Αρχείο

Ο Ν.Τραμπ ανακοίνωσε την μετακίνηση της πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ - Συνομιλία με Μ.Νετανιάχου για πόλεμο κατά Ιράν - H Αστυνομία στο Ισραήλ προετοιμάζεται για την άφιξη του "Μεσσία" και την ανέγερση του τρίτου Ναού


Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στην Μέση Ανατολή και ίσως και τον πρώτο πόλεμο επί προεδρίας Ν.Τραμπ καθώς όπως μεταδίδουν τώρα τα Ισραηλινά ΜΜΕ, οι ΗΠΑ θα ανακοινώσουν αύριο την μετακίνηση της Πρεσβείας τους στην Ιερουσαλήμ ενώ ο Μ.Νετανιάχου μίλησε με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ για να συντονιστούν οι δράσεις τους κατά του Ιράν!Υπενθυμίζουμε πως Ιράν και Χεζμπολάχ έχουν δεσμευτεί για πόλεμο αν συμβεί κάτι τέτοιο αλλά και ο Ν.Τραμπ έχει δεσμευτεί ακριβώς για το ίδιο πράγμα όπως είχαμε αναφέρει και στο άρθρο μας ΕΚΤΑΚΤΟ: Εσπευσμένη συνάντηση Ν.Τραμπ-Χ.Κίσινγκερ – Έρχεται πόλεμος κατά του Ιράν !

Ν.Τραμπ και Μ.Νετανιάχου μόλις συμφώνησαν να συναντηθούν την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου και αυτό δείχνει πολλά...

Με την άφιξη της ομάδας μάχης του αεροπλανοφόρου George H.W. Bush στην Μεσόγειο αυτό σημαίνει πως πάμε για πολεμικές εξελίξεις.

Με σχεδόν 6000 άτομα προσωπικό η ομάδα μάχης του USS George H.W. Bush απέπλευσε από το Norfolk με προορισμό την Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή.

Στην ομάδα μάχης του αεροπλανοφόρου που μεταφέρει την 8η Πτέρυγα, περιλαμβάνονται η 22η Μοίρα αντιτορπιλικών με τα USS Laboon και USS Truxtun και τα καταδρομικά κατευθυνόμενων πυραύλων USS Philippine Sea και USS Hue City.

 Tαυτόχρονα, χθες ο  Ισραηλινός επίτροπος της αστυνομίας εξέδωσε  μια άκρως  ασυνήθιστη ανακοίνωση λέγοντας ότι οι αστυνομικοί  στο Ισραήλ είναι ενεργά  προετοιμασμένοι για την άφιξη του «Μεσσία»,!
https://twitter.com/M3t4_tr0n/status/823139195594145792

Πιο αναλυτικά, όπως μεταδίδεται τώρα, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, είναι έτοιμος να ανακοινώσει την μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας στο Ισραήλ, από το Τελ Αβίβ, όπου διατηρούν τις πρεσβείες τους όλες οι χώρες, στην Ιερουσαλήμ!

Η θέση των προηγούμενων αμερικανικών κυβερνήσεων ήταν πως το καθεστώς της Ιερουσαλήμ, θα καθοριστεί μόνο μετά από μια συμφωνία ειρήνης μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστινίων.

Η στάση της νέας αμερικανικής διοίκησης, έδωσε αέρα στον Ισραηλινό πρωθυπουργό, που μιλώντας στο υπουργικό του συμβούλιο δήλωσε έτοιμος να ανακοινώσει άμεσα νέους εποικισμούς στη Δυτική Όχθη, αλλά και την ακύρωση οποιουδήποτε περιορισμού μεταφοράς της έδρας θεσμικών φορέων στην Ανατολική Ιερουσαλήμ κατά παράβαση του σχεδίου που ενέκρινε το 1947 ο ΟΗΕ για την περιοχή, την οποία και χαρακτήριζε “corpus separatum”.

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα μιλήσει στο τηλέφωνο με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου στις 20.30 ώρα Ελλάδας, όπως έγινε γνωστό από τον Λευκό Οίκο.

Ταυτόχρονα, τρελές και συνάμα απίθανες "πληροφορίες" έρχονται από το Ισραήλ τους τελευταίους μήνες σχετικά με την επερχόμενη  "έλευση" του "Μεσσία" των Εβραίων ....το τονίζουμε αυτό.   

Οι αρχές του Ισραήλ και οι ραβίνοι τόσο στο Ισραήλ όσο και σε άλλα κράτη στον κόσμο ,  επίσημα εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο προετοιμάζονται πυρετωδώς  για την άφιξη του …δικού τους  «Μεσσία», δηλαδή  του αντίχριστου.

 Χθες ο  Ισραηλινός επίτροπος της αστυνομίας, ανώτατος αξιωματικός με το όνομα  Roni Alsheikh, ανέφερε ότι η αστυνομία της χώρας έχει κάνει  πρόβλεψη για την παρουσία ενός εξωπραγματικά μεγάλου πλήθους ανθρώπων, όταν ο «Μεσσίας » αφιχθεί στους Αγίους Τόπους στην πόλη της Ιερουσαλήμ.

«Όταν ο «Μεσσίας» έρθει όλοι θα θέλουν  [να τον προσεγγίσουν ] αυτόν γι 'αυτό θα μαζευτεί πάρα πολύς κόσμος», είπε ο  Alsheikh στο τηλεοπτικό δίκτυο Breaking News Israel . «Αυτό θα είναι μια στιγμή που θα πρέπει να είναι πολύ ισχυρή όσον αφορά τον σεβασμό των συναδέλφων μας», είπε ο ίδιος.

Η αστυνομικός επίτροπος ανέφερε ότι η ισραηλινή αστυνομία έχει  θεσπίσει ήδη  «προληπτικά μέτρα [σχετικά] για αυτήν ειδικά την περίπτωση ».

Σε άλλα  σχόλια ο Alsheikh ήταν πολύ πιο σαφής έχοντας πάντα απολύτως σώας τα φρένας .

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ευτυχία είναι να  υπηρετούμε τον «θεό» που θα μας φέρει πιο κοντά», είπε. «Σύντομα, «θεού» θέλοντος, θα πρέπει να αρχίσουν να προετοιμαζόμαστε  για την επιχείρηση ασφαλείας που θα είναι απαραίτητη  κατά την άφιξη του «Μεσσία.», φέρεται να δήλωσε ο εν λόγω κύριος.

Πολλοί  ραβίνοι υποστηρίζουν συνεχώς  τα τελευταία χρόνια ότι οι Εβραίοι θα πρέπει να προετοιμάζονται πυρετωδώς  για την επικείμενη άφιξη του «Μεσσία» τους.

Μερικοί από αυτούς επίσης ισχυρίζονται θα  προηγηθεί του ερχομού του Μεσσία η στενή σχέση των χριστιανών και των Εβραίων.

«Για τους χριστιανούς, η έλευση του «Μεσσία» θα είναι ένα δεύτερος ερχομός του "Ιησού Χριστού"», δηλώνει ο  Jan Markell, συγγραφέας σε ραδιοφωνική εκπομπή

Ο συγγραφέας των βιβλίων η «κατανόηση του χρόνου» και «Παγιδευμένος στην Κόλαση του Χίτλερ», τονίζει ό,τι είναι πραγματικά σοκαριστικό  το γεγονός ότι "οι χριστιανοί βρίσκονται εκτός της πίστεως και θα πρέπει να πλησιάσουν και πάλι κοντά σε αυτή".

«Οι  Εβραίοι είναι πιο πολύ  ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του Μεσσία από ό, τι οι Χριστιανοί», είπε ο Markell στο WND.

«Οι μουσουλμάνοι είναι πιο προνοητικοί  για την επιστροφή του «Μαχντί» τους από ό, τι είναι Χριστιανοί σχετικά με την επιστροφή του «Ιησού».

Αυτό δείχνει τη θλιβερή κατάσταση της σημερινής χριστιανικής εκκλησίας. Χρηματοδοτούν ( οι χριστιανοί) σεμινάρια  ( πανορθόδοξο συμβούλιο) και συνέδρια για το  γάμο, αλλά δεν αποδέχονται τελείως την ιδέα της επικείμενης επιστροφής του «Κυρίου», τονίζει ο ίδιος.  

Ο Markell επισήμανε ότι  σε διάφορα σημεία του Ισραήλ οι Εβραίοι ηγέτες ετοιμάζονται για την άφιξη του «Μεσσία» και την κατασκευή του τρίτου Ναού, μεταξύ των οποίων:  το ισραηλινό συμβούλιο των ραβίνων που ασχολείται  με την εκ νέου θέσπιση του «Σανχεντρίν» για τα συγκεκριμένα σχέδια κατασκευής, τις  "Κόκκινες δαμαλίδες" που απαιτούνται  για τελετουργικούς σκοπούς που προβάλλονται στους "Αγίους Τόπους", ενώ ετοιμάζουν και την  κατασκευή βωμού για χρήση σε θυσιών .

«Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι στη διάρκεια της ζωής μου, θα δω περισσότερα από ένα απομεινάρι των Χριστιανών μετά την  επιστροφή του Κυρίου», είπε ο  Markell.

Για το ίδιο θέμα  προειδοποιούν οι Εβραίοι επισταμένα το τελευταίο διάστημα  μαζί με πολιτικούς  ηγέτες του πλανήτη. Βιάζονται οι σκοτεινοί ηγέτες της νέας τάξης πραγμάτων να επιβάλουν τα σχέδια τους  , μέσω μιας παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης ελέγχοντας όλες τις  πλουτοπαραγωγικές  πηγές της γης από τους ίδιους. 

Η θεία δύναμη όμως , μαζί με τους  αγίους  του θεού και την φώτιση της Αγίας Τριάδας θα φυλάξει όλους τους ευσεβείς ανθρώπους δίνοντας τους  τα «όπλα» για να πολεμήσουν αυτά τα άνομα σενάρια και να σωθούν οι ίδιοι και η ορθοδοξία .

https://youtu.be/SgubkpOnpHY?t=3

https://youtu.be/Pdp4o71sr9g?t=22

https://youtu.be/h7YJMsOWKLM?t=1

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ