Κοινωνία

Η κατάρρευση διάσημης ηθοποιού! Ούρλιαζε για το τέλος του κόσμου - Της έδωσαν χάπι βιασμού!

Λίγες ημέρες μετά το επεισόδιο που υπέστη διάσημη ηθοποιός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δημοσιοποιήθηκε βίντεο από τη στιγμή της κατάρρευσής της.

Η 31χρονη Μίσα Μπάρτον του OC μεταφέρθηκε οικειοθελώς στο νοσοκομείο και πήρε εξιτήριο την Παρασκευή μετά την κατάρρευσή της. Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε ότι της έδωσαν το ναρκωτικό GBH όταν βγήκε το βράδυ της Τετάρτης και θέλησε να ενημερώσει το κοινό πως είναι καλά και πως αυτό που της συνέβη είναι μια προειδοποίηση προς άλλες γυναίκες.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που η Mischa Barton αρχίζε να ουρλιάζει ενώ είναι σκαρφαλωμένη στον φράχτη του σπιτιού της για τη μητέρα της και το τέλος του κόσμου. Η ηθοποιός έλεγε ασυναρτησίες ενώ ήταν κρεμασμένη στον φράχτη του σπιτιού της ημίγυμνη πριν τελικά χάσει την ισορροπία της και πέσει άτσαλα κάτω.

Μεταφέρθηκε οικειοθελώς στο νοσοκομείο την Πέμπτη όταν οι γείτονές της ανησύχησαν από τα ουρλιαχτά της και κάλεσαν τις αρχές. Αφού έμεινε στο νοσοκομείο μια μέρα ανακάλυψε από τους γιατρούς ότι κάποιος της είχε χορηγήσει το ναρκωτικό GHB το βράδυ της Τετάρτης ενώ γιόρταζε τα 31α γενέθλιά της. Το GHB, που συχνά αναφέρεται ως ναρκωτικό βιασμού, το βάζουν στα ποτά για να εξουδετερώσουν οι δράστες τα θύματα βιασμού ή σεξουαλικής επίθεσης.

"Θεέ μου, τελείωσε. Το νιώθω και είναι άγριο. Πεθαίνουμε, πεθαίνουμε. Το ήξερα, το ήξερα. Δεν θέλω κανείς να το ξέρει. Θέε μου, είναι τρομακτικό", ακούγεται να φωνάζει η διάσημη ηθοποιός. "Μητέρα μου. Πάντα το ήξερα. Μάγισσα. Το ήξερα. Τι μάγισσα. Ήμουν σωστή, ήμουν σωστή", ενώ συνέχισε φωνάζοντας "Ziggy Stardust", το όνομα ενός εκ των σκυλιών της.

Η Μίσα Μπάρτον μίλησε στο People και είπε ότι βγήκε με παρέα φίλων το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου. "Ενώ πίναμε, συνειδητοποίησα πως κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς η συμπεριφορά μου είχε γίνει ασταθής και συνέχισε να εντείνεται τις επόμενες ώρες. Πήγα εθελοντικά να πάρω επαγγελματική βοήθεια και ενημερώθηκε από το προσωπικό που μου είχε χορηγηθεί το GHB. Μετά από ολονύχτια παραμονή, βρίσκομαι σπίτι και είμαι καλά", δήλωσε η διάσημη ηθοποιός που ευχαρίστησε τους γιατρούς του Ιατρικού Κέντρου Cedars-Sinai Medical Center για τη φροντίδα τους.

"Αυτό είναι ένα μάθημα για όλες τις νέες κοπέλες εκεί έξω, να αντιλαμβάνονται το περιβάλλον τους", σημείωσε. Ωστόσο, πηγή που μίλησε στο TMZ υποστήριξε ότι η Mischa Barton ήταν σε φαύλο κύκλο για σχεδόν ένα χρόνο πριν τελικά εισαχθεί σε ψυχιατρική μονάδα. Οι γείτονές της ισχυρίζονται ότι πολύ συχνά έχει ξεσπάσματα και ουρλιάζει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ