Αρχείο

Υστερία στις ΗΠΑ! Η Ρωσία τελειοποίησε το απόλυτο όπλο: Ολοκλήρωσε το σύστημα «νεκρό χέρι» και ετοιμάζει υποβρύχια 5η γενιάς κατακτώντας τους ωκεανούς

Στις Ηνωμένες Πολιτείες επικρατεί ήδη υστερία διότι η Ρωσία τελειοποίησε το απόλυτο όπλο. Αμερικανοί αξιωματούχοι δηλώνουν ότι η Μόσχα έχει τελειοποιήσει ένα σύστημα που αφορά την αντιπυραυλική και αντι-πυρηνική άμυνα, με το όνομα PERIMETR ή «νεκρό χέρι».

Μάλιστα ο ίδιος ο Σοιγκού βγήκε στο τύπο και δήλωσε ότι για πρώτη φορά η αχανή ρωσική επικράτεια «ελέγχεται» πλέον αποτελεσματικά από ένα ειδικό σύστημα που σε συνδυασμό με πυραύλους και στόλο προηγμένων υποβρυχίων θα εξουδετερώνει οποιοδήποτε εχθρό. Μια εξέλιξη για την οποία σας είχαμε ενημερώσει στο άρθρο μας Ποιος Ν.Τραμπ; H Ρωσία ετοιμάζεται πλέον ξεκάθαρα για παγκόσμιο πόλεμο – Αιφνιδιαστική ανακοίνωση από τον Σ.Σοιγκού (βίντεο)

Ουσιαστικά αφορά έναν τρομερό υπολογιστή που έχει καθήκον την συνεχή επιτήρηση του χώρου της Ρωσίας για τον εντοπισμό πυρηνικής επίθεσης, με την παρουσία ραδιενέργειας, σεισμικών φαινομένων, τεράστιων και σύντομων μεταβολών της ατμοσφαιρικής πίεσης, ηλεκτρομαγνητικών παλμών και άλλων δεδομένων.

usstratcom-t

Πιστεύεται ότι τέθηκε σε λειτουργία το 1985, σχεδιάστηκε από το κατασκευαστικό γραφείο “Uznoe”, βάσει της απόφασης N695-227, της Κεντρικής Κυβέρνησης της ΕΣΣΔ, στις 30 Αυγούστου 1974 και παρά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, πιθανολογείται ότι δεν έπαψε ποτέ να λειτουργεί.

Το σύστημα με την κωδική ονομασία «“Περίμετρος”», άρχισε να γίνεται γνωστό μετά τον ψυχρό πόλεμο, την δεκαετία του 1990.

Σε περίπτωση ανακάλυψης τέτοιων φαινομένων, το σύστημα θα προσπαθούσε να έρθει σε επικοινωνία με κάποιους ανθρώπους. Αν δεν έπαιρνε απάντηση, θα έδινε την δυνατότητα εκτόξευσης των πυραύλων στον εκάστοτε εν υπηρεσία αξιωματικό που θα ήταν στο καταφύγιο. Όσο και αν πολλοί πύραυλοι θα είχαν καταστραφεί, υπολογίζεται ότι απ” την πλευρά της Αμερικής θα υπήρχαν τουλάχιστον 100 εκατομμύρια νεκροί.

Το σύστημα δεν είναι  απολύτως αυτοματοποιημένο, προφανώς από τον φόβο κάποιου λάθους.

Αν ανιχνεύσει πυρηνική επίθεση, τότε  προειδοποιεί αναμένοντας την τελική εντολή από κάποιους αξιωματικούς, που βρίσκονταν σε κάποιο υπόγειο καταφύγιο, προστατευμένοι, τουλάχιστον θεωρητικά, από κάθε πυρηνική επίθεση.

Έτσι λοιπόν, ακόμα και αν το Κρεμλίνο είχε καταστραφεί, μπορούσαν να δώσουν εντολή εκτόξευσης, με τον ακόλουθο τρόπο: θα εκτόξευαν πυραύλους τύπου 15Α11 που σχεδιάστηκε το 1975, παραλλαγή του 15Α16 (MR-UR-100UTTX: μάζα 71 τόνοι, εμβέλεια 11.000 χλμ., δύο σταδίων υγρών καυσίμων), φέροντας το σύστημα τηλεπικοινωνιών 15Β99, σχεδιασμένο από το Πολυτεχνείο του Λένινγκραντ), προς όλες τις κατευθύνσεις μέσα στην έκταση της Σοβιετικής Ένωσης, οι οποίοι με ασύρματο σήμα, θα έστελναν εντολή εκτόξευσης σε όλους τους πυραύλους, σιγουρεύοντας ένα χτύπημα στην Αμερική με όσους τουλάχιστον είχαν απομείνει.

Το σύστημα έχει την δυνατότητα να αναλύσει την στρατιωτική και πολιτική κατάσταση στον κόσμο, και  να την αξιολογήσει ανεξάρτητα τις ληφθείσες εντολές.

Όταν το σύστημα διαπιστώσει ότι έχει έρθει ο χρόνος ενεργοποίησης του του, δίνει εντολές για να προετοιμαστούν οι πυρηνικοί πύραυλοι για εκτόξευση.

152608-600x370

Το σύστημα αυτό μπορεί να ενεργοποιηθεί ακόμη και σε καιρό ειρήνης.

Η ρωσική «Περίμετρος» αποτελούσε μυστικό στρατιωτικό σύστημα. Δεν ήταν καν γνωστή η λειτουργία του εδώ και πολλά χρόνια..

Τις νέες δυνατότητες του τις γνωρίζουν μόνο λίγοι άνθρωποι από τους ανώτερους αξιωματούχους της Ρωσίας και φυσικά ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοιγκού και ο επικεφαλής των πυραυλικών δυνάμεων αντιστράτηγος Σεργκέι Καρακάεφ . Στην πραγματικότητα, το σύστημα «Περίμετρος»  ενεργοποιείται αυτόματα και χωρίς την συμμετοχή των παραπάνω.

status6-2015

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, ετοιμάζει πυρετωδώς νέα πυρηνικά υποβρύχια πέμπτης γενιάς, με τα «Μπέλγκοροντ και «Καμπαρόβσκ» να είναι τα πρώτα δύο , τα οποία θα μεταφέρουν έξι μη επανδρωμένα οχήματα-τορπίλες status-6 .

Τα σκάφη αυτά 5ης γενιάς θα έχουν υψηλή αυτονομία, θα αντέχουν σε πίεση 100 ατμόσφαιρες και θα κινούνται σε πολύ μεγάλο βάθος μεγαλύτερο από 400 μέτρα ενώ δεν θα είναι ανιχνεύσιμα .

Αυτά θα ενταχθούν στο σύστημα αμέσου ανταπόδοσης πλήγματος στην δύση , καταστρέφοντας ολόκληρες  παραθαλάσσιες περιοχές και πόλεις  .

Η ρωσική ηγεσία φοβάται ότι είτε θα ανατραπεί σύντομα ο νέος Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ, είτε θα ξεκινήσει πολύ σύντομα παγκόσμια σύρραξη διότι το σχέδιο παγκόσμιος ηγέτης «ζορίζεται»,  και υπάρχει κίνδυνος  να διακοπεί απότομα.

Γνωρίζουν  οι « φύλακες» στην Μόσχα ότι κάτι αιφνιδιαστικό θα γίνει από τις δυνάμεις του σκότους με σκοπό να αλλάξουν το ρουν των γεγονότων.

https://youtu.be/RdYUyI1CPY4?t=1

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές