Αρχείο

Στο "φουλ οι μηχανές" της ΝΔ - Ετοιμάζουν ψηφοδέλτια - Περιμένουν εκλογικό αιφνιδιασμό από τον πανικόβλητο Α.Τσίπρα

Με τις «μηχανές στο φουλ» εργάζονται στη ΝΔ προετοιμαζόμενοι για εκλογές καθώς δεν εμπιστεύονται τις δήθεν διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού, Α.Τσίπρα, και περιμένουν εκλογικό αιφνιδιασμό. Εκτιμούν ότι η κατάσταση της οικονομίας και της κοινωνίας θα χειροτερέψει δραματικά και ο πρωθυπουργός θα επιλέξει την "ηρωική" έξοδο πριν εξαφανιστεί από τον εκλογικό χάρτη.

Χαρακτηριστικό είναι ένας "δείκτης" που δείχνει πολλά...

Εξωφρενικό είναι των νούμερο των πινακίδων κυκλοφορίας που κατατέθηκαν φέτος στη Λάρισα, καθώς σύμφωνα με τους υπολογισμούς, στις αρμόδιες υπηρεσίες της εφορίας, μέχρι σήμερα Δευτέρα 2 Ιανουαρίου έχουν κατατεθεί πάνω από 4.800 πινακίδες.

Πρόκειται για ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που αδυνατούν να συντηρήσουν τα οχήματα τους και να ανταποκριθούν στις φορολογικές υποχρεώσεις και έτσι η λύση αυτή είναι αναπόφευκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η συζήτηση σε ότι αφορά τα πρωτοκλασσάτα στελέχη ακόμη δεν έχει «κλείσει», ωστόσο φαίνεται ότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τους δύο πρώην πρωθυπουργούς Κ. Καραμανλή και Α. Σαμαρά, καθώς και οι δύο αρνήθηκαν τη μετακίνησή τους στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Συγκεκριμένα φαίνεται ότι ο Κώστας Καραμανλής θα παραμείνει στο ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς θα παραμείνει στα ψηφοδέλτια της Μεσσηνίας.

Η Ντόρα Μπακογιάννη παραμένει στην Α’ Αθήνας, με στόχο την πρώτη θέση.

Το μεγάλο ερωτηματικό της Πειραιώς, ωστόσο, είναι ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, για τον οποίο ακούγεται έντονα ότι θα καταλάβει την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Από το περιβάλλον του ωστόσο διαψεύδουν τη μετακίνησή του από τη Β’ Αθήνας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...