσπαθήσεις να τις επιλύσεις όταν έχεις την δυνατότητα»

Είναι τεράστια αυταπάτη να θεωρούμε ότι ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Αναστασιάδης διαπραγματεύεται με τον Τ/Κ ηγέτη κ. Ακιτζί. Στην πραγματικότητα διαπραγματεύεται με την ίδια την Τουρκία. Με μία Τουρκία όπου επικρατεί ο ισλαμο-συντηρητικός εθνικισμός διανθισμένος με τις νέο-οθωμανικές φαντασιώσεις ενός προς το παρόν πανίσχυρου Ερντογάν. Η διαπραγμάτευση αυτή καθίσταται αυτόματα ιδιαίτερη και ακόμα πιο δυσχερής καθόσον τμήμα της επικράτειας της Κυπριακής Δημοκρατίας κατέχεται από την Τουρκία.

Το χειρότερο όμως όλων είναι πως οι Τούρκοι έχουν δίπλα τους και την Δύση, καθώς οι ειδικοί διαπραγματευτές προσπαθούν να διαλύσουν τον Κυπριακό Ελληνισμό και έχουν ως στόχο και σκοπό να τουρκοποιήσουν το νησί. Το ζήτημα είναι πως θα αντιδράσει και ο Ν. Αναστασιάδης, καθώς η σιωπή του είναι εντόνως ανησυχητική.

 • Θαλασσόλυκος

  Πολύ άσχημα τα πράγματα για τον Ελληνισμό. Σκοτεινή περίοδος…

 • Θαλασσόλυκος

  Από πού κι ως πού ο Αναστασιάδης, ήτοι ο Αρχηγός ενός Κράτους – μέλους της Ε.Ε. κάθεται στο ίδιο τραπέζι ως ισότιμο μέλος με έναν φερόμενο ως προστάτη των εισβολέων;;

  • Σκορδοπροβατινοδεινοσαυρούλης

   Victoria Nuland talking

 • ΒΑΣΙΛΕΙΑ

 • ΒΑΣΙΛΕΙΑ

  ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΣ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ.

  • Θαλασσόλυκος

   Σε αυτόν μια χαρά θα την βολέψει. Στον άλλο να δεις που δε θα έχει τελειωμό το μαρτύριο.

  • BLUEARROW

   Όπως θυσίασε και τίς καταθέσεις του στο bail in που έφερε απο το eurogroup

 • Θαλασσόλυκος

  Οι Αριστεροί θα έπρεπε να πρωτοστατούν στην προσπάθεια του Κυπριακού Λαού για Ελευθερία. Αντ’ αυτού, ουδέν σχόλιον.

  • DisqussioneR

   Οι αριστεροί πάντα είναι ο «Δούρειος Ίππος» μιας χώρας… Τη διάλυσή της και το ξεπούλημα της έχουν σαν αποστολή!

   • BLUEARROW

    Ο Ανανστασιάδης δηλώνει ….εθνικόφρων .

    • DisqussioneR

     «Δηλώνει»… καλά το είπες! Και ο «Δούρειος Ίππος» τον ίδιο ρόλο έπαιξε… ήταν δωρο των Θεών…

   • Ελληνας

    Να ήξερες πόσο δίκαιο έχεις!

  • Ελληνας

   Ποια αριστερά καλέ? Στο συλλαλητήριο που μίλησε ο Μακάριος αμέσως μετά την επιστροφή του από το εξωτερικό που είχε διαφύγει για να γλυτώσει από την χούντα, εκείνη την ημέρα οι αριστεροί φώναζαν ότι οι τούρκοι είναι αδέλφια τους και τους απάντησε ο Μακάριος: Έχουμε ένα κοινό εχθρό και αυτός είναι ο τούρκος, από εκείνη τη στιγμή και μετά βγάλανε το σκασμό και δεν είπαν τίποτα.

 • Ελληνας Ορθοδοξος

  Τελικα καποιες «αξιες» ειναι διαχρονικες οπως φαινεται στο «λεξικο» αυτο …. https://uploads.disquscdn.com/images/3ab03ddcc044e4b5d7c9587add004b40d6c775777be8d446143a5d77ae7cb30f.jpg

 • Θαλασσόλυκος

  Εγώ αν ήμουν σαν τον Αναστασιάδη θα καλούσα σε γενική επιστράτευση πριν φύγω για διαπραγματέυσεις. Δεν είναι ποτέ δυνατόν μια χώρα να διαπραγματεύεται με έναν εισβολέα. Ξεφτίλες Ευρωπαίοι.

  • Σκορδοπροβατινοδεινοσαυρούλης

   Αν ησουν σαν τον Αναστασιάδη θα είχες δικηγορικό γραφείο υπό εν δυναμει έλεγχο απο τις Αμερικάνικες αρχες για ατασθαλίες σε υπόθεση 2 δις

 • Σκορδοπροβατινοδεινοσαυρούλης

  ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
  Ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με κρατική οντότητα και φεύγει με εθνική κοινότητα μια έννοια άνευ αξίας

  • Spyros Spyropoulos

   Θα τριζουν τα κοκκαλα του Τασου Παπαδοπουλου!

   • Σκορδοπροβατινοδεινοσαυρούλης

    και παρα πολλών ακόμη ….ΕΟΚΑ κτλ

 • ΘΗΣΕΑΣ

  λιγες μονο μερες πριν την ορκομωσια τραμπ, το δογμα ομπαμα-κλιντον…..κτλ…..προσπαθουν απεγνωσμενα να κλειδωσουν την κυπρο, διοτι ειναι στρατηγικης σημασιας και μαλιστα για τους ιδιους και ….ζωτικης σημασιας. ο ομπαμα και το γνωστο λομπυ που κρυβετε απο πισω του, βλεπουν οτι εχουν χασει κατα κρατος τον πολεμο στην συρια, και βλεπουν επισης την ρωσια να ειναι το νεο αφεντικο στην μεση ανατολη. αυτο σημαινει οτι ρωσια -ιραν και κινα θα μπορεσουν σε λιγο καιρο να περασουν απο την συρια τους αγωγους τους φυικου αεριου-πατρελαιου και τον μεγαλο εμπορικο προτζεκτ των κινεζων με το περιφημο δρομο του μεταξιου. ολες αυτες οι δυναμεις θα θελησουν στην παρουσα συγκυρια να αποφυγουν και να παρακαμψουν την τουρκια για διαφορους λογους, κυριως διοτι σχεδιαζονται πολυ μεγαλα γεγονοτα στην γειτονα. αρα τους αγωγους θα θελησουν να τους περασουν υποθαλασσια μεσω ΚΥΠΡΟΥ και ΕΛΛΑΔΟΣ. πρωτον σε περιπτωση που θα θελησουν να διχοτομισουν την τουρκια , δεν θα κινδυνευουν απο τους οργισμενους τουρκους, και δευτερον , βαζουν φραγμο σε οποιους αλλους αγωγους σχεδιαζονται να περασουν απο κυπρο, κυριως απο σαουδικη αραβια και ισραηλ. ο αναστασιαδης οπως και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβερνηση, ανοικουν στους παγκοσμιοποιητες, και …βαζουν πλατες για να πραγματοποιησουν αυτες τις κινησεις, ομως η ρωσια μαζι με πολλους αλλους συμμαχους, αλλους φανερους και αλλους ….κρυφους, θα βαλουν σε λιγο καιρο ταφοπλακα στα οποια σχεδια πηγαν να περασουν το …γνωστο λομπυ, και να δωσουν το τελειωτικο χτυπημα μετα απο αυτο, με την συντονισμενη συμμαχια των ρωσων με τον τραμπ, που ηδη κινειτε σε τετοια κατευθηνση. λιγες μερες μεινανε, ολος ο κοσμος περιμενει τις οποιες αλλαγες που πρεπει να γινουν , ετσι ωστε να …δουν τι θα κανουν και οι ιδιοι.

 • nikos(1)

  πήγε …νεοκοπρίτης!
  και επιστρέφει…..προδότης νεοκοπρίτης!

 • Proud to be Greek

  Τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Κυπριακός Λαός ο οποιος είναι (θέλω να πιστεύω) υποψιασμένος για το τι παίζεται εις βάρος του.

  • Αθηνά

   Είναι υποψιασμένος ο Κυπριακός λαός αλλά δεν μπορεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

   • Proud to be Greek

    Ενα ΟΧΙ στο δημοψήφισμα ανατρέπει τα σχέδια για εισαγωγή της τουρκιάς απο την πίσω πόρτα στην ΕΕ, την υφαρπαγή των φυσικών του πόρων κτλ.

    • Σκορδοπροβατινοδεινοσαυρούλης

     Μακάρι αλλα τη βλέπω τη δουλειά ότι αυτή τη φορά ούτε δημοψήφισμα θα έχει ούτε τίποτε …..Victoria Nuland talking

    • Αθηνά

     Πάλι οχι θα πουν οι Κύπριοι αλλά δεν ξέρουμε πως θα χρησιμοποιηθεί από την κυβέρνηση τους/

  • ΙΩΝ 1942

   ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ …!!!

 • Fuck the NWO

  Με ευθύνη των ΗΠΑ η Μεγαλόνησος παραδίδεται αμαχητί στους Ούννους του κατοχικού Αττίλα!

 • ΙΩΝ 1942

  Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΝΤΟΣ 10 ΗΜΕΡΩΝ …ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΦΙΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ …ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ …!!!
  ΟΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ 10 ΗΜΕΡΟ…!!!
  ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ …ΤΟΥ ΕΤΑΞΑΝ …ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ..!!!
  ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ …!!!

  • ΙΩΝ 1942

   ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΗΕ …ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΑ…!!!

 • Μανος Ελλανιος

  του παει η βραδια του αλμπερτακο..
  https://youtu.be/bsKo_LtShsw

 • Σκορδοπροβατινοδεινοσαυρούλης

  Τσιμπηστε μια βομβίτσα :
  Al Qaeda linked Syrian jihadists publish new issue of AlRisalah mag, suggest Russian Ambassador Karlov assassin didn’t belong to ISIS or AQ
  Σύριοι τζιχαντιστές που συνδέονται με Αλ Κάιντα δημοσιεύουν στο νέο τεύχος του Al Risalah mag μακροσκελές άρθρο στο οποίο αναφέρουν ότι ο Karlov δολοφόνος του Ρώσου πρεσβευτή δεν ανήκει στο ISIS ή στην Αλ Κάιντα

  • Proud to be Greek

   Μπορεί να μην είναι «εγγεργαμένο μέλος», αλλα ομοϊδεάτης.

 • Ελληνας

  Όσο και αν δεν τον πάω τον ΑΝΑΝστασιάδη άλλο τόσο δεν πάω αυτούς που γράφουν αηδίες. Νομίζουν έτσι απλά καταργείται μια δημοκρατία?
  Και εγώ ρωτάω τώρα? Αν η καρτέλλα του ανανστασιάδη έγραφε πρόεδρος της Κύπρου και του ακκιντζή πρόεδρος βορείου Κύπρου τι θα λέγανε τότε?
  Μπορεί ο καθένας να γράφει ότι θέλει και να τα εξηγεί όπως του αρέσει. Ο λαός της Κύπρου θα δώσει την απάντηση του όταν κληθεί και είμαι σίγουρος ότι θα έχει το αποτέλεσμα του 2004. Ο λαός της Κύπρου δεν θα ξεπουλήσει την χώρα του.

  • ARCO ARCO

   ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΩ ΤΒΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΕ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΝΩ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ-ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟΚΡΑΤΟΣ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ….ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ -ΓΙΑΥΤΟ ΓΕΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ-ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕΚΑΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΑΛΛΑ…..ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

   Στις 12 Ιανουαρίου 2017 – 6:54 μ.μ., ο χρήστης Disqus έγραψε:

  • ARCO ARCO

   ΟΣ ΤΟΝ ΗΦΕΡΟΜΕΝΟ ΚΥΠΡΙΟ >*Κύπρος, τέλος! Ο Ν.Αναστασιάδης ανέχτηκε και αποδέχτηκε την καθαίρεση του και την κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Όπως μεταδίδει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Μελέτης, στα ταμπελάκια που έχουν τοποθετηθεί μπροστά από κάθε συμμετέχοντα στη διάσκεψη, υπάρχει μόνο το όνομά του και όχι η ιδιότητά του. Γιατί; Για να μην καταγραφεί ο Νίκος Αναστασιάδης ως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας!*

   Ταμπελάκια μόνο με τα ονόματα συμμετεχόντων,χωρίς τίτλους κ ιδιότητες,για να μην καταγραφεί ο Ν.Αναστασιάδης,Πρόεδρος Κυπριακής Δημοκρατίας pic.twitter.com/nxEgPWiUda

   πηγή: https://www.pentapostagma.gr/2017/01/ektakto-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b1%ce%af%cf%81%ce%b5%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%ac%ce%b4%ce%b7-%ce%ba%cf%8d%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%82.html#ixzz4VZfEybrY
   Στις 12 Ιανουαρίου 2017 – 7:33 μ.μ., ο χρήστης DIMITRIS D έγραψε:

  • ARCO ARCO

   Δείτε, ακούστε, διαβάστε και κρίνετε μόνοι σας για το μέγεθος του σκανδάλου των 49,4 δις ευρώ swap. http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2015/04/494-swap.html

   VIDEO
   Τελικά ποιος απ’ όλους λέει ψέματα για τα swaps; https://www.youtube.com/watch?v=jm9SOzOJpso

   Στις 12 Ιανουαρίου 2017 – 8:42 μ.μ., ο χρήστης DIMITRIS D έγραψε:

  • ARCO ARCO

   *ΕΚΤΑΚΤΟ- «Νέο Αττίλα» ετοιμάζουν στην Γενεύη – Ανακοίνωση «χαστούκι» προς τον Αναστασιάδη από τα κόμματα του «ενδιάμεσου χώρου» – «Αναβαθμίζεις το ψευδοκράτος» – K**αταγγέλλουν την διαδικασία*
   https://www.pentapostagma.gr/2017/01/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE% BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%B1%CF%84%CF%84%CE%AF%CE%BB%CE%B1-%CE%B5%CF%84%CE% BF%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD.html
   *ΕΚΤΑΚΤΟ! ΟΗΕ: «Είμαστε πολύ κοντά σε μία ρύθμιση για τη δημιουργία μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδιακής Κύπρου – Θα γίνει δημοψήφισμα» (βίντεο)*
   *https://www.pentapostagma.gr/2017/01/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF-%CE%BF%CE%B7%CE%B5-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AC-%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%AF%CE%B1.html *

   *ΕΚΤΑΚΤΟ: Kαταιγιστικές εξελίξεις – Ν.Κοτζιάς: «Έγιναν θετικά βήματα για τη λύση του Κυπριακού – Πως θα αποχωρήσει η ΕΛΔΥΚ» – Ζωντανή μετάδοση*
   *https://www.pentapostagma.gr/2017/01/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF-k%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CF%84.html *

   *EKTAKTO: «Καθαίρεσαν» τον Αναστασιάδη – Κύπρος, τέλος!*
   *https://www.pentapostagma.gr/2017/01/ektakto-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7-%CE%BA%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82.html *

   *ΕΚΤΑΚΤΟ- Ο Β.Πούτιν εξουσιοδοτεί τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις για προληπτικό πρώτο πλήγμα! (βίντεο)*
   *https://www.pentapostagma.gr/2017/01/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF-%CE%BF-%CE%B2-%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B9%CE%BD-%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%81%CF%89.html *

   *EKTAKTO – Αμερικανική ταξιαρχία εισήλθε στην Πολωνία προκαλώντας την ρωσική στρατιωτική δυτική περιφέρεια – Πανέτοιμοι 50.000 πάνοπλοι Ρώσοι – Σε θέση μάχης εκατοντάδες άρματα*
   *https://www.pentapostagma.gr/2017/01/ektakto-%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%AE%CE%BB%CE%B8%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD.html *

   *Η ιστορία των χαρτών για το Κυπριακό – Η πρώτη παρουσίαση πρότασης στο εδαφικό έγινε το 1974*
   *https://www.pentapostagma.gr/2017/01/%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%85%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CE%B7.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+pentapostagma+%28%CE%A0%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%93%CE%9C%CE%91%29 *

   Στις 12 Ιανουαρίου 2017 – 8:46 μ.μ., ο χρήστης DIMITRIS D έγραψε: