Ο Αρτέμης Σώρρας είναι ο…Highlander – Παρουσίασε μετάλλιό του από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Δημοσίευση: 11 Ιανουαρίου 2017, 8:12 μμ

Απίστευτη «αποκαλύψη» έκανε ο Αρτέμης Σώρρας σε βραδινή εκπομπή. Παρουσίασε μετάλλιό του, που “αποδεικνύει” πως είναι ήρωας της Ρωσίας.

Ο επικεφαλής της “Ελλήνων Συνέλευσις” δεν εξήγησε πως το συγκεκριμένο παράσημο βρέθηκε στην κατοχή του. Η ιστοσελίδα ellinikahoaxes.gr που αποδομεί διάφορες ψευδείς ειδήσεις που εμφανίζονται σε ελληνικές ενημερωτικές ιστοσελίδες, ασχολήθηκε με τη συγκεκριμένη υπόθεση και φαίνεται πως βρήκε την… άκρη.

sorras2

sorras3

Όπως εξηγεί η ιστοσελίδα, το εν λόγω παράσημο -φυσικά- δεν υπάρχει στη λίστα με τα παράσημα του ρωσικού κράτους.

Αντίθετα πρόκειται για αναμνηστικό επετειακό μετάλλιο, για τα 70 χρόνια της αντιφασιστικής νίκης στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, που απονέμεται σε στρατιώτες και στο πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της ΕΣΣΔ για τη συμμετοχή τους στον πόλεμο.

sorras5

sorras8

Αυτό με τη σειρά του σημαίνει, πως αν το μετάλλιο έχει απονεμηθεί στον Αρτέμη Σώρρα τότε όχι μόνο κατά τη διάρκεια του Β’ ΠΠ βρισκόταν σε μάχιμη ηλικία (δηλαδή περίπου 20 ετών το 1945) αλλά και ότι συμμετείχε σ’ αυτόν από τις γραμμές του Κόκκινου Στρατού. Θα έπρεπε λοιπόν ο επικεφαλής της “Ελλήνων Συνέλευσις” να πλησιάζει σήμερα τα 100 του χρόνια. Αν η αλήθεια είναι αυτή, αξίζει να σημειωθεί ότι βρίσκεται σε εντυπωσιακή φυσική κατάσταση για την ηλικία του.

Σε αντίθετη περίπτωση, το μετάλλιο που παρουσίασε στην τηλεόραση είναι προφανώς αγορασμένο από το διαδίκτυο και πρόκειται για αντίγραφο που έχει εκδώσει το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσίας.

 • ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

  Μπεεεεεεεε μπεεεεεεεε

 • Hambo

  Αφήστε τον ρε παιδια τον άνθρωπο δεν τον λυπάστε ?

  • protagoras333

   Πολύ καλά κάνουν και του τα χώνουν το αρχιλαμόγιο που καταστρέφει χιλιάδες στην Ελλάδα! Αυτός (και τα τσιράκια του) δεν λυπάται καθόλου όλα αυτά τα θύματα-ψευτοπαδούς τους που τους παίρνει 35 ευρώ κάθε φορά και συνεχώς τους κοροϊδεύει και τους εξαπατά! Τώρα έχουνε κινηθεί οι εισαγγελείς στην Ελλάδα για τις εγκληματικές οργανώσεις του απατεώνα μαφίοζου πσώρρα!