Κοινωνία

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε γιάφκα με όπλα στον Άλιμο (εικόνες)

Ένα γκαράζ στην περιοχή του Αλίμου μέσα στο οποίο εντοπίστηκαν όπλα πυρομαχικά και δύο αυτοκίνητα ερευνάται από την Αντιτρομοκρατική.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έφθασαν στο γκαράζ λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της Πώλας Ρούπα και του αρχιληστή, στη Νέα Σμύρνη και την Ηλιούπολη.

Στο σημείο έχουν φθάσει κλιμάκιο των ΤΕΕΜ αλλά και των εργαστηρίων της Αστυνομίας χωρίς μέχρι στιγμής να είναι σε θέση να πουν αν τα όπλα έχουν να κάνουν με τη Ρούπα και τον Επαναστατικό Αγώνα.

Τρεις συλλήψεις, σε σχεδόν παράλληλο χρόνο φαίνεται ότι έχουν άμεση σχέση μεταξύ τους. Εκτός από τις συλλήψεις της Πόλας Ρούπα στην Ηλιούπολη και της 25χρονης στον Άγιο Δημήτριο, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και έναν άκρως επικίνδυνο ληστή στη Νέα Σμύρνη.

Ο επικίνδυνος κακοποιός που συμμετείχε στη ληστεία του υποκαταστήματος της εταιρείας Γερμανός στην Πέυκη όπου ακολούθησε και μάχη με αστυνομικούς εντοπίστηκε από άνδρες της Ασφάλειας.

Οι αστυνομικοί παρακολουθώντας τον επικίνδυνο ληστή τον ακολούθησαν ως την οδό Ζαϊμη και το σπίτι-κρησφύγετο της Πόλας Ρούπα.
Αμέσως ενημερώθηκε η Αντιτρομοκρατική και έτσι ξεκίνησε διπλή παρακολούθηση.

Πιθανόλογείται ότι χρησιμοποιήθηκε από την Πόλα Ρούπα ως υποστηρικτικό στέλεχος στις ληστείες τραπεζών.

 

(Ξένη δημοσίευση) Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη με την καταζητούμενη σύντροφο του Νίκου Μαζιώτη, Παναγιώτα (Πόλα) Ρούπα, Τρίτη 22 Ιουλίου 2014. Η Πόλα Ρούπα πριν δύο χρόνια παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που είχαν τεθεί για την αποφυλάκισή της και εξαφανίστηκε. ΑΠΕ ΜΠΕ/Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη - Γραφείο Τύπου/STR

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ