Κόσμος

"Kεντάει" η ρωσική αμυντική βιομηχανία - Δείτε τον πύργο νέας γενιάς "Berezhok" για ΤΟΜΑ (βίντεο, εικόνες)

Αναπτυγμένο από την εταιρεία Tula Instrument Design Bureau το τμήμα μάχης με την ονομασία "Berezhok" που είναι ο πύργος νέα γενιάς για ΤΟΜΑ δεν αυξάνει μόνο την απόδοση μάχης με αναβάθμιση της ισχύς πυρός αλλά και τον έλεγχο πεδίου από τα πληρώματά του.

Επίσης συνεχίζονται οι δοκιμές του νέου πύργου για τα ΤΟΜΑ νέας γενιάς B-11 "kurganets-25" βασιζόμενο στον πύργο αυτό αλλά και η δημιουργία επίσης της εκδοχής του πύργου για τα K-17 "Boomerang".

Πάντως το ρωσικό υπουργείο άμυνας συνεχίζει να προμηθεύεται και ΤΟΜΑ BMP-3M όπως και να εκσυγχρονίζει τα BMP-2 με το νέο πύργο.

Ο πύργος μάχης Berezhok φέρει πυροβόλο των 30mm, δύο διπλούς εκτοξευτές για πυραύλους KORNET,συζυγές των 7,62mm, αυτόματος εκτοξευτή βομβίδων των 30mm και 6 εκτοξευτές καπνογόνων των 81mm.

Ο πύργος είναι σταθεροποιημένος, έχει ψηφιακό ΣΕΠ και έχει σκοπευτικά ημέρας/νύχτας. Τον πύργο έχει ήδη προμηθευτεί η Αλγερία για εγκατάσταση σε 200 BMP-2.

https://www.youtube.com/watch?v=6M4BCc4LdHE

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...