Κοινωνία

Πανικός από ένοπλο που άρχισε να πυροβολεί μέσα σε εκκλησία την ώρα του γάμου (βίντεο)


Σοκάρουν οι εικόνες του ανθρώπου που περπατούσε νωχελικά πίσω από τη νύφη και τον γαμπρό στην εκκλησία, έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως τους καλεσμένους.

Ο ύποπτος εκτελεστής, που αναγνωρίστηκε μόνο ως Betinho, άνοιξε πυρ στους καλεσμένους που βρίσκονταν στην εκκλησία στο Limoeiro de Anadia για να παρακολουθήσουν το ζευγάρι να ενώνεται με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Πιστεύεται ότι σχεδίαζε να σκοτώσει έναν πατέρα και τον γιο του που θα γίνονταν μάρτυρες για την τέλεση του μυστηρίου. Στο βίντεο από την τελετή στη Βραζιλία φαίνεται ο άγνωστος άντρας να περπατά με ένα ριγέ polo μπλουζάκι και τζιν πίσω από το ζευγάρι, ξαφνικά να βγάζει το όπλο του και να πυροβολεί τους καλεσμένους στο εσωτερικό του ναού.

Στην εκκλησία επικράτησε χάος, με τα ουρλιαχτά να καταγράφονται από την κάμερα που μέσα στον πανικό του χρήστη κατέγραφε την οροφή. Λίγο αργότερα ο φακός άρχισε να καταγράφει και πάλι τους καλεσμένους που έσπευδαν στο μπροστινό μέρος της εκκλησίας.

Ο εκτελεστής σημάδεψε τον 62χρονο Cícero Barbosa da Silva και τον 37χρονο γιο του Edmilson Bezerra da Silva που νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση. Η τελετή, όπως έγινε γνωστό, συνεχίστηκε μετά το αιματηρό περιστατικό που πιστεύεται ότι ήταν πιθανή επίθεση εκδίκησης επειδή πρόσφατα σκοτώθηκε ο γιος του δράστη. Ο δράστης διάφυγε μετά την επίθεση και δεν έχει συλληφθεί από τις αρχές.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ