Κοινωνία

Επεισόδιο με Αμερικανό εθελοντή σε καταυλισμό προσφύγων της Χίου

Περιπετειώδης ήταν η σύλληψη ενός νεαρού Αμερικανού ο οποίος εμφανίζεται ως ανεξάρτητος εθελοντής στον καταυλισμό προσφύγων στη Σούδα της Χίου, καθώς προέβαλε αντίσταση στους αστυνομικούς που προσπάθησαν να τον ελέγξουν και όταν τον έβαλαν στο περιπολικό την... κοπάνησε!

Η συμπεριφορά του 28χρονου δράστη είχε προκαλέσει τις αντιδράσεις άλλων εθελοντών οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον καταυλισμό και το απόγευμα της Τετάρτης ειδοποίησαν το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, ο 28χρονος αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις τους, αλλά τελικά μπήκε στο υπηρεσιακό όχημα. Όμως, τη στιγμή που ξεκινούσε για το τμήμα... άνοιξε την πόρτα και πετάχτηκε στο δρόμο!

Ο Αμερικανός τράπηκε σε φυγή προσπαθώντας να ξεφύγει, αλλά οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και κατάφεραν να τον συλλάβουν σε μικρή απόσταση. Σε βάρος του σχημάτισαν δικογραφία για απείθεια και αντίσταση, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές