Πολιτική

Παντελής Καψής: «Πολιτικός επίτροπος ο Μουλόπουλος στον ΔΟΛ»

Το πρόβλημα του ΔΟΛ δεν ήταν να αναλάβει κάποιος τον δημοσιογραφικό έλεγχο ή τον συντονισμό, αλλά οικονομικό, τόνισε ο Παντελής Καψής.

Ο πρώην υπουργός, που επί σειρά ετών εργάστηκε τα Μέσα του ΔΟΛ, μιλώντας στον Flash, χαρακτήρισε ως «διορισμό πολιτικού επιτρόπου» την τοποθέτηση του Βασίλη Μουλόπουλου, ενώ αποκάλεσε «λογοκριτικές» τις δηλώσεις του τελευταίου.

«Ελήφθη μία απόφαση, να αναλάβει τον δημοσιογραφικό κατά κάποιο τρόπο έλεγχο ή συντονισμό ή διαχείριση του Βήματος και των Νέων ο κ. Μουλόπουλος, την ώρα που δεν ήταν αυτό το πρόβλημα του συγκροτήματος. Το πρόβλημα του συγκροτήματος είναι οικονομικό...», είπε αρχικά ο κ. Καψής για τις εξελίξεις στον δημοσιογραφικό οργανισμό.

«Ο διορισμός ενός, ας μου επιτραπεί ο όρος, πολιτικού επιτρόπου, ο οποίος έκανε και προγραμματικές δηλώσεις, ποια κριτική είναι αποδεκτή από εδώ και στο εξής, μόνο η τεκμηριωμένη κριτική, λέει και ποιοι θα βγαίνουν στο Βήμα F.M., δεν μπορεί ο κ. Πάγκαλος, λέει, να αποκαλεί τον πρωθυπουργό τσογλάνι, έκανε δηλώσεις δηλαδή λογοκριτικού χαρακτήρα, μοιραία προκάλεσαν πάρα πολύ σοβαρά ερωτηματικά», πρόσθεσε ο κ. Καψής.

«Οτι η κίνηση αυτή υπηρετεί άλλες σκοπιμότητες, τον έλεγχο του Βήματος και των Νέων κυρίως και του Βήμα FM φυσικά, από την κυβέρνηση. Δόθηκε η εντύπωση ότι υπήρξε μία μυστική, να το πω, συνδιαλλαγή», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ