Αρχείο

Στα άγια χώματα της Παλαιστίνης η τελική σύγκρουση ΗΠΑ-Ρωσίας: Οι ΗΠΑ δημιουργούν στρατιωτική βάση στο Ισραήλ εναντίον της Ρωσίας!USS Eisenhower και Charles de Gaulle απέναντι από το "Ναύαρχο Κουζνέτσοφ" (εικόνες)

Ο αμερικανικός στρατός σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την ισραηλινή ακτή ως στρατιωτική βάση κατά των στρατευμάτων σε κοντινές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των ρωσικών δυνάμεων στη Συρία σύμφωνα με την Εθνική  Πράξη Άμυνας που αφορά την  αδειοδότηση των ΗΠΑ (NDAA) για αυτόν τον σκοπό. Πρόκειται για αποκάλυψη-σοκ. Σήμερα τα αεροπλανοφόρα USS Eisenhower και το γαλλικό FS Charles de Gaulle ένωσαν τις δυνάμεις τους απέναντι από το ρωσικό αεροπλανοφόρο "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ"! Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες παρακάτω.

Ειδησεογραφική ιστοσελίδα του Ισραήλ αναφέρει ότι σύμφωνα με τα εδάφια της δικαιοπραξίας NDAA, ο στρατός των ΗΠΑ θα δημιουργήσει  μια ναυτική βάση στην ισραηλινή παράκτια πόλη της Χάιφα το  επόμενο διάστημα .

maxresdefault

Η  βοήθεια της κυβέρνησης των ΗΠΑ προς το Ισραήλ σύμφωνα με το νόμο  1259  περί εθνικής άμυνας του  2017 με τίτλο αναφέρει την «εξουσιοδότηση για  βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών στο Ισραήλ», η οποία ορίζει ότι: «η ασφάλεια στη θάλασσα και η ευαισθητοποίηση  του θαλάσσιου τομέα στην Ανατολική Μεσόγειο είναι ζωτικής σημασίας όχι μόνο για την ασφάλεια του Ισραήλ, αλλά και για τα συμφέροντα και την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ και ενθαρρύνει το υπουργείο άμυνας να συνεχίσει τις προσπάθειες για την ανάπτυξη και τη βελτίωση των ικανοτήτων σε αυτούς τους τομείς. » Ο νόμος ισχύει μέχρι το 2021.

Το αμερικανικό Πεντάγωνο έχει συνάψει επίσης  ήδη σύμβαση με εταιρεία για την κατασκευή ΑΛΛΗΣ  άκρως απόρρητης στρατιωτικής βάσης στο Ισραήλ. Η  στρατιωτική βάση-καταφύγιο δημιουργείται στα έγκατα της γης.

Η βάση θα  φιλοξενεί τους πυρηνικούς πυραύλους του Ισραήλ και θα αποτελεί καταφύγιο για την ισραηλινή πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου ενδεχομένως με Ιράν-Ρωσία.

Όλα όσα έχουν προφητευθεί από τους άγιους πατέρες της εκκλησίας μας  θα γίνουν πραγματικότητα με το τελικό έδαφος που θα συγκρουστούν οι δυνάμεις ΗΠΑ –Ρωσίας και των συμμάχων αυτών, να είναι στα άγια χώματα της Παλαιστίνης . 

 

Όπως αναφέραμε χτες στο άρθρο μας Συγκεντρώθηκε το χιλιάρμενο: Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Eisenhower» πέρασε Σουέζ και εισήλθε στην Μεσόγειο θάλασσα απέναντι από την ρωσική αρμάδα! οι περιοχές και οι αεροναυτικές δυνάμεις που πραγματοποιούσαν ασκήσεις -κάποιες συνεχίζονται και τις επόμενες μέρες- είναι οι εξής:

1. Ρωσική αεροναυτική άσκηση με πραγματικά πυρά, πυραύλους και ρουκέτες. Οι ασκήσεις στη ζώνη αυτή ξεκίνησαν χθες και θα συνεχιστούν μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου.

2. Ρωσική αεροναυτική άσκηση που ξεκίνησε στις 29 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 15 Δεκεμβρίου.

3. Γαλλική αεροναυτική άσκηση που ξεκίνησε στις 29 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 15 Δεκεμβρίου.

4. Γαλλική Αεροναυτική άσκηση που ξεκίνησε στις 29 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 15 Δεκεμβρίου.

5. Περιοχή που πραγματοποιούνται σεισμογραφικές έρευνες εντός της κυπριακής ΑΟΖ για λογαριασμό της Κυπριακής Δημοκρατίας, που περιλαμβάνουν τμήματα των τεμαχίων «5», «6», «7», «10» και «11». Οι έρευνες πραγματοποιούνται από το σεισμογραφικό «Ramform Tethys». Ξεκίνησαν στις 20 Νοεμβρίου και θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος ερχόμενου Φεβρουαρίου.

6. Ασκήσεις της βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας στην ευρύτερη περιοχή Ακρωτηρίου και στην περιοχή των Βάσεων Δεκέλειας.

7. Ασκήσεις εναέριου ανεφοδιασμού αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας του Ισραήλ.

8. Ζώνη αεροναυτικών ασκήσεων των ΗΠΑ που ξεκίνησαν χθες και θα συνεχιστούν μέχρι και τις 13 Δεκεμβρίου. Η περιοχή έχει διαχωριστεί σε νότιο και βόρειο τομέα.

9. Περιοχή επόπτευσης και ασκήσεων της UNIFIL (ειρηνευτικής δύναμης στον Λίβανο).

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ