Εθνικά θέματα

Kοινά στρατιωτικά γυμνάσια του Πολεμικού Ναυτικού της Ελλάδας και της Αιγύπτου (εικόνες)

Δείτε φωτογραφίες από τα κοινά στρατιωτικά γυμνάσια του Πολεμικού Ναυτικού της Ελλάδας και της Αιγύπτου, κατά τη διάρκεια της αεροναυτικής άσκησης μεσαίας κλίμακας, «Μέδουσα 3/16», από τις 4 έως τις 8 Δεκεμβρίου .

Στην άσκηση, που έλαβε χώρα στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Κρήτης, οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις συμμετείχαν με μία φρεγάτα, δύο πυραυλάκατους, ένα υποβρύχιο, έξι αεροσκάφη F-16, ένα αεροσκάφος εγκαίρου προειδοποίησης, ένα ελικόπτερο SUPER PUMA και προσωπικό της διοίκησης υποβρυχίων καταστροφών και οι αιγυπτιακές ένοπλες δυνάμεις με μία φρεγάτα, δύο πυραυλακάτους, τέσσερα-έξι αεροσκάφη F-16, ένα αεροσκάφος εγκαίρου προειδοποίησης και προσωπικό μονάδων ειδικών επιχειρήσεων.

Κατά την διάρκεια της άσκησης τα αιγυπτιακά πολεμικά πλοία ελλιμενίζονταν στη Σούδα.

Τα γυμνάσια παρακολούθησε ο Αρχηγός των αιγυπτιακών ενόπλων δυνάμεων, αλλά και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης.

med1

med12

med13

med14

med15

med2

med5

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...