Κοινωνία

Αλβανός παράνομος μετανάστης με ένταλμα και πέντε καταδίκες συνελήφθη στα σύνορα

Δυο συμπατριώτες του προσπάθησε να περάσει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας ένα ζευγάρι Αλβανών, αλλά το δρομολόγιό τους σταμάτησε στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας. Όπως διαπιστώθηκε, μάλιστα, ο ένας από τους παράνομους μετανάστες ήταν καταζητούμενος και φυγόποινος!

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 50χρονος ιδιοκτήτης του με συνοδηγό την 44χρονη σύζυγό του, ακινητοποιήθηκε για έλεγχο από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης οι οποίοι διαπίστωσαν ότι οι δυο επιβάτες ηλικίας 22 και 24 χρόνων δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα και είχαν μπει νωρίτερα παράνομα στο ελληνικό έδαφος από αφύλακτες διαβάσεις.

Έτσι, συνελήφθησαν μαζί με τους μεταφορείς και κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του ζευγαριού στο οποίο ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καστοριάς άσκησε δίωξη για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 24χρονου εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Λάρισας για διακεκριμένες κλοπές και πέντε καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, με συνολική ποινή φυλάκισης 42 μηνών!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές