Αρχείο

«Φωτιά» στα Βαλκάνια - Δημιουργείται «ορθόδοξο τόξο» μπροστά στον κίνδυνο της «Μεγάλης Αλβανίας» - Στο παιχνίδι και η Βουλγαρία

«Φωτιά» παίρνουν τα Βαλκάνια με τους μεγαλοϊδεατισμούς της Αλβανίας, που προκαλεί σε όλα τα επίπεδα.

Από την μία οι Κοσοβάροι που αυξάνουν την ένταση και από την άλλη τα Τίρανα που θέλουν να δημιουργήσουν την λεγόμενη «Μ. Αλβανία», ενώ ταυτόχρονα μέσω των μυστικών υπηρεσιών τους αλωνίζουν στον Ελληνικό στρατό, που θέλουν να τον αλώσουν και να δημιουργήσουν κλίμα αποσταθεροποίησης στην ελληνική κοινωνία.

Στο παιχνίδι μπαίνει πλέον και η Βουλγαρία, η οποία ναι μεν μπορεί να έχει πολλές διαφορές με την Ελλάδα, όμως μπροστά στον κίνδυνο του αλβανικού επεκτατισμού, «καρφώνει» τους Αλβανούς, ενώ τα ΜΜΕ, που εκφράζουν την επίσημη βουλγαρική κυβέρνηση κάνουν συχνά αφιερώματα για το περιστατικό με τους Αλβανούς νεοσύλλεκτους.

To Βουλγαρικό Focus αναφέρει ότι στον ελληνικό στρατό έχουν διεισδύσει ανθέλληνες εθνικιστές από διαφορετικές εθνικές καταγωγές, οι οποίοι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην Ελλάδα.

Μετά από το επεισόδιο με τους επτά στρατιώτες, οι οποίοι δημοσίευσαν φωτογραφίες σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό, παρόμοια περίπτωση επισημάνθηκε και από έναν στρατιώτη των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων στην Κύπρο.

Το δημοσίευμα αναφέρεται και στο περιστατικό με τον στρατιώτη, που έλκει την καταγωγή του από τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη, ο οποίος έχει αναρτήσει σε ιστοσελίδα της κοινωνικής δικτύωσης ότι είναι περήφανος που είναι Τούρκος, εκφράζοντας την προτίμησή του στην ριζοσπαστική ακροδεξιά οργάνωση των «Γκρίζων Λύκων».

Ο στρατιώτης έχει υπηρετήσει στην Τρίπολη και στην Ελευσίνα. Τα τελευταία σχόλια στο ‘Facebook’ δείχνουν ότι είναι χαρούμενος που γεννήθηκε Τούρκος σε παραμεθόρια περιοχή της Ελλάδας στα σύνορα με την Τουρκία.

Το δημοσίευμα εφιστά την προσοχή στην Ελλάδα, δηλαδή με λίγα λόγια αναφέρει πως στο άμεσον μέλλον η χώρα μας θα αντιμετωπίσει τεράστιο κίνδυνο από διάφορες μειονότητες που βρίσκονται στον ΕΣ, είτε θρησκευτικές, είτε φυλετικές.

Πρόκειται για μια σαφέστατη ένδειξη ότι και η Βουλγαρία πλέον μπαίνει στο άρμα του «ορθόδοξου τόξου», καθώς σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να δει μια δυνατή Αλβανία.

Η «συγγνώμη» της Σερβίας προς την Ελλάδα πριν λίγο καιρό μόνο τυχαία δεν ήταν όπως και το ρωσικής κατασκευής τρένο που έγινε δώρο προς την Σερβία από την Ρωσία για να πάει στη Μιτρόβιτσα με την επιγραφή «Το Κόσοβο είναι Σερβία».

Σκοπός είναι η πλήρης ανατροπή της πολιτικής των ΗΠΑ στα Βαλκάνια.

Σερβία, Ελλάδα, και Σκόπια θα δημιουργήσουν «ορθόδοξο τόξο» λόγω της δημιουργίας της «Μεγάλης Αλβανίας». Αυτό είναι το ρωσικό σχέδιο που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Αναγκαστική εξέλιξη θα είναι και η είσοδος της Βουλγαρίας στον πόλεμο αναβιώνοντας πλήρως την βαλκανική συμμαχία.

Πρόκειται για τα ίδια κράτη με μια μικρή παραλλαγή των Σκοπίων λόγω διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας, που πολέμησαν σε δύο βαλκανικούς πολέμους ενάντια στην Οθωμανική αυτοκρατορία..

Ειδικά για την Ελλάδα και την κόντρα της με τα Σκόπια σχετικά με την ονομασία, η κοινή ορθόδοξη θρησκεία θα «συγκολλήσει» τα απαραίτητα «κομμάτια» από τις δύο χώρες, παραβλέποντας έστω και για λίγο την σοβαρή διαφωνία μπροστά στον κοινό κίνδυνο που ονομάζεται «Μεγάλη Αλβανία», από την οποία κινδυνεύουν όλοι.

Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο συνυπολογίζοντας και τον αλβανικό πληθυσμό που ζει στην περιοχή στην χώρα μας και να έχει έτοιμα «σενάρια» στο συρτάρι για όλες τις εκδοχές .

Την ίδια στιγμή, στο πλαίσιο του καθορισμού του έτους 2017, από το ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΕΘΑ, ως έτος αναβάθμισης της εκπαίδευσης των Εθνοφυλάκων και Εφέδρων, είχαμε ασκήσεις ετοιμότητας των Εθνοφυλάκων των Ταγμάτων Εθνοφυλακής Καστοριάς και Νεστορίου, που μόνο τυχαίες δεν είναι.

Ένας Βαλκανικός πόλεμος δεν είναι της αμέσου προτεραιότητας της χώρας μας αλλά εάν ξεκινήσει πρέπει και οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...