Κοινωνία

Επικός καβγάς ιερέα με οπαδούς του Σώρρα: Σας πονάει, επειδή ο Δίας δεν είναι Εβραίος;

Το απόλυτο χάος όταν ιερέας εισβάλλει σε συγκέντρωση οπαδών του Σώρρα . "Είσαι σώγαμπρος;", "ποιος με είπε λαμόγιο;" είναι κάποιες από τις επικές ατάκες που αντάλλαξαν ιερέας και υποστηρικτές του Σώρρα. 

Απίστευτοι διάλογοι όταν ένας ιερέας μπαίνει σε συγκέντρωση φίλων του Σώρρα. "Ποιος με είπε λαμόγιο;", "σε πονάει γιατί ο Δίας δεν είναι Εβραίος;" είναι μόνο δύο από τους απίστευτους διαλόγους των υποστηρικτών του "σωτήρα" Αρτέμη Σώρρα με τον συγκεκριμένο ιερέα.

Ο θαρραλέος κατά τα άλλα ιερέας, τα βάζει -λεκτικά- με τους παρευρισκόμενους και ενώ κάνει πως φεύγει, επιστρέφει με ακόμη με μεγαλύτερη ψυχραιμία.

"Ουστ" του φώναζαν και εκείνος απαντούσε ψύχραιμα. "Είσαι σώγαμπρος;", "ξύπνα παπά", "πάγαινε με τα δισεκατομμύρια της εκκλησίας σου". "Παράτα μας" του φώναζαν.

Στην αρχή βέβαια, του βίντεο, φαίνεται ο παππάς να ρίχνει τις φιτιλιές όταν τους λέει: "Καλά δεν ντρέπεστε να ακούτε αυτούς τους Αντίχριστους;".

Και το ματς ξεκίνησε όταν είπε στον σύγχρονο Γκρούεζα του Σώρρα "μη μιλάς εσύ".

Δείτε ολόκληρο το απίστευτο βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=YP2afLi6ry4

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...