Τρόμος να μην εμφανιστεί πάλι ο τεράστιος Σταυρός έξω από την Αγία Σοφία(Βίντεο)

Δημοσίευση: 7 Ιανουαρίου 2017, 8:41 μμ

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Στις 7 Δεκεμβρίου του 2013, σε λήψεις μέσω της κάμερας earthcam.com σε ζωντανή μετάδοση και την ώρα που ακούγεται ο μουεζίνης κατά την μεσημβρινή επίκληση τους, στην εξωτερική τοιχοποιία της κτιριοδομής της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ σχηματίζεται ΣΤΑΥΡΟΣ τεραστίων διαστάσεων.

Το θέμα το αναδεικνύει το ιστολόγιο epanastasilae.blogspot.gr.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο παρακάτω:

Στην Τουρκία του σουλτάνου Ερντογάν παγώνουν και στην Ελλάδα των μνημονίων χαμογελούν οι αμφισβητίες.

Ο σουλτάνος επισπεύδει τις ενέργειες του για να πατήσει πάλι πόδι μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την μετατρέψει σε χώρο μουσουλμανικής λατρείας και το πετυχαίνει αυτό τον περασμένο Ιούνιο.

Όμως ένας αδιόρατος φόβος μένει στους γείτονες μήπως ξανα εμφανιστεί ο ΣΤΑΥΡΟΣ σε αυτό το μέγεθος εξωτερικά της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ.

Πως μπορούν να το ξεπεράσουν αυτό;

%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-2-3Οι νέες λήψεις πριν λίγες ημέρες της πλησιέστερης web κάμερας αποτυπώνουν με ευκρίνεια τον επιβλητικό εξωτερικό χώρο της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ από τέτοια γωνία που προσαρμόστηκε έτσι για να μην εμφανίζεται ολόκληρος ο τοίχος που σχηματίσθηκε ο τεραστίων διαστάσεων ΣΤΑΥΡΟΣ του ΚΥΡΙΟΥ μας ή λήψη αυτού να γίνεται από απόσταση.

%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-4 %cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-3ΤΙ συμβαίνει στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ;

Οι πέτρες και τα τούβλα ανοικοδόμησης του Ιερού Σεβάσματος της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ φωνάζουν:

« έφτασε η ευλογημένη ώρα να ξαναλειτουργηθούμε ΟΡΘΟΔΟΞΑ από τα παιδιά των κτητόρων μας Ελλήνων-Ρωμιών»

Με πίστη και ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

  • isonymoi

    Εαν θελουν τζαμια στην Ελλαδα να μας δωσουν πρωτα την Αγια Σοφια!!Ειναι ο υψιστος Ιερος Ναος των Ορθοδοξων Χριστιανων και μας ανηκει !!! Μονο να αναλογιστουμε ποσους ΧΟ εσφαξαν,βιασαν και εξανδραποδισαν οι προγονοι των Τουρκιστανων μεσα στον Ιερο Ναο για να καταλαβουμε ποσο ζωα ηταν!!! Αυτους τους καταδικαζουν οι σημερινοι Τουρκιστανοι; Εαν ναι δεν φερουν ευθυνη!!Εαν οχι τοτε το αιμα των αθωων ειναι και στα χερια τους!!!!

    • isonymoi

      Οι Τουρκιστανοι υποτιθεται οτι ξερουν να κανουν καλες εμπορικες συμφωνιες!!!Ψεμμα!!Απλως κοιτανε να ριξουν τον αλλο!!Εαν ξερανε απο εμποριο θα μας την δινανε!!Αν αναλογιστουμε ποσα δις χανουν απο τον θρησκευτικο τουρισμο θα καταλαβουμε ποσο κακοι εμποροι ειναι !!!