Κοινωνία

Μετά τους Αυστριακούς και οι Γερμανοί ψηφίζουν Ελλάδα για διακοπές - 41% αύξηση των κρατήσεων σε σχέση με το 2016

Αύξηση 41% παρουσιάζουν οι κρατήσεις των Γερμανών για διακοπές στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2017, σύμφωνα με στοιχεία από τον TUI Γερμανίας, ο οποίος εκτιμά ότι η χώρα μας θα αποτελέσει φέτος την τάση της χρονιάς.

Η τάση αυτή ενισχύεται από το γεγονός ότι οι Γερμανοί φέτος, όπως και άλλοιΕυρωπαίοι τουρίστες, φαίνεται να σπεύδουν από νωρίς να επιλέξουν διακοπές. Ήδη από τις αρχές της περιόδου κατά την οποία πραγματοποιούνται οι κρατήσεις για το καλοκαίρι, από τον Νοέμβριο και μετά, η ζήτηση για ταξίδια στην TUI Γερμανίας είναι αυξημένη σε σχέση με πέρυσι.

Η Ελλάδα είναι ο προορισμός με τη μεγαλύτερη αύξηση κρατήσεων από τη Γερμανία, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο τουρ οπερέιτορ. Τη νέα σεζόν ο TUI προσφέρει πολύ περισσότερες επιλογές διακοπών στην Ελλάδα. Μάλιστα, η προσφορά στα δημοφιλή νησιά της Κρήτης, της Ρόδου και της Κω έχει διευρυνθεί κατά 40%. Επιπλέον, νέες πτήσεις άνοιξαν για την Κω από το Ανόβερο, τη Νυρεμβέργη, τη Στουτγάρδη και τη Βασιλεία και από το Βερολίνο προς Κρήτη και Ρόδο. Υψηλή ζήτηση καταγράφουν ακόμα τα Κανάρια και η ισπανική ενδοχώρα καθώς και η Ιταλία και η Κροατία με διψήφια ανάπτυξη στις κρατήσεις.

Με 1/4 περισσότερες κρατήσεις, οι μακρινοί προορισμοί διευρύνουν το μερίδιό τους στον TUI ενώ οι χαμηλές τιμές έως 3% κάτω, ενισχύουν την περίοδο έγκαιρων κρατήσεων για το καλοκαίρι.Σημαντική ανάπτυξη παρουσιάζουν και οι κρατήσεις των Γερμανών για μακρινούς προορισμούς (ΗΠΑ, Μεξικό, Ν. Αφρική, Καναδάς, Μαυρίκιος, Σεϋχέλλες και Δομινικανή Δημοκρατία).

Η Ινδονησία, ο δημοφιλέστερος καλοκαιρινός προορισμός στην Ασία, έχει επίσης θετικό πρόσημο κρατήσεων. Οι Γερμανοί, σύμφωνα με την TUI, ταξιδεύουν όλο και περισσότερο σε απομακρυσμένους προορισμούς που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες διακοπών, εκτιμώντας ότι τα επόμενα χρόνια τα ταξίδια μακρινών αποστάσεων θα σημειώσουν μεγάλη ανάπτυξη. Η Αίγυπτος επίσης ανακάμπτει σταδιακά και προς το παρόν αρχίζει να επανέρχεται. Η TUI καταγράφει διψήφιο ποσοστό ανάπτυξης, το οποίο αντιπροσωπεύει αυξανόμενη σταθεροποίηση της χώρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...