Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ! To Yπουργείο Άμυνας της Σερβίας έστειλε φύλλα ατομικής επιστράτευσης και προετοιμάζεται για πόλεμο: "Το Κόσοβο είναι Σερβία" φωνάζει το Βελιγράδι - Δείτε το έγγραφο-ντοκουμέντο

Το υπουργείο άμυνας της Σερβίας δείχνει  ότι αυτή τη φορά ότι τα πράγματα είναι  σοβαρά . Το σερβικό υπουργείο άμυνας αποστέλλει σε συγκεκριμένη κλάση πολιτών Φύλλα Ατομικής Επιστράτευσης , διενεργώντας  μερική επιστράτευση πριν από τις καθορισμένες ημερομηνίες  .

Μετά την έκδοση  σερβικού εντάλματος  σύλληψης του Αλβανού  ηγέτη του κόμματος ΑΑΚ και γνωστού πολέμαρχου του UCK, Ραμούς Χαραντινάι( ο οποίος βαρύνεται με εγκλήματα πολέμου)  , το υπουργείο άμυνας της Σερβίας έχει ήδη διανείμει ατομικές προσκλήσεις για την κινητοποίηση των πολιτών στα σπίτια τους προκαλώντας πανικό σε όλο τον κόσμο, αναφέρουν οι Αλβανοί του Κοσόβου.

 

Στο έγγραφο που διανέμεται  στα σπίτια των Σέρβων πολιτών από το υπουργείο άμυνας της Σερβίας καλούνται οι πολίτες για στρατιωτική κινητοποίηση.

«Πρόσκληση Γενικής Επιστράτευσης σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου για στρατιωτική θητεία, για εργασία και  υποχρέωση για στρατιωτικής απασχόλησης βάσει του  άρθρου 4, παράγραφος 3 του κανονισμού για την εκπλήρωση στρατιωτικής θητείας σε όλους τους  ενήλικες άρρενες πολίτες της Δημοκρατίας της Σερβίας, που γεννήθηκαν το 1999, και στους  ηλικιωμένους οι οποίοι δεν έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις να  εμφανιστούν  στο υπουργείο άμυνας ή στο κέντρο της τοπικής εθνοφρουράς . Όλοι οι πολίτες της Σερβίας πρέπει να φέρουν μαζί τους το ίδιο έγγραφο μαζί με την ταυτότητα ή το διαβατήριο τους για να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία τους. Η καταγραφή τελειώνει στις 28/02/2017 στις 15: 00 μμ », αναφέρει το έγγραφο .

Με την πρώτη ματιά μοιάζει με μια κλήση κανονικής στρατιωτικής κινητοποίησης, η οποία  έρχεται σε μια στιγμή που οι εντάσεις αυξάνονται...... και τελικά το Κοσσυφοπέδιο από ότι φαίνεται θα βάλει «φωτιά» στα Βαλκάνια .

https://youtu.be/lJIZKKGmHKA?t=1

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ