Πάτρα: Ποια θα είναι η τύχη των παιδιών που εγκαταλείφθηκαν από την μητέρα τους για χάρη ενός…έρωτα (βίντεο)

Δημοσίευση: 22 Ιανουαρίου 2017, 7:51 μμ

Σε εξέλιξη βρίσκεται το “θρίλερ” με τα τρία μικρά κορίτσια, που εγκατέλειψε η 20χρονη μητέρα τους στον δρόμο και εντόπισε περαστικός, στην οδό Ερυθρού Σταυρού, στην Πάτρα. Τα τρία αγγελούδια παραμένουν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, κοντά στο οποίο βρέθηκαν, ενώ οι γονείς τους κρατούνται στην Ασφάλεια Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις αρχές της εβδομάδας το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει ως προς την τύχη των παιδιών και των γονιών. Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία και η Εισαγγελία αναμένουν τα αποτελέσματα του τεστ DNA για να διαπιστωθεί ότι πρόκειται για παιδιά του ζευγαριού.

Επίσης έχουν αποκτήσει κι ένα αγόρι, ηλικίας σήμερα περίπου πέντε ετών, το οποίο βρίσκεται στα Λεχαινά. Ο 26χρονος Αλβανός και η 20χρονη Αλβανή βρίσκονται παράνομα στη χώρα .Το πού θα ανατεθεί η επιμέλεια των παιδειών θα κρίνει και τη δική τους τύχη. Αν χάσουν την επιμέλεια, κάτι που αυτή τη στιγμή θεωρείται πολύ πιθανό, θεωρείται σίγουρο ότι θα κινηθεί γι΄αυτούς η διαδικασία της διοικητικής απέλασης. Για τα παιδιά το πιο ισχυρό ενδεχόμενο είναι την επιμέλεια να αναλάβει ένας φορέας όπως ειναι το Χαμόγελο του Παιδιού.


Το χρονικό της υπόθεσης


Μετά από επικοινωνία με τους αστυνομικούς, η γυναίκα η οποία είναι από την Αλβανία, ξεκίνησε από τον καταυλισμό του Ασπροπύργου όπου βρισκόταν – ακολουθώντας τον νέο σύντροφό της- και έφτασε το απόγευμα της περασμέης Παρασκευής στην Πάτρα. Κρατείται από τους αστυνομικούς γιατί δεν έχει τα απαραίτητα έγραφα.

Θυμίζουμε ότι τα παιδάκια ηλικίας 4 ετών το μεγαλύτερο και λίγων μηνών το μικρότερο, βρίσκονται στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.


Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το LiveNews την Παρασκευή, 20.01.2017, η μητέρα είπε στους αστυνομικούς ότι τα παράτησε μέσα στο χώρο του νοσοκομείο και εκείνα βγήκαν στο δρόμο, γιατί προφανώς δεν ήξεραν πού να πάνε…

Οι πληροφορίες λένε πάντως, ότι η γυναίκα εξακολουθεί να μη θέλει να παιδιά της και να φωνάζει στους αστυνομικούς να τα δώσουν σε ίδρυμα ή για υιοθεσία!

Ο 27χρονος πατέρας ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί από την Πέμπτη, σύμφωνα με πληροφορίες ζητάει να κρατήσει εκείνος τα τέσσερα παιδιά που έχει αποκτήσει με την γυναίκα (έχουν και ένα αγοράκι εκτός από τα τρία κοριτσάκια, το οποίο ο πατέρας έχει αφήσει σε συγγενικό πρόσωπο, στα Λεχαινά).

Δικηγόρος: Δεν έχω συναντήσει άλλη περίπτωση χωρίς ίχνος μητρικού φίλτρου

«Είμαι 35 χρόνια δικηγόρος. Δεν έχω συναντήσει άλλη τέτοια περίπτωση που να μην υπάρχει ίχνος μητρικού φίλτρου», λέει ο δικηγόρος Δημήτρης Κατωπόδης στο tempo24.gr για την υπόθεση.

Ο Δημήτρης Κατωπόδης, έλαβε ένα τηλεφώνημα από γνωστό του, ο οποίος του είπε για την περίπτωση αυτή στην Πάτρα και ότι γνώριζε τον πατέρα. Ο γνωστός δικηγόρος από την Αθήνα, κλήθηκε να βοηθήσει και αυτό έκανε. Αμέσως ήρθε σε επαφή με τον πατέρα ενώ εξηγεί ότι η συνεργασία του με την ασφάλεια Πατρών ήταν άψογη.

«Ο πατέρας είναι ένα πραγματικό ράκος. Όπως μου μετέφερε βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση ενώ συνέχεια έψαχνε για δουλειά», λέει ο κ. Κατωπόδης ενώ συγκλονίζει ότι μιλά για την επικοινωνία που είχε με τη νεαρή μητέρα των παιδιών. «Μου είπε ότι βρίσκεται στον Ασπρόπυργο σε έναν καταυλισμό και ότι δεν τα θέλει τα παιδιά γιατί ζει έναν μεγάλο έρωτα»

thebest.gr