Εθνικά θέματα

Συναγερμός σε ΕΛΑΣ και Λιμενικό για τον μακελάρη του Reina

Σε επιφυλακή έχουν τεθεί οι αστυνομικές και λιμενικές αρχές σε όλη τη χώρα από το ενδεχόμενο ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης να προσπαθήσει να περάσει στην Ελλάδα. Στην ΕΛΑΣ υπάρχει ήδη κινητοποίηση και σχετικό έγγραφο με το οποίο εφιστάται η προσοχή όλων των αστυνομικών, ιδιαίτερα εκείνων που υπηρετούν σε συνοριακούς σταθμούς ή κοντά σε ακριτικές περιοχές ώστε, εφόσον εντοπιστεί άτομο που να μοιάζει με τον ύποπτο για τη σφαγή στο κλαμπ Reina να γίνει άμεση κινητοποίηση.

Το έγραφο της ΕΛΑΣ, που συνοδεύεται από φωτογραφία του μακελάρη αναφέρει ότι «με δεδομένο ότι ο δράστης της ένοπλης επίθεσης, που έλαβε χώρα την 01/01/2017 στην Κωνσταντινούπολη Τουρκίας, διαφεύγει της σύλληψης, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποπειραθεί να εισέλθει στη χώρα μας.

Κατόπιν τούτου και σε εκτέλεση της ανωτέρω σχετικής εντολής, σας διαβιβάζουμε φωτογραφία (από ανοιχτές πηγές) του φερόμενου ως δράστη της εν λόγω επίθεσης και παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας και ιδίως στις Υπηρεσίες Ελέγχου Διαβατηρίων, ούτως ώστε σε περίπτωση εντοπισμού ατόμου που προσομοιάζει με τον εικονιζόμενο στη συνημμένη φωτογραφία να υπάρξει άμεση κινητοποίηση των αρχών ασφαλείας της χώρας μας και άμεση ενημέρωση τόσο της Υπηρεσίας μας, όσο και της Διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας/Α.Ε.Α. και της Δ.Α.Ε.Ε.Β.»

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στον τουρκικό Τύπο αναφέρουν ως ισχυρό ενδεχόμενο ο μακελάρης της Πόλης να έχει ήδη περάσει στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...