«Η Ελλάδα θα δεχτεί επίθεση από την Τουρκία με αφορμή το Κυπριακό – Ο Τραμπ θα την αφήσει στο έλεος της» – Ποιοι φέρνουν τα άσχημα νέα (βίντεο)

Δημοσίευση: 10 Ιανουαρίου 2017, 3:48 μμ | Ανανέωση: Ιανουάριος 10, 2017 στις 3:52 μμ

Ο γνωστός γκουρού  της παγκόσμιας οικονομίας Mujtaba Rahman, επικεφαλής της Eurasia Group, και ο Erik Nielsen, επικεφαλής σε όλον τον κόσμο του ομίλου UniCredit Όμιλος, φέρνουν άσχημα νέα για την χώρα μας με την έλευση του Τραμπ στην εξουσία. «Δεν είναι φίλος της Ελλάδας» λένε χαρακτηριστικά

Στην ουσία όμως μας προειδοποιούν για μελλούμενα που μεταφράζονται σε πτώχευση  και επίθεση από Τουρκία….άμεσα εντός του 2017.

«Η  πορεία του χρέους Ελλήνων θα αυξηθεί ενώ θα συνεχιστούν οι εντάσεις με την Τουρκία πάνω από το ζήτημα της Κύπρου. Ο νέος Αμερικανός πρόεδρος δεν είναι διατεθειμένος να πράξει οτιδήποτε για την Ελλάδα», καταλήγουν οι ίδιοι.


Έτσι τα «μαύρα σύννεφα» μαζεύονται πάνω από την χώρα μας η οποία θα πέσει αποκλειστικά στα «χέρια» των Γερμανών οι οποίοι ενδεχομένως και αυτοί κάποια στιγμή,  να μας αφήσουν στο έλεος του Θεού, το οποίο είναι το μόνο που θα μας σώσει.

Η Ελλάδα στερείται εντελώς  στρατηγικής για απεμπλοκή από την οικτρή κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Σύμφωνα με ανάλυσή του Ούγκο Ντίξον  στους  New York Times, «η κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας, δεν διαθέτουν αξιόπιστο σχέδιο για την επίτευξη ουσιαστικής συμφωνίας με τους πιστωτές τους και δεν φαίνεται να έχουν προμελετημένο, εναλλακτικό σχέδιο για το πώς δεν θα οδηγηθούν σε χρεοκοπία.».

Η Ελλάδα θα βρεθεί στο έλεος της καταιγίδας μόνης χωρίς κανέναν να δύναται να βοηθήσει στην πραγματική διάσωση της,  και ο λαός μας θα ξυπνήσει ένα πρωί και θα ακούσει ότι χώρα πτώχευσε ολοκληρωτικά .

Το χειρότερο όμως δεν θα είναι αυτό αλλά η επικείμενη επίθεση της Τουρκίας στο Αιγαίο πέλαγος με σκοπό την υφαρπαγή νήσου ή νησιών.

Στο χθεσινό άρθρο μας με τίτλο (Επιστρέφουν στην ενεργό δράση 831 πιλότοι της Τουρκικής πολεμικής αεροπορίας – Τι περιλαμβάνει το διάταγμα Ρ.Τ.Ερντογάν – Ετοιμάζονται για επιχειρήσεις στο Αιγαίο οι Τούρκοι), αναφέραμε ότι σε  831 Τούρκοι  πιλότοι  επιστρέφουν στην ενεργό δράση μετά από κρούση του υπουργείου ενώ με διάταγμα αναμένεται να αυξηθεί και άλλο ο αριθμός των νέων πιλότων με την πρόσληψη 40 πιλότων από ιδιωτικές αεροπορικές εταιρείες .

Σκοπός τους είναι προφανώς κάποια  μεγάλη επιχείρηση στο Αιγαίο για την διεκδίκηση των 18 νησιών, τα οποία είχαν  αφαιρεθεί και από χάρτες του ΝΑΤΟ πριν πολλά χρόνια και τώρα θα έρθουν να τα «πάρουν» οι νεο-οθωμανοί  όπως έγινε και με την Κύπρο το 1974.

Οι δηλώσεις όμως  των διάσημων οικονομολόγων αποτελούν ένα είδος καμπάνας για όλους τους Έλληνες πολίτες και  πολιτικούς, για αυτό που αυτοί  είδαν ή προφανώς τους το «σφύριξαν κάποιοι» για την επερχόμενη ελληνική χρεοκοπία .

Αυτό άλλωστε αυτό υπονοούν  και οι γκουρού της  παγκόσμιας οικονομίας,  η οποία είναι έτσι δομημένη με το κατασπαράζει χώρες ολόκληρες, πολύ   μεγαλύτερες της Ελλάδος .

Μόνο η πίστη στην ορθοδοξία, στα ιδανικά της φυλής μας και πάνω από όλα πίστη στις δυνατότητες του ελληνικού λαού, αυτά  θα σώσουν αυτήν την χώρα μας και….. κανένας «άλλος».    

 • Κων. Νεμέσιος

  Θὰ μᾶς σώσουν ἡ Μέρκελ καὶ ἡ Κοντσίτα ! Περιμένει κάποιος σώφρων ὅτι θὰ
  μᾶς στηρίξουν οἱ εὐρωΠ έη ἄν συμβεῖ κάποια ἐπιθετικὴ ἐνέργεια ; Ὑπάρχει
  ἀντίλογος ὅτι εἴμαστε » σύμμαχοι » στὸ ΝΑΤΟ , ἀλλὰ θεωρῶ πὼς οἱ τοῦρκοι
  ζυγίζοντας τὶς πιθανότητες κερδῶν καὶ λαμβάνοντας τὸ ΟΚ ἀπό τοὺς
  ἀμερικανοὺς θὰ ἔκαναν τὴν ἐπίθεση. Θεωρῶ ὅμως πὼς δὲν θὰ συμβεῖ ἄμεσα ,
  ἁπλῶς οἱ τούρκοι προετοιμάζονται καὶ περιμένουν ἀντιδράσεις . Ἄν ἡ
  Ἑλλάδα δὲν γίνει σὰν τὸ Ἰσραὴλ ὡς πρὸς τὴν πολεμικὴ ἐτοιμότητα καὶ τὸ
  στρατιωτικὸ προσωπικὸ ( ἄρα θητεία καὶ τῶν γυναικῶν ) σὲ βάθος χρόνου
  καὶ δεδομένου τοῦ τραγικοῦ δημογραφικοῦ προβλήματος δὲν ὑπάρχει
  περίπτωση νὰ λειτουργήσουμε ἀποτρεπτικὰ . Αὐτὰ μὲ τὴν λογικὴ ὅτι ἡ
  τουρκία θὰ παραμείνει ἰσχυρὴ , ἄν καταρρεύσει -ὅπως ὅλοι εὐχόμαστε – θὰ
  κερδίσουμε χρόνο , ἀλλὰ σὲ κάθε περίπτωση ἡ Ἑλλὰς ὀφείλει στὴν Ἱστορία
  της νὰ διαφυλάξει τὰ ἱερὰ καὶ τὰ ὅσια χιλιετιῶν καὶ νὰ τιμᾶ τὴν θυσία
  ἐκατομμύριών προγόνων μας….

  • Fuck the NWO

   Εφόσον οι Ούννοι εξοντωθούν από τους Ρώσους οι ΗΠΑ θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί ισοπεδώνοντας όλα τα Βαλκάνια με τα πυρηνικά του ΝΑΤΟ. Και η πρώτη υπερθερμοπυρηνική βόμβα σ’ αυτό τον πόλεμο θα πέσει πάνω από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τη Sarah Palin.

   https://uploads.disquscdn.com/images/22bc54a1a74002aac47c405451e3488dc25f6fe761e5d5a81ef1f9a1b5578a18.jpg

 • Ελληνας

  Είναι πολύ αφελής όσοι πιστεύουν ότι η τουρκία θα ξεκινήσει πόλεμο στο Αιγαίο.
  Μακάρι να τον ξεκινήσει η τουρκία διότι εμείς δεν πρόκειται ποτέ. Αν θέλουμε να πάρουμε την Πόλη μας πίσω τότε πρέπει να πολεμήσουμε γιαυτή. Κανείς δεν θα μας την δώσει πίσω. Δεν μας την έδωσαν στον μικρασιατικό πόλεμο και θα μας την δώσουν τώρα?

  • — ΠΡΟΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ —

   • Ελληνας

    Εννοείται φυσικά.

 • … Μόνο η πίστη στην ορθοδοξία, στα ιδανικά της φυλής μας και πάνω από όλα πίστη στις δυνατότητες του ελληνικού λαού, αυτά θα σώσουν αυτήν την χώρα μας και….. κανένας «άλλος».

  — ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ <>

 • Ελληνας Ορθοδοξος

  Πιστευει κανεις οτι ο τραμπακουλας των καρπαθιων θα κανει κατι καλο για την Ελλαδα ???
  ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ !!!

  • Lalakis – εν εέλδωρ

   Εγω, αλλα οχι οτι μπορει να κανει αλλιως. Υποχρεωμενος θα ειναι.

  • Fuck the NWO

   Ο τραμπάλας είναι αποδυναμωμένος, φρόντισε ο αρχισακάτης να του κόψει τα φτερά θέτοντας τρεις υπουργούς σε επιτροπεία και μια ολόκληρη κυβέρνηση σε ομηρία!

 • Sanelikos Extremistis

  Θα μας βοηθήσουν οι ρώσοι.

  • Ελληνας Ορθοδοξος

   Χωρις την θεληση τους παρα μονο πιστευοντας οτι ετσι τους συμφερει …..

   • Sanelikos Extremistis

    Αφού είναι αδέρφια μας,

    • – ΜΑΚΡΥΝΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ….

     ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΟΣ ΑΝΑΔΕΛΦΟΝ ….

     • alex

      Κοντινά είμαστε , αλλά τα σνομπάρουμε !

  • Fuck the NWO

   και οι Κινέζοι!

 • BLUEARROW

  Bρώμικα παιχνίδια άσκησης πίεσης των ξένων για να πιέσουν το Εθνικό κέντρο να συναινέσει σε σχέδια που Τουρκοποιούν την Κύπρο .
  Καί το ερώτημα τίθεται ως εξής : Mετά την Κύπρο ποιό νησί παίρνει σειρά ;
  Άρα καμία υποχώρηση κι’ας το τολμήσουν οι βρωμεροί γείτονες .

 • Proud to be Greek

  Ο καθένας μπορεί να λέει οτι θέλει__είναι δωρεάν.
  Η κοινή λογική λέει όμως οτι κανέναν δεν συμφέρει να πτωχεύσει η Ελλάδα,
  κανένας δεν σε αφήνει στο έλεος σου οταν ΤΟΥ χρωστάς σχεδόν μισό τρίς, ξέροντας τι πλούτο κρύβεις στο υπέδαφος σου σε αντίθεση με την τουρκιά.

  Μια τουρκιά που πολλοί παίχτες / σχεδόν οι πάντες πλέον την έχουν στο στόχαστρο και θα την υπονόμευαν με χαρά όπως έχουν και την Γερμανία στο στόχαστρο οι αμερικανοί.
  Η σύνδεση εισβολής με το κυπριακό είναι τρομοκρατία για να βρεεί λύση όπως σωστά επισημαίνει (με αλλα λόγια) το αρθρο.

 • mhtsaropinigitakis

  o amerikanikos stratos den katevike sthn germania gia kontra tis rosias alla gia na ypodoulwsei ta germanoskyla ta idia….hdh oi germanoi polites xesikothikan kai vghkan ston dromo….tha ghnei xamooooos!!!

 • Anna cy

  Όσο περισσότερο βασίζεσαι σε δυνάμεις έξω από εσένα τόσο περισσότερο εξουσιάζεσαι από αυτές.Εάν η διευθέτηση του Κυπριακού δεν είναι καθαρή και λειτουργική και η νίκη κερδηθεί από την Τουρκία αμέσως μετά ο Ερντογάν και η ισλαμο-εθνικιστική κυβέρνηση θα στρέψουν τα βλέμματα τους προς τη Θράκη και τα νησιά του Αιγαίου.Η στόχευση των Οινουσών και της Χίου δεν γίνεται τυχαία.

  • Fuck the NWO

   Ρωσία και Κίνα επ’ ουδενί θα επιτρέψουν στον αρχισακάτη και το γκολουμάκι να κάνουν ό,τι τους καπνίσει. Ας τολμήσουν οι ΗΠΑ να βάλουν υπερθερμοπυρηνικό μπουρλότο στα Βαλκάνια και θα βρουν τον Πούτιν απέναντί τους.

   • Anna cy

    Συμφωνώ.Άσε τα μαζέματα των εξοπλισμών που διαβιάζουμε καθημερινά.δήθεν να περικυκλώσουν την Ρωσία .Τα κάνουν περίπατο για επίδειξη.Μόνο στα λόγια είναι καλοί. Τα έργα θα τα δούμε από την Ρωσία αν τολμήσουν να κάνουν έστω και μία κίνηση.Οι μεν βροντές τρομάζουν τα παιδιά και οι απειλές τους ανόητους

 • ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

  Μπραβο μονο ο ερντογαν μπορει να μας σωσει…απο τα αριστερα μιασματα

  Και ειδηκα απο τον αβαπτιστο μπολσεβικο

 • alex

  Για το τι θα πράξει ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ για την Ελλάδα , δεδομένου ότι η Τουρκία» κάνει νερά » αυτήν την περίοδο , είναι άγνωστο . Εάν δεν υπήρχε Ρωσοτουρκική προσέγγιση αυτόν τον καιρό , ναι σύμφωνα με τις επισημάνσεις του Τράμπ περί της βαρύνουσας σημασίας της Τουρκίας για την προώθηση των Αμερικανικών συμφερόντων , όντως κάτι τέτοιο θα συνέβαινε . Στην παρούσα συγκυρία είναι αδύνατον η Τουρκία να έχει μαζί και τις δύο υπερδυνάμεις .Με κάποιον υποχρεωτικά θα τα χαλάσει αφού υπάρχουν αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα .Αυτός ο κάποιος στην προκειμένη περίπτωση είναι οι ΗΠΑ , όσο τουλάχιστον χρονικό διάστημα θα διατηρείται ο Ερντογάν στην εξουσία . Εάν πέσει ο Ερντογάν , τότε φυσιολογικά η Τουρκία θα επανέλθει στο δυτικό στρατόπεδο αλλά τότε θα καταστραφεί η προσέγγιση με την Ρωσία . Αποκλείεται να δεχθούν οι δύο μεγάλοι ηγέτες έναν επιθετικό πόλεμο της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος και η Ε.Ε να αποδεχθεί την κατάκτηση Ευρωπαϊκών εδαφών , από μία ξένη δύναμη . Θα υπάρξει αντίδραση , έστω για τα μάτια του κόσμου .Ενδεχομένως οι πάσης φύσεως γκουρού να εκτελούν και διατεταγμένη υπηρεσία προκειμένου να πετύχουν στόχους αρεστούς στην ΝΤΠ .

 • nikos(1)

  αλλά ντα άλλα!!

 • Jorge Melissa

  Οι Τούρκοι κατέστρεψαν το μνημείο της Σφαγής του Ρομπόσκι στην Άμιδα http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2017/01/blog-post_412.html#more

  • Σκορδοπροβατινοδεινοσαυρούλης

   Οι αλητες δεν σεβονται ούτε τους τάφους των θυμάτων τους

 • Jorge Melissa

  Δουλειές και γεωπολιτική: Τούρκοι εργολάβοι έτοιμοι για ανοικοδόμηση στο Ιράκ – Εμείς κοιμόμαστε όρθιοι
  http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2017/01/blog-post_597.html#more

 • Jorge Melissa

  Η εισαγγελέας πρότεινε τη μη έκδοση των δύο πρώτων Τούρκων αξιωματικών
  «Νομικά απαράδεκτο το αίτημα της Τουρκίας»
  http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2017/01/blog-post_463.html#more

 • Σκορδοπροβατινοδεινοσαυρούλης

  Οταν ακούω τραπεζίτη να εκφράζει άποψη για πολιτική και ειδικά για γεωπολιτική κλείνω καλά τα αυτιά μου για να μην υπάρχει ούτε καν η περίπτωση να ψαρώσω έστω και λίγο από τα λεγόμενα του

 • konstantinos

  ΠΡΟΣ… ΓΚΟΥΡΟΥ Majtaba Rahman και Erik Nielsen της Eurasia Group κτλ :

  ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΑΣ !!!

  ΔΕΝ έχουμε ανάγκη τα σχόλια και τις προβλέψεις σας γιά την ΕΛΛΑΔΑ μας !!!

 • isonymoi

  Ισως ηρθε ο καιρος ολα να γυρισουν στην αληθινη τους κατασταση οπως σταματησαν απο την κοιμηση του Μ.Κων/νου!!!!

 • Νικόλαος

  ΜΠΟΥΡΔΕΣ !!!!

 • Θωμάς Ακριτίδης

  Σοβαρά η Ορθοδοξία χωρίς άριστα οργανωμένες, εξοπλισμένες και εκπαιδευμένες ΕΔ θα μας σώσει;;; Όπως π.χ. μας έσωσε στην μικρασιατική καταστροφή (1.500.000 νεκροί Έλληνες πατριώτες, όπως μας έσωσε στην κατοχή (1.200.000 νεκροί Έλληνες πατριώτες), στην τραγωδία της Κύπρου (100.000 νεκροί Έλληνες πατριώτες)… Συνεχείστε να πιστεύετε πως θα μας σώσουν οι Άγιοι της Ορθοδοξίας και μόνο και περιμένετε μια γενικευμένη γενοκτονία, που θα μας στείλει όλους τους εναπομείναντες Έλληνες οριστικά τον αγύριστο…

 • Sifis Messaritis

  ΜΗΝ ΖΗΤΕ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ…..Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΞΟΦΛΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ……ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΚΑΘ ΟΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ…..» Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ » …ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ? ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ? ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…..ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ? ΑΥΤΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΦΕΤΑΙΡΙΑ……ΑΝ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ…ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ….ΜΟΝΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ….ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ….ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΚΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕ…..Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ…

 • JOHN SYROS

  ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ, Ν Α, Υ Π Ε Ρ Α Σ Π Ι Ζ Ε Σ Θ Ε, Μ Ο Ν Ο Ι, Σ Α Σ, Τ Η Ν Π Α Τ Ρ Ι Δ Α, Σ Α Σ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ
  ΣΑΣ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΕΡΑΤΑ & ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥΣ ΛΥΚΟΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΑΜΕΡΙ-
  ΚΛΑΝΟ-ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ !!!
  ΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ……

 • Panos Prokopis

  Δημοσιεύσεις από αυτούς που λέμε .. «Η μαλακία πάει σύννεφο» ..