Κόσμος

Δεν αυτοκτόνησε ο Τζορτζ Μάικλ, αποκαλύπτει ο παιδικός του φίλος Άνδρος Γεωργίου

Ο παιδικός φίλος του Τζορτζ Μάικλ, Άνδρος Γεωργίου έδωσε μια αποκαλυπτική, αποκλειστική συνέντευξη στο ΒΒC για τον τραγικό επίλογο στη ζωή του καλλιτέχνη.

"Τελευταία είχε πέσει ξανά στα σκληρά ναρκωτικά"
είπε στη Victoria Derbyshire προσθέτοντας ότι το κρακ ήταν μία από τις "αγαπημένες του καταχρήσεις".

Ο Γεωργίου μεγάλωσε με τον Γεώργιο Κυριάκο Παναγιώτου και ο ένας απευθυνόταν στον άλλον ως ξαδέλφια.
"Πιστεύω ότι ανέμειξε τα αντικαταθλιπτικά του με κάτι άλλο" πρόσθεσε αναφερόμενος στον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ σε ηλικία 53 ετών ανήμερα των Χριστουγέννων.

Η συνέντευξη του έρχεται μετά την ανακοίνωση της βρετανικής αστυνομίας ότι τα αποτελέσματα της πρώτης ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του δεν αποκαλύπτουν την αιτία που ο θρύλος της pop έφυγε από τη ζωή.
Όπως ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία θα χρειαστούν περισσότερες εξετάσεις ώστε να εξαχθεί ένα πιο συγκεκριμένο συμπέρασμα.

"Δεν αυτοκτόνησε"

Για τον Γεωργίου ο θάνατος του Μάικλ ήταν ένα ατύχημα. "Πιστεύω ότι είχε αυτοκτονικές σκέψεις γιατί δεν ήταν καλά στην ψυχική του υγεία" είπε στη συνέντευξη.

"Νομίζω ότι η καρδιά του απλά σταμάτησε να χτυπά". Ο Γεωργίου, ένας πρώην μουσικός παραγωγός ο οποίος περιόδευσε με τον Μάικλ μέχρι τη σύγκρουση τους το 1998 είπε ότι θέλει "να βρει την αλήθεια για ό,τι συνέβη, να μάθει τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων, να ανακαλύψει ποιός του τα έδωσε και γιατί".
Ο ίδιος είπε ότι έχει μιλήσει με τους ανθρώπους που ήταν κοντά στον Τζορτζ Μάικλ τις τελευταίες στιγμές της ζωής του και πιστεύει ότι ο Mάικλ ήταν "όντως καλύτερα, προσπαθούσε να ζήσει μια φυσιολογική ζωή και κάποιος τον τράβηξε ξανά πίσω στο σκοτάδι" αναφέρει.

Οι φήμες ότι έκανε χρήση ηρωίνης είναι σκουπίδια. Γνωρίζω πολύ καλά ότι ήταν ένα ναρκωτικό που δεν άγγιξε ποτέ του" πρόσθεσε.

Για τον Γεωργίου, ο οποίος είπε ότι έχει στη διάθεση του μια συλλογή ανέκδοτων τραγουδιών που έχει γράψει και τραγουδήσει ο Τζορτζ Μάικλ, ο καλλιτέχνης ήταν ένας "εξαιρετικά γενναιόδωρος άνθρωπος, ένα από τα καλύτερα πλάσματα που έχει γνωρίσει" και αναφέρθηκε στο περιστατικό του 1998 που τον απελευθέρωσε και τον οδήγησε στο να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα του.

Επίσης αναφέρθηκε στις αγαθοεργίες που έκανε πάντα χωρίς να τις δημοσιοποιεί μιλώντας για έναν άνθρωπο που τα Χριστούγεννα γυρνούσε με δύο SUV γεμάτα φαγητό για να τα μοιράσει στους άστεγους του Λονδίνου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ