Κόσμος

Ματωμένη Κωσταντινούπολη: Αυτό είναι το περίφημο Club Reina - Φωτογραφία

Το πιο ονομαστό και πολυσύχναστο νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης επέλεξε ο μακελάρης που ντυμένος Άγιος Βασίλης σκόρπισε το θάνατο

Λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, αφαιρώντας τη ζωή από τουλάχιστον 39 άτομα και τραυματίζοντας άλλα 69. Το Reina βρίσκεται στην Moualim Nassi Kadessi (Mουαλίμ Nασί Kαντεσί) στο νούμερο 44 στην περιοχή Kouroukiesme (Kουρουκιεσμέ). Το συγκεκριμένο club -ένα από τα πιο in και hot μέρη της Πόλης- σερβίρει τα καλύτερα cocktails αλλά έχει και τη πιο αυστηρή «πόρτα». Ονομαστό club για την κουζίνα του (διαθέτει πολυχώρους με εστιατόρια καθώς και γρήγορο μπουφέ) καθώς και μια μεγάλη πιστά και χωρητικότητα άνω των 2.500 ατόμων. Πολλοί θεωρούν ότι έχει το καλύτερο (και το ακριβότερο) φαγητό στην Κωνσταντινούπολη.

klamp3-600x600

Το Reina βρίσκεται ακριβώς πάνω στο Βόσπορο, στην ευρωπαϊκή πλευρά της πόλης, κάτω από την γέφυρα. Οι περισσότεροι θαμώνες του προτιμούν να φτάνουν σε αυτό με τα πανάκριβα σκάφη τους ενώ υπάρχουν πολλά stages αλλά και αρκετά εστιατόρια με διαφορετικές κουζίνες. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για τα επίλεκτα μέλη της τουρκικής ελίτ, με τραπεζίτες και επιχειρηματίες να απολαμβάνουν το φαγητό ή το ποτό τους με θέα το Βόσπορο.

klamp7-600x378

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ