Κοινωνία

Ομάδα κουκουλοφόρων ξυλοκόπησε Τούρκο σχεδιαστή μόδας (βίντεο)


Μια ομάδα κουκουλοφόρων αντρών περίμενε τον τούρκο σχεδιαστή μόδας Μπαρμπαρός Σανσάλ στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης. Μόλις αυτός κατέβηκε τις σκάλες του αεροπλάνου, του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν, ενώ εκείνος έτρεχε να ξεφύγει!

Ο Σανσάλ επέστρεφε στην Τουρκία αφού είχε μόλις απελαθεί από τα κατεχόμενα στην Κύπρο, γιατί είχε ανεβάσει βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το οποίο θεωρήθηκε ότι προσβάλει την Τουρκία.

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, λίγο πριν από την φονική επίθεση ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο νυχτερινό κέντρο Ρέινα της Κωνσταντινούπολης ακούγεται σε βίντεο να λέει: «Αυτή την ώρα είμαι στην βόρεια Κύπρο και ο νέος χρόνος έχει μπει λόγω της καταπίεσης που υπήρξε. Στην Κυπριακή Δημοκρατία θα μπει ο νέος χρόνος σε μια ώρα. Σε λίγο θα πάω στη Λευκωσία και θα γιορτάσω κι εκεί... Εσείς συνεχίστε να γιορτάζετε μέσα σε τόση βρωμιά, ντροπή και αθλιότητα».

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης τον Μπαρμπαρός Σανσάλ περίμενε η αστυνομία στο αεροδρόμιο Ατατούρκ για να τον συλλάβει.

Σημειώνεται ότι το ψευδοκράτος της Κύπρου έχει αποφασίσει η ώρα να συμβαδίζει όχι με αυτή της υπόλοιπης Ευρώπης, αλλά με αυτή της Τουρκίας, η οποία έχει παραμείνει στη θερινή ώρα.
https://www.youtube.com/embed/mWPgilUXiFs

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...