Κοινωνία

Μέρα μεσημέρι χτύπησαν και λήστεψαν κατάκοιτη ηλικιωμένη στην Πάτρα

«Χτενίζουν» την Αχαΐα οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν δυο αδίστακτους κακοποιούς που διέφυγαν με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού από την περιοχή του Ζαβλανίου στα περίχωρα της Πάτρας, αφού λήστεψαν μέρα- μεσημέρι μέσα στο σπίτι της μια κατάκοιτη ηλικιωμένη την οποία χτύπησαν!

Οι αδίστακτοι ληστές που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μπήκαν ανενόχλητοι στο σπίτι της γυναίκας, που βρίσκεται πίσω από το Α΄ Νεκροταφείο Πατρών, στις 2.30΄ το μεσημέρι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Μόλις τους είδε εκείνη, έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια, αλλά οι δράστες την χαστούκισαν για να την αναγκάσουν να σωπάσει, χωρίς να σεβαστούν την κατάστασή της.

Αμέσως μετά, ερεύνησαν όλα τα δωμάτια αλλά δεν κατάφεραν να βρουν κάτι αξίας για να κλέψουν και έφυγαν με άδεια χέρια. Γείτονες τους είδαν να απομακρύνονται με τη μηχανή και τους περιέγραψαν στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, ενώ η ηλικιωμένη που είχε χάσει τις αισθήσεις της μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ