Αρχείο

Χρόνια πολλά: Ευτυχισμένο το 2017 με μια ελεύθερη Ελλάδα!

Χρόνια πολλά σε όλους! Μια δύσκολη χρονιά πέρασε και μια νέα μόλις ξεκίνησε. Το 2016 θα καταγραφεί στην ιστορία μας ως ένα από τα πιο μαύρα χρόνια. Ζήσαμε την ήτα αλλά και την εθνική κατάπτωση σε όλο το «μεγαλείο» της.

Ότι όμως και αν γραφτεί για το 2016, κανένας δεν μπορεί να αισθανθεί και να κατανοήσει τις δυσκολίες των πιο αδύναμων και οικονομικά ανίσχυρων συμπατριωτών μας. Οικογένειες χάσανε τις περιουσίες τους, ενώ άλλες μείνανε στο δρόμο μη μπορώντας να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες.

Δεν είναι λίγα όμως ούτε όσα γίνανε σε εθνικό επίπεδο. Τουρκικές προκλήσεις και μια κυβέρνηση ανύπαρκτη. Εξωτερική πολιτική για γέλια και Πρωθυπουργός ανύπαρκτος και «λίγος». Ανάξιοι να είναι Έλληνες όλοι τους. Έως πότε θα ψηφίζουμε ανθέλληνες για κυβερνήτες μας; Έως πότε θα παραμυθιαζόμαστε; Έως πότε θα προδώνουμε την πατρίδας μας και τα παιδιά μας με τις λάθος επιλογές μας; Ετούτη την ώρα, ας κάτσουμε όλοι ήσυχα και ας αναλογηστούμε τις ευθύνες μας. Εμείς είμαστε οι κύριοι υπεύθυνοι των δυνών μας. Οι λάθος επιλογές μας, είναι η «κατάρα» της πατρίδας μας.

Μήπως, όμως ετούτη των ώρα πρέπει να κοιτάξουμε κατάματα την ηθική και πνευματική μας κατάπτωση; Μήπως αφήσαμε έξω από την Ελλάδα μας το Θεό; Μήπως Τον αρνηθήκαμε και τον πετάξαμε έξω από τις ζωές μας; Μήπως πρέπει να πούμε σε όλους αυτούς τους ψευτοκουλτουριάριδες το «ως εδώ και μη παρέκει»; Όχι δεν θα βγάλουμε το Χριστό από τις ζωές μας, όχι δεν θα βγάλουμε το Χριστό από τα δημόσια κτήρια και τα σχολεία μας, όχι δεν θα βγάλουμε το Χριστό από το σύνταγμα της Ελλάδας μας.

Η ομάδα των ανθρώπων του pentapostagma.gr σας ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της. Η ανταπόκρισή σας το 2016 έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία μας, κάθε μήνα οι αναγνώστες που μας εμπιστεύονται αυξάνονται με γεωμετρικό ρυθμό. Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας και σας υποσχόμαστε ότι το 2017 θα γίνουμε ακόμα ποιο μεγάλοι και πιο δυνατοί, για να φτάσει η φωνή μας(σας) ακόμα πιο μακριά και να ακουστεί παντού σε όλη την υφήλιο. Οι αλλαγές που έχουμε δρομολογήσει θα βελτιώσουν ακόμα πιο πολύ την έγκυρη ενημέρωσή σας αλλά και σε τεχνικό επίπεδο θα γίνουν αλλαγές για την καλύτερη και πιο φιλική περιήγησή σας.

Χρόνια πολλά σε όλους σας, χρόνια πολλά Ελλάδα μας!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ