Κοινωνία

Μυρίζουν άσχημα τα παπούτσια; 5 κόλπα για να το αποφύγεις

Βγάζεις τα παπούτσια και πεθαίνουν κουνάβια; Έχουμε τη λύση.

Θυμάσαι μικρές που παίζαμε »το παπούτσι σου βρωμάει άλλαξέ το»; Μικρές μπορεί να το διασκεδάζαμε τώρα όμως δεν είναι καθόλου αστείο. Συμβαίνουν κι αυτά δε θέλω να σκας. Για να μη μυρίζουν τα παπούτσια σου υπάρχει λύση. Την επόμενη φορά που μπορεί να γίνει παιχνίδισμα σε πιο έντονη εκδοχή δε θα έχεις φόβο να πετάξεις τη γόβα.
Μαγειρική σόδα

Βάλε μια γενναία δόση μαγειρικής σόδας μέσα στα παπούτσια και φρόντισε να πάει παντού. Άφησε την όλο το βράδυ να »δράσει» και το πρωί τίναξέ τα και φόρεσέ τα.

Κατάψυξη

Με την ίδια διαδικασία και το κορν φλάουρ μόνο που τώρα βάζεις τα παπούτσια σε μία σακούλα και τα τοποθετείς για αρκετή ώρα στην κατάψυξη. Μπορείς να θεωρείς τα βακτήρια νεκρά.

Βότκα

Ρίχνεις σε ένα πανί λίγη βότκα και πέρνα το εσωτερικό του παπουτσιού σου, αφήνοντάς το να μουλιάσει. Τα αφήνεις να στεγνώσουν μόνα τους και τα φοράς.

Νερό με ξύδι

Σε ένα μπουκάλι με αντλία σπρέι αναμειγνύεις νερό με ξύδι και ψεκάζεις το εσωτερικό του παπουτσιού. Αφήνεις το μείγμα να δράσει για ένα βράδυ και το πρωί σκουπίζεις το παπούτσι.

Τσάι

Για ένα ολόκληρο βράδυ βάλε μέσα στα παπούτσια σου ένα φακελάκι τσάι. Θα τραβήξει όλες τις ανεπιθύμητες οσμές.

Πηγή: ladylike.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...