Βίντεο: Πως ένας δρόμος κατασκευάζεται σε λίγα λεπτά ενώ στην Ελλάδα θέλουμε χρόνια

Δημοσίευση: 12 Ιανουαρίου 2017, 11:42 πμ

Drone κατέγραψε την κατασκευής ενός δρόμου στην περιοχή Moora στη δυτική Αυστραλία.

Το βίντεο ξεκινά με ένα όχημα να απλώνει την άσφαλτο. Στη ενώ συνέχεια ακολουθεί ένα δεύτερο ειδικό όχημα που περνάει μια δεύτερη στρώση ασφάλτου ενώ το έργο ολοκληρώνεται με τη συμβολή ενός οδοστρωτήρα που πατάει τις δύο στρώσεις.

Όταν τον περασμένο Δεκέμβριο το βίντεο ανέβηκε στη σελίδα του μικρού δήμου στο Facebook η ανταπόκριση ήταν μικρή καθώς μέχρι τα Χριστούγεννα το είχαν δει περίπου 5.000 φορές.


Με την αλλαγή του χρόνου και χωρίς κάποιο προφανή λόγο σημειώθηκε «έκρηξη» με τον αριθμό των θεάσων να ξεπερνά τα 14 εκατομμύρια.

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ

    Ειναι πολλα τα δις φιλος, πρασινικοκκινογαλαζιοι μαζι τα τρωνε.

  • SKYLINE

    ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80 ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΕ.. ΑΠΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ , ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ »ΙΣΤΟΡΙΕΣ»ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ .ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΡΓΟΥ »ΦΤΙΑΧΝΟΤΑΝ» ΛΙΣΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ »ΚΑΡΟΤΑ» ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ……ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ . ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ »ΠΑΛΙΟΥΣ » ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΛΑΝΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΞΗ ΕΦΑΓΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΝΑ ΚΑΡΡΟ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΩΣΕ .ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΚΑΝΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΧΟΡΤΑΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ.!!!!!!!!
    ΚΑΙ Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ!!!!ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟ ΟΠΟΥ ΤΑ ΒΑΓΟΝΙΑ ΗΡΘΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ,ΞΕΦΩΡΤΩΗΚΑΝ ,ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. https://www.youtube.com/watch?v=X9G5BnO9g-M ,
    https://www.youtube.com/watch?v=5nqt-hWE75k ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.