Αρχείο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ- "Ευχετήρια κάρτα" του Ν.Ρογκοζίν στο ΝΑΤΟ για το νέο έτος με ένα τρομερό Βίντεo που δείχνει την πολεμική ισχύ της Ρωσίας!

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντιμιτρι Ρογκοζίν έστειλε στο ΝΑΤΟ για να ευχηθεί «χρόνια πολλά», αντί ευχετήριας κάρτας ή μηνύματος  ένα απίστευτο βίντεο παρουσιάζοντας την πολεμική ισχύ των ρωσικών  δυνάμεων και υπενθυμίζοντας ότι αυτές  έτοιμες για πόλεμο ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ .

Ο ίδιος άνθρωπος  τα προηγούμενα χρόνια έστελνε μέσω Twitter τα  συγχαρητήρια του στο  ΝΑΤΟ,  με εικόνες του Αγίου Βασιλείου.

Τώρα  τους έστειλε  «ευχετήρια κάρτα-βίντεο»  με βαλλιστικούς πυραύλους η οποία επιδεικνύει  την τρομερή δύναμη μάχης της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

« Ευτυχισμένο το Νέο Έτος φίλοι μας ! Υγεία για όλους και καλή διάθεση!» έγραψε ο Ρογκοζίν έγραψε στο βίντεο. !!

Απίστευτη απάντηση από την Μόσχα και προσωπικά από το Πούτιν σε  ΗΠΑ και ΕΕ για το 2017 , προμηνύει αυτά ακριβώς που προφητεύτηκαν από τους  Αγίους  της ορθοδοξίας μας για τα τα μελλούμενα , είτε πιστεύουν είτε δεν πιστεύουν κάποιοι .

Όπως είχε πει κάποτε ο Άγιος Άγιος Παΐσιος το καλύτερο πρακτορείο ειδήσεων του κόσμου είναι οι προφητείες των Αγίων μας,  δείχνοντας κατά βάση τον Άγιο του ελληνισμού Κοσμά τον Αιτωλό, αλλά και τον Παπουλάκο και άλλους. Έτσι ακριβώς θα γίνει…..   

Σε παλαιότερο άρθρο μας με τίτλο (Ο Νεόφυτος Μόρφου: «Έρχεται πόλεμος, είναι αναγκαία η προσευχή μας»), είχαμε  αναφέρει ότι λόγω του γεγονότος ότι εμφανίστηκαν προς  δημοσίευση στο διαδίκτυο διάφορες αναφορές  που θέτουν  υπό αμφισβήτηση την ακρίβεια αυτών των προφητειών, το AgionOros.ru είχε  δημοσιεύσει αποσπάσματα  της  συνέντευξης του  Μητροπολίτη Νεόφυτου .

Εκεί ο Μητροπολίτης αναφέρει για τον Άγιο  Παΐσιο, τονίζοντας ότι ο ίδιος  δεν ήθελε τον πόλεμο όσο τίποτα , όπως  δεν ήθελε  την καταστροφή. Αντίθετα, ζητούσε από το Θεό ( που σέβεται την ανθρώπινη ελευθερία), την δυνατότητα της πίστης (αν οι άνθρωποι αξίζουν) για να μειωθούν οι  επιπτώσεις του κακού.

Αυτή είναι  και η δική μας αποστολή. Ο ίδιος προσεύχονταν  για τα   γεγονότα που πρόκειται να συμβούν, ώστε αυτά να μην κρατήσουν πολύ, καθώς και να  προκαλέσουν στους ανθρώπους το ελάχιστο δυνατό πόνο.

Ο Άγιος αυτός έβλεπε  τα γεγονότα που θα  συμβούν . Τα οποία  μπορούμε να καθυστερήσουμε , ή ακόμα και να τα ακυρώσουμε  (αν έχουμε  εμπιστοσύνη και κάνουμε  ένθερμη προσευχή προς τον Θεό).

Είναι αναγκαίο να ενισχυθεί η προσευχή, διότι όπως προβλέπεται από τους Άγιους Γέροντες θα έχουμε καθολικό πόλεμο , και δεν θα είναι μόνο μια διμερής  πολεμική σύγκρουση, αλλά με δεδομένο την ύπαρξη τόσων σύγχρονων όπλων, μπορείτε να φανταστείτε  για ποίους κινδύνους μιλάμε, αναφέρει ο Μητροπολίτης  .

Αυτό που θα είναι εκπληκτικό όμως  είναι ότι από ένα απλό περιστατικό θα έχουμε αλληλουχία γεγονότων τα οποία θα πυροδοτήσουν την μεγάλη σύγκρουση της Ρωσίας με την δύση συνολικά και όχι με μία ή δύο χώρες . Την συνέχεια την γνωρίζουμε .....

https://youtu.be/uXIlC-ilj74?t=2

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ