Κόσμος

Πυρά δέχτηκε η Ιβάνκα Τραμπ για το ακριβό φόρεμα εν μέσω διαμαρτυριών για το


Όταν γίνεται χαμός στα αεροδρόμια σε όλη τη χώρα, με διαμαρτυρίες κατά του Αμερικανού προέδρου για το διάταγμά του, δεν είναι καλή στιγμή να ποζάρει η κόρη του με φόρεμα 5.000 δολαρίων.

https://twitter.com/IvankaTrump/status/825571008220430336

Αυτό το «μάθημα» πήρε η Ιβάνκα Τραμπ, η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο, με χρήστες των social media να την παρομοιάζουν με την Μαρία Αντουανέτα για αυτή την κίνησή της. «Ας φάνε παντεσπάνι», έγραφαν πολλοί από αυτούς, αντιδρώντας στην ανάρτηση της κόρης του Ντόναλντ Τραμπ στην οποία πόζαρε με ένα φόρεμα Carolina Herrera αξίας 5.000 δολαρίων δίπλα στον σύζυγό της, Τζάρεντ Κάσνερ.

Η Ιβάνκα Τραμπ δεν θα μπορούσε να βρει χειρότερη στιγμή να κάνει αυτή την ανάρτηση, όπως αποδείχθηκε, καθώς την ίδια ώρα γίνονταν εκτεταμένες διαμαρτυρίες σε πολλές πόλεις των ΗΠΑ, μετά από την απόφαση του Αμερικανού προέδρου να απαγορεύσει την είσοδο στη χώρα σε πρόσφυγες και σε πολίτες 7 χωρών.

«Ακαρδο tweet από την Ιβάνκα Τραμπ καθώς εκατοντάδες χιλιάδες βγαίνουν στους δρόμους για να προστατεύσουν τους μουσουλμάνους πρόσφυγες από την απέλαση», έγραψε ένας χρήστης του Twitter. «Η Μαρία Αντουανέτα μετενσαρκώθηκε. Η ''αφήστε τους να φάνε παντεσπάνι'' Ιβάνκα», έγραψε άλλος.

Κάποιος αναρωτιόταν «Ποια το φόρεσε καλύτερα;», βάζοντάς δίπλα στη φωτογραφία της Ιβάνκα Τραμπ εκείνη ενός κοριτσιού από προσφυγικό καταυλισμό, με μία μεταλλική «κουβέρτα» στους ώμους της. «Το φόρεμα δεξιά κόστισε 5.000 δολάρια. Εκείνο αριστερά σχεδόν τη ζωή της», ανέφερε η ίδια ανάρτηση.

https://twitter.com/thatgirlinsb/status/826074423304204289

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...