Αρχείο

Ο N.Τραμπ στο πλευρό του Β.Πούτιν: «Οι ισλαμιστές επιτίθενται συνέχεια σε χριστιανούς -Ο πολιτισμένος κόσμος πρέπει να αλλάξει τον τρόπο που σκέπτεται»

Μετά το δράμα που χτύπησε την Γερμανία το βράδυ της Δευτέρας, πολλαπλασιάστηκαν οι αντιδράσεις στη Γερμανία, τη Γαλλία και στις ΗΠΑ, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι «ο πολιτισμένος κόσμος πρέπει να αλλάξει τον τρόπο που σκέπτεται».

Στις ΗΠΑ, η προεδρία Ομπάμα καταδίκασε «αυτή την σύμφωνα με ενδείξεις τρομοκρατική πράξη», αλλά ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν πιο πολεμικός. Σε ένα tweet έγραψε:
«Σήμερα έγιναν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία, στην Ελβετία και στη Γερμανία, τα πράγματα χειροτερεύουν. Ο πολιτισμένος κόσμος πρέπει να αλλάξει τον τρόπο που σκέπτεται».
Στη συνέχεια, ο Τραμπ, σε ανακοίνωσή του ήταν ακόμη πιο κατηγορηματικός:
«Αθώοι πολίτες σκοτώθηκαν στο δρόμο ενώ ετοιμάζονταν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα. Το ισλαμικό κράτος και άλλοι ισλαμιστές τρομοκράτες επιτίθενται συνεχώς σε χριστιανούς είτε μέσα στις κοινότητές τους είτε σε εκκλησίες», έγραφε ο αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος αποκάλεσε αυτή την στρατηγική «μέρος του παγκόσμιου τζιχάντ». Και πρόσθεσε σε πολεμικό ύφος:
«Αυτοί οι τρομοκράτες καθώς και τα τοπικά τους ή παγκόσμια κυκλώματα πρέπει να σβήσουν από προσώπου γής, μια αποστολή την οποία θα φέρουμε εις πέρας με όλους τους συμμάχους μας που διαπνέονται από πνεύμα ελευθερίας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...