Αρχείο

Η Ρωσία αποχωρεί από τη G8 και γεμίζει με πυραύλους όλη τη χώρα - Σκοπός η προέλαση από την Κριμαία στην Υπερδνειστερία με ταυτόχρονη κατάληψη της Οδησσού... (βίντεο)

Η Ρωσία αποχωρεί οριστικά από τη G8 καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από το Κρεμλίνο, απομένει η τυπική έγκριση του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, πριν την επίσημη αποχώρηση από το γκρουπ των ισχυρότερων οικονομικά κρατών στον κόσμο. Το επόμενο βήμα θα είναι η απομάκρυνση των Πρέσβεων και η διπλωματική κρίση πριν φτάσουμε σε προ-πολεμική σύγκρουση. Τον λόγο πλέουν έχουν οι πύραυλοι με τους Ρώσους στρατηγούς να "γεμίζουν" την Ρωσία με S-400 από άκρη σε άκρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρωσία επιλέγει την περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεών της με την Κίνα, η «κοινοπραξία» Κίνας-Ρωσίας εξελίσσεται πλέον σε επίπεδο τόσο εμπορικό-οικονομικό, όσο και σε στρατιωτικό, καθώς οι δύο χώρες έχουν υπογράψει σχετική συμφωνία και ήδη διεξάγουν κοινά στρατιωτικά γυμνάσια σε όλα τα επίπεδα.

Όλα τα αντιαεροπορικά συντάγματα ( κατά το ρωσικό πρότυπο) πυραύλων S-400 "Triumph της αποκαλούμενης  νότιας στρατιωτικής περιοχή (YUVO) έχουν στρέψει τα ραντάρ τους στην Κριμαία, ανακοίνωσε η υπηρεσία τύπου του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού .

https://www.youtube.com/watch?v=azqCTM3E5OA

https://www.youtube.com/watch?v=S7HtQZO4udY&t=21s

https://www.youtube.com/watch?v=V_ROhVev4qw

Οι συνεχιζόμενες απειλές από την Ουκρανία,  τις ΗΠΑ, την Γερμανία και την δύση γενικότερα που μιλάνε για επανάκτηση της Κριμαίας, έχουν θορυβήσει την Μόσχα που λαμβάνει τα μέτρα της.

Μάλιστα Αμερικανοί ανακοίνωσαν ότι σε περίπτωση πολέμου η Ρωσία θα  προελάσει προς την  περιοχή Ντόνετσκ και Λουγκάνσκ μόνη της, με δύναμη γύρω στους 26.000 στρατιώτες και εκατοντάδες άρματα μάχης .

Σκοπός η δημιουργία «διαδρόμου» από την Κριμαία στην Υπερδνειστερία με ταυτόχρονη επίθεση και στην περιφέρεια της  Οδησσού η οποία θα σήμαινε αυτομάτως απαίτηση περίπου 46.000 στρατιωτών, γνωρίζοντας το πως θα αντιδράσει η Μόσχα .

Η απάντηση ήρθε κατευθείαν από το Κρεμλίνο:

«Ολόκληρος ο οπλισμός της δύναμης αεράμυνας της Σεβαστούπολης, Θεοδοσίας έχει αντικατασταθεί με το πυραυλικό σύστημα  S-400 Triumph. Το προσωπικό των  συνταγμάτων  πέρασε με επιτυχία την επανεκπαίδευση από το  Αύγουστο του περασμένου έτους, ως μέρος του σχεδίου SKSHU» με την εκτεταμένη εκπαίδευση εκτοξεύσεων πυραύλων», αναφέρει η ανακοίνωση .

Οι πύραυλοι S-400 "Triumph" είναι  ένα ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα πυραύλων μεγάλου και μεσαίου βεληνεκούς που δύναται  να εγκλωβίσει ταυτόχρονα  36 στόχους. Το σύστημα  ανιχνεύει στόχους σε περιοχές έως και 600 χιλιόμετρα . Οι πύραυλοι εκτοξεύονται κατακόρυφα, αλλά η πορεία τους  αλλάζει ανάλογα με τους στόχους.

Ο S-400 μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει διαφορετικούς τύπους πυραύλων και να καταστρέψει μια ποικιλία στόχων ενώ παρέχει  προστασία από πυραύλους κρουζ, βαλλιστικούς πυραύλους, ελικόπτερα, αεροσκάφη σε ύψος αρκετών μέτρων έως σε δεκάδων χιλιομέτρων.

Σε άρθρο μας με τίτλο (Εισβολή ΝΑΤΟ στην Α.Ουκρανία: «Οι Ρώσοι θα πεθάνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες»), αναφέραμε ότι η στρατιωτική σύγκρουση στη πρώτη γραμμή στα νότια του Ντόνετσκ, παρουσιάζοντας απότομα εδώ και ημέρες  ραγδαία επιδείνωση.

Το ΝΑΤΟ σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες αλλά με χιλιάδες αποχρώσες ενδείξεις ετοιμάζεται να εισβάλει στην Α.Ουκρανία με σκοπό να πιέσει την Ρωσία «μέχρι εκεί που δεν παίρνει».

Ο λόγος αφορά την πλήρη ενεργοποίηση των πολλών και «σκοτεινών κύκλων στις ΗΠΑ, οι οποίοι επιδιώκουν την μετωπική σύγκρουση με την Ρωσία του Πούτιν ενώ ο Τραμπ στην Αμερική αλλάζει τροπάριο και στοχοποιεί την Ρωσία προφανώς υποκύπτοντας και αυτός στην νέα τάξη πραγμάτων.

https://www.youtube.com/watch?v=otBKL2Nncec

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ