Κόσμος

Kylie Minogue: Όταν σε χτυπά ο καρκίνος, πρέπει να τα σκεφτείς όλα από την αρχή...

Η Kylie Minogue, σε ηλικία μόλις 37 ετών, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, κάτι που δεν έκρυψε ποτέ. Ένα χρόνο μετά η τραγουδίστρια επέστρεφε στο προσκήνιο, έχοντας ξεπεράσει την ασθένεια.

Έκτοτε, έχει μιλήσει πολλές φορές για το πόσο θα ήθελε να γίνει μητέρα και να κρατήσει στην αγκαλιά της τα δικά της παιδιά, αφού και ως θεία τα πηγαίνει πολύ καλά μαζί τους. Όμως, 10 χρόνια μετά την ανάρρωσή της, δεν έχει πραγματοποιήσει το όνειρό της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «The Sunday Times Magazine», ανέφερε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Όταν σε χτυπά ο καρκίνος, πρέπει να τα σκεφτείς όλα από την αρχή. Και, πιστέψτε με, φτάνεις σ' εκείνο το σημείο που στον επόμενο που θα σου πει "Εντάξει, υπάρχουν εναλλακτικές", απλώς θες να ουρλιάξεις. Φυσικά και είναι υπέροχο που υπάρχουν εναλλακτικές. Αλλά είσαι στη διαδικασία που όλα όσα είχες δεδομένα μέχρι πρότινος, απλώς τα χάνεις».

Και συνέχισε: «Και, όπως όλοι, έτσι κι εγώ αναρωτιέμαι -Θεέ μου- πώς θα έμοιαζε το παιδί μου, είτε αγόρι είτε κορίτσι; Θα έβλεπα κάτι από μένα σε εκείνο; Είναι πράγματι λυπηρό, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσω για καιρό».

Στην προσωπική της ζωή η Kylie Minogue δηλώνει τρελά ερωτευμένη με τον αρραβωνιαστικό της Joshua Sasse.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...