Κοινωνία

Βγήκαν μαχαίρια στις φυλακές Κορυδαλλού

Απόπειρα εκτέλεσης συμβολαίου θανάτου ή ξεκαθάρισμα λογαριασμών εξελίχτηκε το απόγευμα της Τρίτης, μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, με θύμα έναν 43χρονο βαρυποινίτη με το προσωνύμιο «Καράφλας» - «Νταίζη» - ή «Σαμπρέλας», ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή σύγκρουση με ηγετικά στελέχη της Greek Mafia.

To αιματηρό περιστατικό που δεν είχε θανατηφόρο αποτέλεσμα εξελίχτηκε, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου των κρατουμένων. Οι δύο φερόμενοι δράστες με αυτοσχέδιο μαχαίρι, επιτέθηκαν εναντίον του 43χρονου κρατούμενου, τραυματίζοντάς τον στον λαιμό και το μπράτσο.

Αρχικά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο των φυλακών, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Αξίζει να σημειωθεί ότι εις βάρος του θύματος έχουν εκδηλωθεί και άλλες προσπάθειες για την εξόντωσή του κατά τη διάρκεια αδειών του από τις φυλακές, αλλά και με δηλητηριασμένο φαγητό μέσα σε αυτές.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...