Κοινωνία

Αυστρία: Αφγανός μετανάστης επιτέθηκε με μαχαίρι σε γυναίκα επειδή διάβαζε τη Βίβλο σε κέντρο φιλοξενίας

Επίθεση από έναν Αφγανό μετανάστη δέχθηκε μια 50χρονη γυναίκα σε κέντρο φιλοξενίας στην πόλη Τίμελκαμ της βορειοδυτικής Αυστρίας επειδή διάβαζε τη Βίβλο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail ο 22χρονος Αφγανός θεώρησε εαυτόν προσβεβλημένο επειδή η γυναίκα προσεκλήθη στο χώρο προκειμένου να συζητήσει με μετανάστες το περιεχόμενο της Βίβλου.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα ο 22χρονος όταν αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, μπήκε στην κουζίνα στην οποία βρισκόταν η 50χρονη και της επιτέθηκε με μαχαίρι.

Για καλή της τύχη η γυναίκα φορούσε ένα χοντρό παλτό που δεν επέτρεψε στη λάμα του μαχαιριού να της προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό.

Ωστόσο η 50χρονη χτύπησε στο αυτί από την πτώση της λόγω της σφοδρότητας των χτυπημάτων του νεαρού Αφγανού.

Όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς ο 22χρονος παραδέχθηκε ότι η αντίδρασή του ήταν υπερβολική αλλά υποστήριξε ότι αντιμετωπίζει «προσωπικά προβλήματα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...