Κόσμος

Ομάδα ακροαριστερών χτυπά βάναυσα γυναίκα επειδή έφερε την σημαία της χώρας της (βίντεο)

Καθημερινό φαινόμενο αποτελούν, πλέον, σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, οι επιθέσεις ακροαριστερών ομάδων σε πολίτες. Η Ισπανία δεν αποτελεί εξαίρεση, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από το εξαιρετικά βίαιο περιστατικό στη Μούρθια, όταν ένα γκρουπ τουλάχιστον 20 ακροαριστερών ανδρών και γυναικών, επιτέθηκε σε γυναίκα στη μέση του δρόμου.

Τα μέλη της ακροαριστερής ομάδας έριξαν στο έδαφος την κοπέλα, που είχε βγει από μπαρ για να καπνίσει και άρχισαν να την κλοτσούν στο κεφάλι και στο σώμα, ενώ της φώναζαν: «γουρούνι, γουρούνι θα σε σκοτώσουμε». Ο λόγος της επίθεσης, σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια, ήταν μία ισπανική σημαία που είχε στο βραχιόλι της, λέγοντας πως «δεν θέλουν να φοράμε τη σημαία της χώρα μας».

Μέλος της ακροαριστερής ομάδας δήλωσε ανώνυμα πως η συγκεκριμένη γυναίκα οργανώνει ομάδες που κυνηγούν αριστερούς στην πόλη και δίνουν πληροφορίες στην αστυνομία, λέγοντας πως «είναι ναζίστρια και αυτό που της συνέβη ήταν φυσιολογικό».

Δείτε το βίντεο

https://youtu.be/nU7wv6-0R7M

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές