Κόσμος

Θρήνος: Ένα πανέμορφο κορίτσι από το Ισραήλ στα θύματα της Τουρκίας

΄Ηταν στο κλαμπ με τρεις φίλες της...

Αγνοούνταν για ώρες και δυστυχώς οι χειρότεροι φόβοι ήρθαν να επιβεβαιωθούν. Ο λόγος για την Lian Nasser, ένα πανέμορφο 18χρονο κορίτσι από το Ισραήλ που βγήκε στο κλαμπ Reina για να γιορτάσει την Πρωτοχρονιά και κατέληξε νεκρή, θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη στην οποία σκοτώθηκαν 39 άνθρωποι.

Η οικογένεια της έχει ήδη ενημερωθεί, ενώ μία φίλη της νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης. Η Nasser ήταν μέσα στο κλαμπ μαζί με τρεις φίλες της.

Η θεία της μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή: «Η Lian ταξίδευε με γκρουπ στην Τουρκία για τις γιορτές. Για χθες το βράδυ είχαν αποφασίσει να πάνε στο κλαμπ Ρέινα. Ειχαμε μιλήσει μαζί της λίγα λεπτά πριν την επίθεση και μας έλεγε πόσο χαρούμενη είναι και τι ωραία που τα περνάει!».

Δεκάδες χιλιάδες Ισραηλινοί τουρίστες μεταβαίνουν κάθε χρόνο στην Τουρκία, χώρα που αποτελεί έναν από τους αγαπημένους τους προορισμούς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...