Κόσμος

Tέλος τα MQ-9 Reaper για τη RAF: Αυτά είναι τα νέα θανατηφόρα UCAV Protector! (βίντεο)

Ο βρετανός ΥΠΑΜ Sir Michael Fallon συμφώνησε στην παροχή του ποσού των 100 εκατ.λιρών για την εξέλιξη του UCAV Protector για τις ανάγκες της RAF.

Η κατασκευάστρια General Atomics Aeronautical Systems Inc. θα αναπτύξει την ειδική για τις βρετανικές ανάγκες έκδοση που θα ενσωματώνει τεχνολογίες και συστήματα που χρησιμοποιεί η RAF.

Έτσι το αεροσκάφος θα ενσωματώσει στον οπλισμό του τα βρετανικά όπλα όπως οι αντιαρματικοί πύραυλοι Brimstone 2 και κατευθυνόμενες βόμβες Paveway IV με απεικονίσεις να εμφανίζουν το αεροσκάφος να φέρει στους πτερυγιακούς του φορείς 12 πυραύλους και 2 βόμβες!

Οι δοκιμές πεδίου αναμένονται για τον Οκτώβριο του 2017.

Το Protector που συνολικά αφορά τη προμήθεια 20 αεροσκαφών και τον απαραίτητο εξοπλισμό εδάφους θα είναι ο αντικαταστάτης των 10 γνωστών από την αμερικανική υπηρεσία MQ-9 Reaper και αποτελούν ουσιαστικά εξελικτικό μοντέλο των συγκεκριμένων αεροσκαφών με την ονομασία General Atomics Certified Predator B (CPB) κατηγορίας medium altitude long endurance (MALE)

https://www.youtube.com/watch?v=VQboY9XiNmo

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης