Κοινωνία

Στήριξη M.Ντάγκλας στον Τραμπ: «Δεν είναι ηλίθιος»

Ο Μάικλ Ντάγκλας, αν και ανήκει στο μπλοκ των Δημοκρατικών, επιμένει ότι ο Τραμπ «δεν είναι ηλίθιος» και κάλεσε τους Αμερικανούς να μην βιάζονται να τον κρίνουν και να περιμένουν να περάσουν οι πρώτες 100 μέρες της διακυβέρνησής του.

«Γνωρίζω τον εκλεγέντα Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ. Έχω περάσει χρόνο μαζί του, έχουμε παίξει γκολφ, εγώ και η γυναίκα μου έχουμε την ίδια μέρα γενέθλια και τον έχουμε καλέσει σε πάρτι μας», δήλωσε ο 72χρονος ηθοποιός στην ιστοσελίδα hubculture.com κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.

«Τον έβρισκα πάντα γοητευτικό και με ένα αυτοσαρκαστικό χιούμορ, αλλά και πάλι, ένα από τα πράγματα που μαθαίνεις παίζοντας γκολφ είναι να μην μιλάς για πολιτική ή θρησκεία», συνέχισε.

«Νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε. Δεν είναι καθόλου ηλίθιος. Είμαι περίεργος να δω την πολιτική του», επισήμανε ο Ντάγκλας.

Φαίνεται όμως ότι ο Μάικλ Ντάγκλας δεν συμβουλεύτηκε τον πατέρα του Κερκ, που τον Δεκέμβριο συμπλήρωσε τα 100 του χρόνια και έχει εντελώς διαφορετική άποψη από τον γιο του.

Σε κείμενο που δημοσιοποίησε ο διάσημος ηθοποιός λίγο πριν τις εκλογές των ΗΠΑ έγραφε: «Θα επιθυμούσα να σβήσω ήρεμα τα κεριά των 100στών γενεθλίων μου, χωρίς να έχει εκλεγεί ένας πρόεδρος που θα "διαλέγει τους μετανάστες" και θα ζητάει "ιδεολογικά πιστοποιητικά"» γράφει ο θρύλος του Χόλιγουντ.

Εντύπωση είχε κάνει τότε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ιδιαίτερη αναφορά στη στάση και την πολιτική που υιοθέτησε ο Χίτλερ το 1933, τον οποίο, όπως λέει, στη αρχή δεν πήρε κανείς στα σοβαρά, με αποτέλεσμα αρκετά σύντομα η υφήλιος να πνιγεί σε ένα λουτρό μίσους και αίματος.

«Η προεκλογική ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ στην Αριζόνα, πριν από λίγες εβδομάδες, προκάλεσε ρίγη στην γυναίκα μου Αν, η οποία μεγάλωσε στη Γερμανία. Η ομιλία αυτή θα μπορούσε κάλλιστα να είχε εκφωνηθεί το 1933...» σημειώνει.

Στη συγκεκριμένη προεκλογική του ομιλία ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ ως ένα κυρίαρχο έθνος έχει το δικαίωμα να επιλέγει τους μετανάστες που θεωρεί ότι έχουν πιθανότητες να ευημερήσουν στην χώρα και καταλήγει λέγοντας ότι είναι απαραίτητο ένα «ιδεολογικό πιστοποιητικό» που θα βεβαιώνει ότι αυτοί που θα μείνουν στις ΗΠΑ, μοιράζονται τις ίδιες αξίες με τους Αμερικανούς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...