Κοινωνία

Συνεχίζεται το σήριαλ με τη Ρόδα του Συντάγματος - Δεν είχαν άδεια να την ξε-στήσουν

Στην αποσυναρμολόγηση της πανύψηλης Ρόδας παρατήρησης που είχε τοποθετηθεί στο Σύνταγμα προχωρά ειδικό συνεργείο, μετά το φιάσκο των προηγούμενων ημερών.

Την περασμένη εβδομάδα, με ανακοίνωσή του ο Δήμος της Αθήνας ζήτησε συγγνώμη, σημειώνοντας ότι «η απόσυρση της «Ρόδας» από την πλατεία Συντάγματος δεν ήταν ευχάριστη απόφαση για τον Δήμο Αθηναίων, ήταν όμως επιβεβλημένη διότι προέχει πάντοτε το ζήτημα της ασφάλειας.

Από χθες και αφού πέρασαν οι γιορτές με τη Ρόδα να κοσμεί ακούνητη την πλατεία Συντάγματος μετά τα όσα προηγήθηκαν, ξεκίνησε η αποσυναρμολόγηση της ρόδας.

Κατά τη χθεσινή επιχείρηση από το δήμο, έπειτα από ανώνυμες καταγγελίες, το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας μετέβη χθες στην πλατεία Συντάγματος για επιτόπια έρευνα, καθώς το συνεργείο που την «έλυνε» φάινεται πως δεν είχε σχετική άδεια.

Με την παρέμβαση της αστυνομίας παρακάμφθηκαν οι αντιρρήσεις που προέβαλαν εργολάβοι να παράσχουν στοιχεία, και τελικά διαπιστώθηκε πλήθος παραβάσεων, όπως καταγράφεται στα παραπολιτικά της «Αυγής».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ