Πολιτική

Εκδήλωση Διαμαντοπούλου με Φλωρίδη-Ραγκούση την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη

Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με τίτλο «Ωρα αποφάσεων» που συνδιοργανώνουν την Κυριακή η Αννα Διαμαντοπούλου, ο Γιώργος Φλωρίδης και ο Γιάννης Ραγκούσης.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί της Κυριακής σε χώρο της ΔΕΘ.

Οι τρεις πρώην υπουργοί ξεκινούν κύκλο πέντε εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα (θα ακολουθήσουν το Ηράκλειο, η Λάρισα, η Πάτρα και η Αθήνα) και επιθυμία τους είναι να δημιουργήσουν ένα νέο προοδευτικό φορέα. Τα μηνύματα που έχουν από όλη την Ελλάδα είναι θετικά και τους ζητούν να κινηθούν σ’ αυτή την κατεύθυνση.

Στην εκδήλωση της Θεσσαλονίκης θα μιλήσουν ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης και ο Δημήτρης Κατσαντώνης ως εκπρόσωπος της Κίνησης «Σύγχρονοι Δημοκράτες» η οποία συμπράττει στο συγκεκριμένο εγχείρημα ενώ θα παραβρεθεί και ο στενός συνεργάτης του Στ. Θεοδωράκη Γ. Μεϊμάρογλου.

Οι Διαμαντοπούλου, Φλωρίδης, Ραγκούσης επιμένουν στην αυτόνομη πορεία τους και δεν προτίθενται να παραστούν στην εκδήλωση-πρόσκληση της Φώφης Γεννηματά το Σάββατο στην Αθήνα (Κάραβελ) παρότι το συζήτησαν μεταξύ τους. Στην εκδήλωση της Φ. Γεννηματά, δεν θα παραστούν ούτε οι Ευ. Βενιζέλος και Κώστας Σημίτης.

Μανιάτης: Ελάτε στο ΠΑΣΟΚ

Από την πλευρά της η Χ. Τρικούπη επιμένει να στέλνει μηνύματα επιστροφής των τριών στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Ο Γιάννης Μανιάτης απηύθυνε σήμερα Παρασκευή, εκ νέου πρόσκληση στους Άννα Διαμαντοπούλου, Γιώργο Φλωρίδη και Γιάννη Ραγκούση να μην προχωρήσουν στην συγκρότηση νέου κόμματος, αλλά να ενταχθούν στην Δημοκρατική Συμπαράταξη. Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Action 104,6 ο κ. Μανιάτης ανέφερε πως η συνεργασία με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών σηματοδοτεί συσπείρωση δυνάμεων και αλλαγή σκηνικού στον ενδιάμεσο χώρο.

Πρωτόπαππας: Δεν έχει τύχη το εγχείρημα

Από την πλευρά του ο Χρήστος Πρωτόπαπας, στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH98, έστειλε παράλληλα μήνυμα στην Αννα Διαμαντοπούλου, που την ερχόμενη Κυριακή θα αναγγείλει τη δική της -με άλλα στελέχη- κίνηση, να μην το κάνει. «Δεν έχει νόημα, δεν έχει τύχη» είπε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...